Kuinka lisätä Samsung J2-, J7- ja J7 Prime -laitteiden äänenvoimakkuutta VERY Easy

Olemme kaikki erilaisia, ja siksi on täysin normaalia, että monille tilanteille se, mikä riittää toisille, ei riitä toisille, se riippuu myös paljon heidän tarpeistaan. Tässä yhteydessä niille, jotka ajattelevat, että niiden määrä Samsung J7 kuulostaa liian alhaiselta, aiomme näyttää sinulle, kuinka sen äänenvoimakkuutta voidaan lisätä ilman liikaa ongelmia, jotta se voi täyttää kaikki odotuksesi 100%, koska se on loppujen lopuksi Älypuhelin tehokas, taloudellinen ja pähkinänkuoressa yksi parhaista panoksista Samsung viime vuosilta.

Indeksi
  1. Lisää Samsung J7: n äänenvoimakkuutta
  2. Lataa Speaker Booster Androidille
  3. Lue lisää Galaxy J2: n äänenvoimakkuuden lisäämisestä
  4. Kuinka lisätä Galaxy J2: n äänenvoimakkuutta
    1. Volume Booster Pro
  5. Lue lisää Galaxy J7 Prime -laitteen äänenvoimakkuuden lisäämisestä
  6. Kuinka lisätä äänenvoimakkuutta Galaxy J7 Prime -laitteessa
    1. Äänenvoimakkuuden taajuuskorjain

Lisää Samsung J7: n äänenvoimakkuutta

Mitä aiomme suositella sinulle parantaa äänenvoimakkuusteemaa, ei pelkästään äänen nostamiseksi, vaan myös sen laadun parantamiseksi merkittävästi, mikä parantaa ääntä niin paljon, että voisimme nostaa sen esimerkiksi 30 prosenttiin.

Sisään Android eQualizer, Kaiuttimen tehostin onnistuu lisäämään ääntä huomattavasti havaittavalla tavalla, koska jos olemme tässä tapauksessa, enintään 30% riittää ja muutos on hyvin havaittavissa. Itse asiassa se on melko yksinkertainen, vaikka voimme löytää yhden tai toisen sovelluksen, joka voi lisätä äänenvoimakkuutta entisestään, äänenlaatu huononee Liian paljon on yksinkertaisesti kauheaa, lisäksi meidän on pidettävä mielessä, että nostamalla kaiuttimien äänenvoimakkuutta liikaa voimme vaurioittaa niitä. Kuitenkin, Tämän sovelluksen avulla voimme lisätä äänenvoimakkuutta turvallisella tavalla eikä myöskään menetä laatua prosessissa, koska loppujen lopuksi ei ole mitään hyötyä upeasta äänestä, mutta on kauheaa kuunneltavaa.

Lataa Speaker Booster Androidille

Ensimmäinen asia, jonka meidän on tehtävä, on yksinkertaisesti mennä kauppaan Google Play Kauppa ladataksesi sovelluksen sieltä tämän linkin jälkeen.

Kun olet ladannut ja asentanut sen, sinun tarvitsee vain avata se ja napsauttaa sitten selvästi sanottavaa painiketta "Boost". Tämän jälkeen sovellus vastaa täysin automaattisesta järjestelmän äänenvoimakkuuden säätämisestä yleensä, mukaan lukien media. multimedia ja ilmoitukset.

Muista, että kuten sanoin aiemmin, sovellus on turvallinen, mikä tarkoittaa, että se ei vahingoita lainkaan mobiililaitteemme kaiuttimia, koska se nostaa niitä riippuen laitteisto minkä tahansa älypuhelimen, siksi se tekee sen automaattisesti eikä salli meidän hallita tätä välttääksemme tarkasti laitteistovaurioita, joita voimme tehdä matkapuhelimelle.

Lue lisää Galaxy J2: n äänenvoimakkuuden lisäämisestä

Ei ole epäilystäkään siitä, että Samsung Galaxy J2 se on hyvä keskitason matkapuhelin. Haluamme kuitenkin kaikki, että matkapuhelimemme on mahdollisimman täydellinen, ja tämä voidaan saavuttaa useilla tavoilla. Silmiinpistävintä tässä matkapuhelimessa on, että äänenvoimakkuus on jonkin verran alhainen, joten kerromme tässä kuinka lisää äänenvoimakkuutta Galaxy J2: ssä sekä kaiuttimille että kuulokkeille.

Koska tässä matkapuhelimessa ei ole kovin kovaa ääntä, on parasta löytää tapa saada suurempi äänenvoimakkuus kuunnellessasi musiikkia tai toistettaessa videoitakoska jopa puhelut kuulostavat erittäin matalalta sekä kaiuttimesta että kuulokkeesta.

Kuinka lisätä Galaxy J2: n äänenvoimakkuutta

Vastaanottaja lisää äänenvoimakkuutta Galaxy J2: ssä meidän on ladattava sovellus, jonka avulla voimme saada tämän tuloksen. Onneksi sisään Google play Voimme löytää monia ja täysin ilmaisia, mutta tällä kertaa puhumme erityisesti yhdestä.

Volume Booster Pro

Tämä hakemus mahdollistaa matkapuhelimen äänenvoimakkuuden lisäämisen jopa 200% millä tahansa matkapuhelimella Android, joko kuulokkeessa tai kaiuttimessa, mutta sitä ei ole suositeltavaa lisätä liikaa, koska voimme vaurioittaa kuuloketta tai matkapuhelimen kaiutinta kyllästymällä nopeasti.

Jos haluat, että matkapuhelimellasi on vahva ja selkeä ääni, on suositeltavaa jättää äänenvoimakkuus puoleen, joten Galaxy J2 ei ole vaarassa vahingoittua kovan musiikin seurauksena tai jokin kaiuttimista räjähtää.

Jos haluat Lataa ja asenna tämä sovellus, voit tehdä sen tästä linkistä. Kun olet tehnyt sen, voit säätää äänenvoimakkuutta haluamallasi tavalla niin, että se kuulostaa kovemmalta, se on erittäin helppo tehdä ja sen saavuttamiseksi ei tarvitse juurruttaa matkapuhelinta.

Tämä on paras tapa lisää äänenvoimakkuutta Galaxy J2: ssä, Toivon, että nämä tiedot ovat hyödyllisiä sinulle. Jos sinulla on ongelma tai kysymys tästä, voit jättää meille kommentin ja yritämme auttaa sinua.

Lue lisää Galaxy J7 Prime -laitteen äänenvoimakkuuden lisäämisestä

Useimmilla puhelimilla on yhteistä, että niissä on kaiutin ja kuulokkeet, joten on normaalia kuunnella musiikkia kuulokkeilla ja nämä kuulostavat enemmän tai vähemmän heikoilta tätä säätelevien määräysten vuoksi. Käyttäjille aiheutuvien ongelmien vuoksi olemme päättäneet tehdä oppaan lisää äänenvoimakkuutta Galaxy J7 Prime -laitteessa.

Oletuksena se on estetty matkapuhelimissa, joissa on Android suurin ja pienin äänenvoimakkuus, jonka nämä laitteet voivat lähettää. Siinä tapauksessa että Samsung Galaxy J7 Prime antaa erittäin heikon äänen, mutta voidaan lisätä vaarantamatta vaurioittaa kuulokkeita tai matkapuhelimen kaiutinta.

Kuinka lisätä äänenvoimakkuutta Galaxy J7 Prime -laitteessa

Monessa tapauksessa Samsung Galaxy J7 Prime -sovelluksen muokkaamiseksi on välttämätöntä juurruttaa se¸ Mutta tällä kertaa se ei ole niin. Tässä yhteydessä lataamme sovelluksen, jonka avulla voimme hallita laitteen äänenvoimakkuutta tarvitsematta juurruttaa sitä ja jonka voit ladata täysin ilmaiseksi ja viruksista Google play.

Äänenvoimakkuuden taajuuskorjain

Tämä sovellus mahdollistaa lisää äänenvoimakkuutta Galaxy J7 Prime -laitteessa sekä kaiuttimesta että kuulokkeista, joten se mahdollistaa tasapainottamisen ja paremman äänenlaadun. Mutta ennen, Sinun on otettava huomioon sellaisen kohdan löytäminen, joka ei kylläistä matkapuhelimen kuulokkeita tai kaiutintamuuten voit vahingoittaa niitä.

Tämä sovellus mahdollistaa lisää Galaxy J7 Prime -laitteen alkuperäistä äänenvoimakkuutta jopa 45% laadusta tinkimättä. Toisin sanoen pidämme saman äänen, mutta kovempaa ja ilman, että se kuulostaa pahalta tai vahingoittaa matkapuhelinta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä sovellus on paras vaihtoehto, koska sinun ei tarvitse juurruttaa matkapuhelinta tai vaarantaa sen takuuta. Itse asiassa, jos haluat jättää matkapuhelimen tehdasasetukseksi, sinun on vain poistettava sovellus matkapuhelimestasi ja äänenvoimakkuuden lisäys poistetaan. Jos haluat Lataa tämä työkalu lisätäksesi äänenvoimakkuutta sinun tarvitsee vain syöttää tämä linkki.

Kuten näet, se on erittäin helppoa ja turvallista lisää äänenvoimakkuutta Galaxy J7 Prime -laitteessa, koska se ei vaadi monimutkaisia ​​ja riskialttiita prosesseja, kuten matkapuhelimen juurtumista, mikä voi katkaista sen ja jättää sen takuun ulkopuolelle. Toivon, että nämä tiedot ovat hyödyllisiä sinulle, jos sinulla on kysyttävää, voit jättää meille kommentin ja me autamme sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up