Kuinka lisätä tai lisätä Android Mobilen äänenvoimakkuutta - parhaat temput

Androidin ja iPhonen äänenvoimakkuuden lisääminen tai parantaminen on helpompaa ja nopeampaa kuin luulet. Ainoa mitä tarvitset tähän on tietää joitakin sovelluksia, jotka auttavat sinua tekemään tämän prosessin. Tämä on hyödyllistä käyttökokemuksen parantamiseksi.

Niistä se voi parantaa huomattavasti ilmoitusten vastaanottoa, joten et ole riippuvainen vain LED -valosta, jonka ne lähettävät saapuessaan. Vaikka haluat, voit määrittää tämän led -valon, kun saat muita ilmoituksia.

Oletuksena Android -laitteiden tuoma äänenvoimakkuus on aina sopivin, jotta emme vahingoita tai vahingoita korviamme, jolloin vältetään epämukavuus. Ihmisille, jotka eivät ole poistaneet mobiili -ilmoituksia käytöstä, voi kuitenkin olla ärsyttävää, jos he eivät kuule varoitusääntä tuolloin. Hyvä asia on, että tämän muuttaminen on hyvin yksinkertaista, koska on olemassa sovelluksia, joiden avulla voit tehdä sen erittäin helposti.

Indeksi

  Mikä sovellus on paras lisäämään matkapuhelimen äänenvoimakkuutta?

  Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä lisätä Androidin äänenvoimakkuutta, on ladata kantoraketti. Joka tässä tapauksessa on myös yksi tunnetuimmista, Nova Launcher. Kun olemme tehneet sen, pidämme painettuna, kunnes lisäämme sen mobiilipöydälle, ja siirrymme sitten pikakuvakkeisiin toimintoihin, joissa monet käytettävissä olevista vaihtoehdoista avataan.

  poika päällään kuulokkeilla

  Jos tarkistamme hyvin, Näemme, että yksi vaihtoehdoista meillä on käsillä Se on insinööritila. Mikä on se, jonka avulla voimme pitkällä aikavälillä muuttaa kaikkia näitä sisäisiä elementtejä, esimerkiksi äänenvoimakkuutta, jota voimme käyttää. Kun olemme siinä, pidämme painettuna, kunnes suunnittelutilan pikakuvake on saavuttanut työpöydän.

  Tietenkin meidän on siirryttävä tähän tilaan, jossa monet käytettävissä olevat vaihtoehdot tulevat näkyviin. Ja seuraava asia on koskematta muihin, siirtyä kohtaan vaihtoehto, jota kutsutaan laitteistotestaukseksi. Kun pääsemme sinne, näemme, että useita käytettävissä olevia vaihtoehtoja tulee näkyviin. Vaikka meidän on pysyttävä erityisesti sen kanssa, joka ehdottaa meitä muuttamaan normaalitilaa ja kuulokemoodia.

  Normaalitilassa löydämme nopeasti äänenvoimakkuuteen liittyvän vaihtoehdon, ja todennäköisesti se on oletusarvoisesti 128. Vaikka aiomme muokata sitä niin, että se on 200, mikä muuttaa marginaaliamme. Kun olemme tehneet sen ,. seuraava askel on siirtyä kuuloketilaan. Missä meidän on tehtävä täsmälleen sama, ja voila. Sinulla on suurin äänenvoimakkuus Android -laitteellamme.

  Onko mobiililaitteen äänenvoimakkuutta lisääviä sovelluksia?

  Lisäksi ladattava vahvistin Kuten edellä mainitsimme, on enemmän sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua tässä aiheessa. Ja ne ovat seuraavat:

  GOODEV Volume Booster

  Tämä on sovellus, joka painaa hyvin vähän, se on hyvin yksinkertainen ja ilmainen. Lyhyesti sanottuna se auttaa sinua lisäämään kuulokkeiden ja kaiuttimen äänenvoimakkuutta. Näin voit parantaa matkapuhelimesi ääntä merkittävästi, jolloin voit kuunnella ja katsella elokuvia, äänikirjoja ja musiikkia ilman minkäänlaisia ​​ongelmia. Se on erittäin hyvä vaihtoehto, koska se auttaa sinua hyödyntämään maksimin Android -laitteesi äänipotentiaali voidakseen kuulla kovempaa.

  Volume Booster Pro

  Tämä on sovellus, jonka avulla voit saada laitteen äänenvoimakkuuden täydellinen hallinta. Voit halutessasi lisätä äänipuhelujen, musiikin, hälytysten ja järjestelmän ääniä. Se on erittäin helppokäyttöinen ja sinun tarvitsee vain painaa näppäintä, jotta äänenvoimakkuuden vahvistin alkaa automaattisesti tasoittaa laitettasi. Näin voit hyödyntää täysimääräisesti matkapuhelimesi äänen mahdollisuuksia.

  tyttö, jolla on kännykkä

  Musiikin äänenvoimakkuuden taajuuskorjain

  Tämä on stereoäänenvoimakkuuden säätö Siinä on viisi taajuuskorjainta, joissa on virtualisointitehosteet, ja basson korostama bändi. Se auttaa parantamaan laitteesi äänenlaatua merkittävästi, ja tämän sovelluksen avulla voit mitata ääntä reaaliajassa, mikä lisää ääntä, kun kuuntelet järjestelmän ääniä tai musiikkia. Tämä Android -sovellus on täysin ilmainen ja voit ladata sen Google Playsta.

  Musiikin äänenvoimakkuuden tehostin

  Tämä on äänenvoimakkuuden vahvistin, jonka avulla voit käyttää ylimääräisiä kaiuttimia, jonka avulla voit lisätä Androidin äänenvoimakkuutta huomattavasti ja täysin ilmaiseksi. Tämä vahvistin voi lisätä äänenvoimakkuutta 30%.

  Mikä on erittäin hyvä vaihtoehto, jos vertaat sitä matkapuhelimesi oletusääniin. Kuten näet, Androidin äänenvoimakkuuden lisääminen on hyvin yksinkertaistaSinun on vain valittava yksi näistä sovelluksista ja mukautettava matkapuhelimesi äänenvoimakkuus mielesi mukaan.

  Kuinka lisätä äänenvoimakkuutta Android 7.0: ssa? Seuraavat vaiheet

  Sovellukset äänen lisäämiseksi mahdollisimman paljon Android 7.0: ssa ovat realdiad. Näiden sovellusten ainoa haittapuoli on, että ainoa tapa käyttää sitä on laitteen juurtuminen. Muuten sen käyttö on mahdotonta. Voit tehdä tämän vain seuraavasti:

  • Asenna sovellus äänenvoimakkuuden lisäämiseksi.
  • Nyt sinun on suoritettava tiedosto, mutta palautustilassa.
  • Valitse sitten "asenna zip SD -kortilta".
  • Tämän jälkeen sinun on valittava, missä lukee "valitse postikortti SD -kortilta".
  • Tämän jälkeen valitsemme aiemmin lataamamme tiedoston.
  • Mennään "tarjoajaan".
  • Sitten sieltä sinun on löydettävä ja poistettava tiedosto "audio_effects.conf".
  • Jos päätät ladata Viper4Android -sovelluksen, sinun on avattava sovellusvalikko tämän prosessin jälkeen, jotta voit suorittaa sen.
  • Nyt se asennetaan ja kun prosessi on valmis, sinun tarvitsee vain käynnistää mobiililaite uudelleen.

  Kuten näette, sen asentaminen ei ole monimutkaista, ei tarvita Viper4Android -temppuja tai mitään sellaista. Se on yksinkertaista lisää äänenvoimakkuutta Android Nougat 7.0: ssa. Kaiken valmistelu vie vain muutaman minuutin.

  Voiko vahvistimen käyttö vahingoittaa matkapuhelintani?

  Pidä mielessä, että musiikin kuuntelu erittäin suurella äänenvoimakkuudella Se voi vahingoittaa matkapuhelimen kaiuttimia. Koska jostain syystä ne rajoittuivat edelliseen osaan. Joten ole varovainen tässä asiassa, koska saatat lopulta pilata ne. Ja jos näin tapahtuu, et voi edes vastaanottaa puheluita tai ääntä, joten ole erittäin varovainen.

  Toisaalta, jos kuulut siihen pieneen prosenttiosuuteen käyttäjistä, jotka käyttävät edelleen Blackberry -merkkisiä laitteita ja joilla on ongelmia äänenvoimakkuuden lisäämisessä, tässä selitämme joitain valittavia vaihtoehtoja ja ratkaisemme tämän pienen ongelman.

  Voinko ladata matkapuhelimeni äänen muilla tavoilla?

  Et vain sinä Paranna tätä ongelmaa sovellusten avulla, on myös muita menettelyjä, jotka voivat auttaa sinua niiden kanssa. Ne ovat seuraavat:

  Etsi kaiuttimet

  Tunne matkapuhelimesi ja kaiuttimien sijoittelu on tärkeintä, haluatko tietää sen joitain salaisuuksia vai mietitkö mahdollisuutta hankkia uusi. Sinun tarvitsee vain löytää, missä matkapuhelimesi äänilähdöt ovat, vahvistaaksesi, että kun otat sen käsiin, et peitä kaiuttimia.

  Ota kansi pois

  Se voi tuntua typerältä, koska normaalisti kännykkiemme suojuksissa ja koteloissa on reikä kaiuttimien vapauttamiseksi. Mutta mitä tapahtuu, on se, että kun ne ovat paikallaan, äänivärähtelyt eivät ole samat. Ja se aiheuttaa kaikenlaisia ​​vääristymiä. Tästä syystä, jos haluat hyvän äänenlaadun, ei koteloita tai kansia.

  mies, jolla on matkapuhelin pöydällä

  Asenna taajuuskorjain

  Taajuuskorjaimet ovat yksi parhaista vaihtoehdoista, joita meillä on käsillämme niiden analysoinnissa sovelluksia, jotka auttavat sinua parantaaksesi matkapuhelimesi ääntä. Google Play Kaupasta löydät varmasti monia niistä erittäin hyviä.

  Vaihda sovellus

  Yleensä joihinkin matkapuhelimiin esiasennetut musiikin toistosovellukset ovat olemassa, koska laitteen valmistaja on kehittänyt ne. Tämä saa meidät huomaamaan, että joskus he eivät tarjoa meille juuri sitä kokemusta, jota etsimme. Siksi suosittelemme, että tarkistat Google Play Kaupan sisältä löydät monia musiikkisovelluksia parempi kuin ne, jotka tulevat oletuksena Androidissa.

  Käytä kuulokkeita

  Monta kertaa nämä ovat paras ratkaisu. Useimmat matkapuhelimet on suunniteltu tarjoamaan meille hyvä äänikokemus, varsinkin kun käytämme kuulokkeita. Siksi voimme suositella, että yrität aina lisätä niitä.

  Voiko matkapuhelimen juurtuminen olla hyödyllistä tähän?

  Tiesitkö, että voit lisätä tabletin äänenvoimakkuutta Android -käyttöjärjestelmällä jopa 300%? Kirjoita seuraava linkki saadaksesi lisätietoja siitä.

  Jos mikään edellisistä ratkaisuista ei ole ollut lopullinen, sinun on tiedettävä, että on olemassa viimeinen vaihtoehto, jota voit aina harkita näissä tapauksissa ongelmien lopettamiseksi. Sinun on tehtävä root Android -mobiililaitteesi.

  Tällä tavalla voit hyödyntää monia sovelluksia, jotka edellyttävät juuri oikeuksia ja jotka on kehitetty erityisesti, jotta voit lisätä laitteen äänenvoimakkuutta. Vaikka on olemassa mobiililaitteita, kuten Samsung, voit lisätä tai pienentää äänenvoimakkuutta olematta root.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up