Kuinka lisätä kalenteritapahtumia Windowsissa

Jotta et menetä yhtäkään tapaamista, voimme lisätä tapahtumia suoraan Windowsin kalenteriin.

Joka kerta kun saamme työajan, lääkärikäynnille tai mihin tahansa muuhun, voimme käyttää luotettavaa Windows-tietokonettamme merkitsemään sen ja vastaanottamaan muistutuksen oikeaan aikaan ilman, että tarvitsemme käyttää vanhaa paperipäiväkirjaa. Kalenteritapahtumien lisääminen suoraan tietokoneellesi on hyvin yleinen käytäntö toimistoissa ympäri maailmaa, sillä tietokoneen ääressä työskentelevät näkevät muistutuksen todennäköisemmin näytöllä kuin perinteisessä päiväkirjassa.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka lisätä kalenteritapahtumia Windowsiin ja kuinka aktivoida muistutukset kalenteriin merkityistä tapahtumista. Mukavuussyistä näytämme myös, miten Google-kalenteri lisätään ja miten tapahtumia voidaan hallita suoraan siinä, jotta saat puhelimeesi ilmoituksen, kun olemme poissa tietokoneelta.

Lisää kalenteritapahtumat Windowsiin

Voit lisätä yksinkertaisia ​​kalenteritapahtumia Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä avaamalla Käynnistä-valikon ja etsimällä sovelluksen Kalenteri ja uudessa kalenterinäytössä painamme päivää, johon tapahtuma lisätään.

Valitse avautuvasta ikkunasta tapahtuman nimi, laita valintamerkki kohtaan Koko päivä (jos sen on katettava koko päivä) tai poista valintamerkki ja valitse tapahtuman aikaväli, ilmoita tapahtuman paikka ( valinnainen) ja valitse milloin haluat saada muistutuksen. Vahvista napsauttamalla OK.

Kohteen painaminen Muut yksityiskohdat vielä isompi näyttö avautuu, jonne voit lisätä lisätietoja tapahtumasta, kutsua ihmisiä tapahtumaan ( kautta Kutsu joku tai painamalla yläpainiketta Yksityinen), ajoita online-kokous (painamalla yläreunassa olevaa samannimistä painiketta ja valitsemalla yhteyden saatavuustyyppi (se määritetään Skypessä ja muissa yhteensopivissa sovelluksissa).

Jos meillä on paikallinen tili, kalenteritapahtumat näkyvät vain käytössä olevassa PC:ssä; Kannattaa varmistaa, ettet menetä yhtäkään tapaamista yhdistä Microsoft- tai Outlook-tili Windowsiinjoten voit synkronoida kaikki online-tapahtumasi ja käyttää niitä muilta tietokoneilta tai älypuhelinsovelluksesta.

Lisää tapahtumia muihin henkilökohtaisiin kalentereihin

Jos käytämme usein Android-puhelinta tai tablettia, on parasta lisätä Google-tili Windows PC:hen ja näin pitää tapahtumat synkronoituina Google-kalenteri. Jos haluat lisätä työ- tai henkilökohtaiseen käyttöön käyttämämme Google-tilin, avaa sovellus uudelleen Kalenteri Windowsissa, paina kuvaketta, jossa on kolme riviä vasemmassa yläkulmassa laajentaaksesi sivupalkkia, paina kuvaketta vasemmassa alakulmassa asetuksetsitten valikkoon Hallinnoi tilejä ja lopulta ylös Lisää tili.

Napsauta avautuvassa näytössä kohdetta Googleanna puhelimeen liitetyn Google- tai Gmail-tilin kirjautumistiedot ja vahvista tarvittaessa. Tästä lähtien kalenteritapahtumat voidaan synkronoida Google-kalenterin kanssa: meidän tarvitsee vain painaa viikonpäivänä tapahtuman luontipaikka ja valita Google-tili avattavasta valikosta (ikkunan yläosassa).

Voimme lisätä Windows-kalenteriin myös muun tyyppisiä kalentereita: yllä kuvatulla tavalla on mahdollista lisätä tili iCloud (kalenterin synkronoimiseksi iPhonen tai iPadin kanssa), tili Yahoo!tili Microsoft 365 ja yritystili tai yleinen sähköpostitili (äänellä Lisäasetukset).

Sekaannusten välttämiseksi voimme määrittää tietyn värin jokaiselle lisäämällemme tilille/kalenterille. Tässä suhteessa voimme muuttaa tietylle kalenterille määritettyä väriä laajentamalla sivupalkkia (painike, jossa on kolme riviä vasemmassa yläkulmassa) ja napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella lisättyjä kalentereita.

Valitsemme tilityypille sopivimman värin, jotta voimme välittömästi tunnistaa, minkä tyyppisiä tapahtumia meidän tulee seurata tai seurata (Outlook-tapahtumat, Gmail-tapahtumat tai iCloud-tapahtumat).

Muut kalenteritapahtumat

Windows-kalenterisovelluksella voimme myös lisätä muun tyyppisiä tapahtumia: jalkapallopelejä, autokilpailuja, koripallopelejä ja paljon muuta. Voit lisätä kalenteriin erikoistapahtumia avaamalla sovelluksen Kalenterilaajentaa sivupalkkia ja paina ylöspäin Lisää kalentereita.

Voit lisätä yhden painamalla suosikkiurheilua ja lisäämällä tapahtumat, mestaruuden, turnauksen tai kilpailun, jota haluamme seurata, saadaksemme ajat ja ilmoitukset ennen tapahtuman alkamista.

Johtopäätökset

Kalenteri-sovellus Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä se ei ole ollenkaan huono ja sallii sen kannattaa korvata Microsoft Outlookiin sisältyvä kalenteri (Muistamme, että se on maksullinen ohjelma, joka sisältyy Toimisto-ohjelmisto). Kalenterisovelluksessa voimme lisätä kaikki tapahtumamme ja verkkotilien avulla synkronoida ne ja pitää ne aina mukana puhelimessa tai tabletissa, jotta saadaan muistutuksia myös silloin, kun emme ole tietokoneen ääressä.

Saadaksesi lisätietoja, pyydämme sinua lukemaan oppaamme osoitteessa kuinka synkronoida Outlook-kalenteri Windows 10:ssä ja 11:ssä Älä viitsi kuinka synkronoidaan Google-kalenteri tapaamisia varten.

Indeksi
  1. Lisää kalenteritapahtumat Windowsiin
  2. Lisää tapahtumia muihin henkilökohtaisiin kalentereihin
  3. Muut kalenteritapahtumat
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up