Kuinka lisätä kello MacBook Pron kosketuspalkkiin kellopalkkia käyttämällä?

Yksi MacBookien parhaista ominaisuuksista on se, että Touch Baria voidaan mukauttaa lisäämällä erilaisia ​​monikäyttöisiä painikkeita. Siksi ei ole yllättävää, että mahdollista kiinnittää kello kellopalkilla. Ilmainen sovellus, joka helpottaa elämääsi ja näyttää ajan koko päivän ajan. Jos haluat oppia saavuttamaan tämän helposti, pysy kanssamme ja ota selvää tästä artikkelista.

Indeksi

  Millä vaiheilla kello asetetaan MacBook Pron kosketuspalkkiin?

  Kellon asettaminen MacBook Pron kosketuspalkkiin on erittäin yksinkertainen prosessi, ja ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä saavuttaaksesi sen, on Lataa kellopalkki App Storesta. Kun tämä on tehty, sovellukselle tyypillinen kuvake valikkorivillä, mutta ensin sinun on määritettävä säätimet. Kaikki tämä Järjestelmäasetusten kautta, erityisesti Näppäimistö-osiossa.

  Seuraavaksi näet valikon, jossa lukee Kosketuspalkin näyttö, ja sieltä jatkat ohjainten käsittelyyn. Joko mukauttamalla kellon väriä tai muuttamalla aikamuotoa omiin mieltymyksiisi parhaiten sopivaksi. Huomaa, että MacBookissa voit myös vaihtaa näppäimistön kielen aina tarvittaessa.

  Kuinka poistaa kello MacBook Pron Touch Barista?

  Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka eivät halua nähdä Touch Bar -kelloa MacBookissasi, ei hätää, koska voit poistaa sen milloin haluat. Todennäköisesti haluat käyttää Apple Watchia hälytysten asettamiseen. Tämän noudattamiseksi sinun on muutettava Touch Bar -asetuksia järjestelmäasetusten kautta, jotka löydät Apple-valikosta. Täältä aiot valita Näppäimistö ja sitten Määritä kosketuspalkin asetukset.

  Kun suoritat nämä yksinkertaiset vaiheet, huomaat, että sovelluksille tulee näkyviin pitkä luettelo mukautusvaihtoehdoista, joten valitse kello poistaaksesi sen. Sitten sinun on vedettävä sovelluksen kuvake missä on roskakorin kuva. Huomaat, että kun napautat kellokuvaketta, se värisee hieman, mutta kun se on roskakorissa, muutokset tulevat voimaan.

  Mistä voit tehdä lisää mukautuksia MacBook Pron kosketuspalkkiin?

  Jos haluat ota kaikki irti MacBook Prosta, sinun pitäisi tietää, että Touch Barin räätälöiminen sinun makuusi ja tarpeisiisi sopivaksi on täysin pätevää. Tästä syystä tuomme sinulle tämän osion, jossa määritellään kaikki yksityiskohdat, jotta voit suorittaa tehtäväsi hyvin yksinkertaisella ja nautinnollisella tavalla, kiinnitä erityistä huomiota.

  mukauta kosketuspalkin macbookin kannettavan tietokoneen painikkeita

  erityisillä sovelluksilla

  MacBookiin oletusarvoisesti asennettujen sovellusten lisäksi on olemassa muut kolmannen osapuolen kehittämät, jotka mukautuvat melko hyvin, joka on yhteensopiva kosketuspaneelin kanssa. Jos haluat saada ne, sinun on otettava yhteyttä heidän virallisille sivuilleen ladataksesi ja asentaaksesi ne järjestelmään.

  Omalta osaltaan, voimme mainita joitain suosituimmista joita voit ladata, kuten Drop, Affinity Designer -vektorieditori, PCalc-laskin, Airmail-sähköpostihallinta ja paljon muuta. Totuus on, että löydät kaiken nykyään laajalti käytetyistä tekstieditoreista pikaviestiverkkoihin ja puheluihin, kuten Skypen erityistapauksessa. Vain sinä päätät, miten muotoilet MacBookisi ohjauslevyn.

  Ohjausnauhan asetusten käyttäminen

  Toisaalta voit käytä ohjausnauhaa muuttaaksesi painikkeita ja mukauttaaksesi niitä kuten parhaaksi näet. Tätä varten sinun on ensin avattava Apple-valikko, napsauttamalla järjestelmäasetuksia ja sitten Näppäimistö-osiota. Seuraavaksi on tärkeää selata paneelia, kunnes löydät vaihtoehdon, jossa lukee Mukauta ohjausnauhaa.

  lisätä tai poistaa painikkeita Apple Macbookin kosketuspalkista

  Nyt sinun on laajennettava ohjausnauhaa, jotta voit aloittaa lisätä tai poistaa painikkeita, jotka ovat osa järjestelmää. Huomaa, että kun lisäät, järjestät uudelleen tai poistat painikkeita, sinun on painettava pari sekuntia, kunnes ne heiluvat hieman kuten iPhone-sovellukset. Vedä sitten painikkeita lisätäksesi tai poistaaksesi ne näytön ohjausnauhasta.

  Lisäksi voit muuttaa painikkeita erityisesti sovelluksissa valitsemalla Näyttö-vaihtoehdon ja napsauttamalla sitten välilehteä, jossa lukee Mukauta kosketuspalkkia. Siksi voit vaihtaa sovelluspainikkeiden ja ohjausnauhan välillä ilman ongelmia. Unohtamatta, että voit lisätä tai poistaa painikkeita lopettaaksesi napsauttamalla OK ja siinä kaikki.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up