Kuinka lisätä sovelluksia valkoiselle listalle Windows Active Focusissa?

Monille työskentely ilman vetovoimaa voi olla haaste, minkä vuoksi Windows 10 tarjoaa avustajan nimeltä "Assist Focus" joka mahdollistaa ei-toivottujen ilmoitusten estämisen ärsyttävillä mainoksilla, jotka häiritsevät meitä työskennellessämme tärkeiden asioiden parissa, joita teemme tietokoneellamme.

Indeksi
  1. Milloin Tarkennusapu-prioriteettitila on käytössä?
  2. Miksi työpöytäsovelluksia ei voi lisätä sallittujen luetteloon?
  3. Mikä on oikea tapa lisätä sovelluksia sallittujen luetteloon?
  4. Mistä näet kaikki mustalla listalla olevat sovellukset?

Milloin Tarkennusapu-prioriteettitila on käytössä?

Se on otettava huomioon, kun suoritat työtäsi tai suoritat jotain tärkeää toimenpidettä, jossa meidän pitäisi keskittyä mielemme. Hälytysasetukset mahdollistavat ilmoitusten täyden hallinnan ja se on tarpeen poistaa käytöstä, jos siinä tapauksessa olemme lisänneet tai määrittäneet mainitun toiminnon ja Windows tarjoaa muut avustajat, kuten keskittyminen.

Joissakin tapauksissa "ei voi lisätä höyryä", joka liittyy vain kunkin sovelluksen sisäinen kokoonpanoja Focus Assistant ei voi mennä asetuksiinsa ja estää sopimattomien ilmoitusten läpikulkua, Focusin käyttö on rajoitettua ja se voi hallita vain Windowsin järjestelmäasetuksissa määritettyjä ilmoituksia, vaikka ilmoitusten poistamiseen on muitakin tapoja.

Focus Wizard mahdollistaa estää ilmoitukset, kuten sähköpostitYouTube-ilmoitukset, ostokset Amazonissa, mukautettujen asetusten mukaan, joita voit lisätä tai poistaa, siksi tämä avustaja toimii älykkäästi ja kun muodostat yhteyden tai pelaat videopelejä, se yleensä aktivoituu, jos haluat, voit aktivoida ja poistaa sen manuaalisesti .

Miksi työpöytäsovelluksia ei voi lisätä sallittujen luetteloon?

Ohjattu tarkennustoiminto sallii vain estää sovelluksia, jotka sisältävät ilmoituksiasiksi joitain sovelluksia ei näytetä ennen kuin niissä on varoituksia, viestejä tai muita vastaavia toimintoja, minkä vuoksi työpöytäsovellukset eivät salli tätä toimintoa, vain sallitulla listalla olevat sovellukset ovat niitä, joilla on näitä ominaisuuksia.

Mikä on oikea tapa lisätä sovelluksia sallittujen luetteloon?

Keskitä sallittujen luettelo avulla sen käyttäjät voivat tunnistaa sovelluksia He käyttävät ilmoituksia, jotka ohjaavat tietokoneesi järjestelmää, ja useimmissa tapauksissa voit lisätä ja hiljentää oletusselaimiesi, kuten Chromen tai Firefoxin, sovelluksia, niillä on taipumus luoda ilmoituksia tehtäväpalkkiin.

  • Sinun täytyy ensin syötä tehtäväpalkkiin asetuskuvake on hammaspyörän muodossa tai etsi tehtäväpalkista oikeasta alakulmasta Viesti-kuvake ja etsi Priority Online -puolikuukuvake ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja paina kohdassa 'Siirry asetuksiin' tai Jos haluat kirjoittaa minut, paina Windows-näppäintä + I.
  • Siksi emme mene "Järjestelmät"-osioon ja etsi "Focus Wizard" -vaihtoehtoa. Tässä osiossa voimme konfiguroida viestitoimintojapuhelut ja muut, myös jos rullaamme hieman alaspäin, löydämme 'Lisää sovelluksia' -osion, josta pääsemme sovellukseen, josta haluamme poistaa ilmoitukset.
  • On huomattava, että jos lisäät joitain sovelluksia valkoiselle listalle, ne eivät välttämättä lisää Tarkennusavustaja on aktivoitava niin, että se mahdollistaa sovellusten eston, etkä voi lisätä sovelluksia, jotka jätetään pois, kun ne asetetaan valkoiselle listalle, ja vain ilmoitusosiosta löydämme lisättävät sovellukset.
  • Kohdistusvelho, joka koskee määritystäsi, voit hallita sitä omalla tavallasi mutta sinun tulee aina ottaa huomioon sen poistaminen käytöstä, koska voit jättää huomiotta tärkeitä sähköpostiisi saapuvia ilmoituksia, hälytyksiä jostain tapahtumasta tai puheluita, jos se on määritetty mobiililaitteeseesi.

Mistä näet kaikki mustalla listalla olevat sovellukset?

Mustalla listalla olevat sovellukset tai tilapäisesti vammaiset, Löydät ne Focus Assistance -asetuksista, lisätyistä sovellusvaihtoehdoista, voit poistaa ne mustalta listalta milloin haluat tai voit halutessasi mennä tehtäväpalkkiin ja etsiä viestikuvaketta oikeasta alakulmasta sammuttaaksesi Keskity puolikuukuvakkeeseen.

Nämä ohjatut toiminnot on mukautettu aktivoida automaattisesti Kun käytät "Full Screen Directx Games" -toimintoa, on suositeltavaa siirtyä ohjatun toiminnon läpi ja poistaa nämä ominaisuudet käytöstä, jos haluat palata normaaliksi kaikkien tietokoneesi toimintojen suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up