Kuinka lisätä reunuksia valokuviin

Haluatko lisätä reunuksen tai kehyksen valokuviin? Katsotaan yhdessä, miten se tehdään sekä PC:llä että älypuhelimilla ja tableteilla

Jos haluamme lisätä kuviin reunuksia, voimme hyödyntää erilaisia ​​työkaluja, jotka sopivat aloittelijoille. Itse asiassa voimme käyttää PC-ohjelmia, mutta myös sovelluksia ja online-sivustoja, jotta voimme lisätä reunuksia valokuviin mistä tahansa laitteesta ja missä tahansa kontekstissa (myös estetyissä tietokoneissa, kuten yritystietokoneissa).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset ja parhaat sivustot, joilla voit parantaa valokuvien tyyliä lisäämällä reunuksenvarsinkin jos haluamme jakaa ne verkossa käyttämällä valokuvien jakamissovelluksia, kuten Instagram tai jokin muu online-valokuvien jakosivustoja.

Ohjelmat reunusten lisäämiseksi valokuviin

Ensimmäinen ohjelma, jolla voimme lisätä reunuksia valokuviin, on Microsoft Paint sisäänrakennettu Windows 10:een, mutta myös ladattavissa osoitteesta Microsoft Store.

Jos haluat lisätä valokuviin yksinkertaisen kehyksen, lataa kuva sovellukseen (vetämällä sitä), paina suorakulmion muotoista kuvaketta yläreunassa, vedä hiirtä, kunnes kuvan reunojen ympärille piirtyy suorakulmio, ja paina sitten yläreunaa. päällä Sivu viimeistelemään yksityiskohdat. Voit vaihtaa väriä valitsemalla uuden värin oikeassa yläkulmassa olevasta paletista. paina lopuksi vasenta yläkulmaa Tiedosto -> Tallenna tallentaaksesi uuden valokuvan kehyksellä.

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää sovellusta GIMP PC:llä piirtää valokuvien reunat; Sovellus on ollut saatavilla ilmaiseksi Windowsille, Macille ja Linuxille siitä lähtien virallinen sivusto.

GIMP:llä on todella helppoa lisätä reunus, koska skripti on valmis käytettäväksi. Jatka lataamalla muokattava valokuva käyttöliittymään ja painamalla valikon yläreunaa Suodattimetavaamme valikon Koriste ja aloita käsikirjoitus Lisää reuna. Valitse avautuvassa pienessä ikkunassa reunuksen paksuus ja käytettävä väri ja lisää se valokuvaan painamalla OK. Tallenna painamalla vasemmassa yläkulmassa Tiedosto ja sitten ylös Vie nimellä.

Sovellus reunusten lisäämiseen valokuviin

Jos haluamme lisätä valokuvaan reunuksen älypuhelimesta tai tabletista, voimme käyttää yksinkertaista ja välitöntä sovellusta, kuten Insta kokoladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhonet/iPadit.

Instasizen avulla voimme nopeasti lisätä reunuksia valokuviin lataamalla kuvan muokattavaksi sovelluksessa, painamalla alareunassa olevaa kehyskuvaketta ja valitsemalla eri reunuksista, muuttaen myös paksuustasoa suhteessa alkuperäiseen valokuvaan. Paina lopuksi jakokuvaketta tallentaaksesi sen sisäiseen muistiin tai jakaaksesi sen välittömästi sosiaalisessa mediassa tai viestisovelluksissa.

Toinen sovellus, jolla voimme lisätä reunuksen puhelimesta tai tabletista, on huhtikuuladattavissa Android ja varten iPhonet.

Sovellus tarjoaa suuren valikoiman reunuksia ja kehyksiä, jotka on helppo lisätä jokaiseen ottamasi valokuvaan. Jatka avaamalla sovellus, lataamalla muokattava valokuva ja valitsemalla alta Asettelut, jotta pääset käyttämään suurta reunusten ja kehysten luetteloa ja kokeilemaan valokuvaa. Heti kun olemme tyytyväisiä tulokseen, paina vahvistuspainiketta ja valitse haluatko tallentaa kuvan vai jakaa sen välittömästi.

Toinen sovellus, jota ei kannata jättää väliin lisätäksesi reunuksia valokuviin, on snapseedsaatavilla myös ilmaiseksi Android ja varten iPhonet/iPadit.

Tämän Googlen kehittämän sovelluksen avulla voit muokata valokuvia, kuten Photoshopia, ja lisätä kehyksiä ja reunuksia ilmaiseksi, jotta puhelimellasi ottamat kuvat tulevat entistä kauniimmiksi. Kun valokuva on ladattu sovellukseen, meidän tarvitsee vain painaa Look avataksesi osion, joka sisältää suodattimia ja tehosteita, mukaan lukien hyvän valikoiman reunuksia.

Löytääksemme muita samanlaisia ​​sovelluksia kuin edellä on nähty, voimme jatkaa lukemista artikkeleista Parhaat sovellukset kuvien muokkaamiseen Androidilla Ja Parhaat sovellukset valokuvien muokkaamiseen iPhonessa suodattimilla ja tehosteilla.

Verkkosivustot reunusten lisäämiseksi valokuviin

Jos emme halua käyttää mitään ohjelmaa tai sovellusta reunusten lisäämiseen valokuviin, voimme luottaa ilmaiseen verkkopalveluun, kuten BeFunkypääsee osoitteesta virallinen sivusto.

Jotta voimme käyttää tätä sivustoa, meidän tarvitsee vain avata se millä tahansa verkkoselaimella, ladata kuva muokattavaksi ja painaa vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkoa Kehykset ja valitse palvelun tarjoamista rajatyypeistä. Klassiseen reunaan voimme valita tehosteeksi rajaa ja säädä paksuutta ja väriä niin, että saat samanlaisen reunuksen kuin vanhoissa valokuvissa.

Hyvänä vaihtoehtona voimme käyttää web-kuvankäsittelyohjelmaa photopea.

Sivuston avaamisen jälkeen voimme jatkaa reunuksen lisäämistä lataamalla valokuvan käyttöliittymään, painamalla vasemmalla Suorakulmioasettamalla sen kuvan reunaan ja muuttamalla yläpalkin asetuksia, poistamalla tehosteen Täyttää ja valitse reunuksen väri Sivu; jos haluamme muuttaa reunuksen paksuutta, meidän tarvitsee vain muokata vieressä olevaa numeerista asteikkoa Sivu. Tallenna valokuva painamalla Arkisto-kohdan yläosaa, paina sitten Vie nimellä ja valitsemme JPG.

Jos haluat tietää muita vastaavia sivustoja valokuvien muokkaamiseen verkossa, voimme lukea artikkelimme Parhaat sivustot kuvien muokkaamiseen verkossa.

Johtopäätökset

Näillä yksinkertaisilla työkaluilla pystymme luomaan valokuville yksinkertaisia ​​reunuksia, jotta voimme luoda uudelleen valokuvaajan kehittämien vanhojen valokuvien vaikutelman. Tietysti voimme valita myös muun tyyppisiä kehyksiä luodaksemme taiteellisia valokuvia ja valokuvia, joiden tarkoituksena on houkutella hyvä määrä seuraajia Instagramissa tai muilla vastaavilla sivustoilla.

Edelleen yksinkertaisen ja välittömän kuvankäsittelyn teemana, kutsumme sinut kokeilemaan sivustot, joilla voit muokata valokuvia nopeasti ilman rekisteröintiä ja verkkosovelluksia Photoshop verkossa kuvien retusointiin ja kuvien muokkaamiseen.

Indeksi
  1. Ohjelmat reunusten lisäämiseksi valokuviin
  2. Sovellus reunusten lisäämiseen valokuviin
  3. Verkkosivustot reunusten lisäämiseksi valokuviin
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up