Kuinka lisätä tyhjä sivu Wordiin

Pitääkö Word-asiakirjaan lisätä tyhjä sivu? Katsotaanpa kaikki menetelmät jatkaaksesi.

Monet digitaaliset kirjoittajat käyttävät Wordia artikkeleiden kirjoittamiseen, ja Office-tekstieditorin monien toimintojen joukosta löydämme myös erityisen toiminnon lisää tyhjä sivu missä tahansa tekstissä tai kappaleen lopussa. Tämä toiminto on hyödyllinen, jos joudumme lisäämään uuden luvun tai kappaleen kahden olemassa olevan väliin tai jos joudumme hajottamaan tekstin kuvalla tai multimediasisällöllä (jolloin vältetään joutuminen tekstin keskelle).

Todellisuudessa niitä on olemassa Erilaisia ​​tapoja lisätä tyhjä sivu Wordiin ja seuraavassa oppaassa yritämme näyttää ne kaikki, jotta sinulla on aina mielessä, kuinka nopeasti lisäät tarvittaessa tyhjän sivun (luvun lopettamiseksi, kahden luvun erottamiseksi, erillisen multimediasisällön lisäämiseksi tai tehdä tilaa kahden jo kirjoitetun luvun väliin).

Lisää yksinkertainen tyhjä sivu

Yksinkertaisin tapa lisätä tyhjä sivu on myös eniten käytetty: kirjoitamme sivun sisään loppuun asti ja heti kun saavutamme alamarginaalin, Paina Enter- tai Return-näppäintä saadaksesi välittömästi tyhjän sivun, joka on jo kirjoitettujen sivujen vieressä.

Word lisää automaattisesti tyhjiä sivuja ja antaa sinun kirjoittaa niille välittömästi; Sisälle kirjoittamisen lisäksi voimme käyttää tätä sivua kirjoitettavan asiakirjan viimeisenä epilogina tai luoda hakemiston sisälle.

Lisää tyhjä sivu kahden jo kirjoitetun kappaleen tai luvun väliin

Edellinen menetelmä antaa meille mahdollisuuden lisätä tyhjiä sivuja vain, kun saavutamme sen sivun, jolle kirjoitamme. Ja jos halusimme lisää tyhjä sivu kahden kappaleen tai jo luodun luvun väliin?

Tässä tapauksessa on mahdollista toimia asettamalla itsemme ensimmäisen luvun tai kappaleen "jaettava" loppuun painamalla painiketta Tulla sisään tai Lähetetään luodaksesi "tilan" painamalla valikon yläosassa lisää ja lopuksi painikkeen avulla Tyhjä sivu.

Word lisää välittömästi tyhjän sivun kahden luvun tai kappaleen väliin, jotta voit lisätä uusia lukuja tai kappaleita, kun korjaat tai viimeistelet tekstiä ilman, että sinun tarvitsee tarpeettomasti kopioida ja liittää tekstiä sivujen luomiseksi välilyönnillä.

Lisää tyhjä sivu sivunvaihdolla

Toinen hyvin yleinen skenaario pidempiä asiakirjoja (romaaneja, kirjoja jne.) laadittaessa edellyttää, että sivu on kirjoitettava loppuun ennen kuin se on kokonaan kirjoitettu.

Tässä nimenomaisessa tapauksessa on mahdollista luoda heti uusi tyhjä sivu viemällä meidät luvun tai kappaleen loppuun, painamalla yläreunassa olevaa Lisää ja painamalla painiketta Sivunvaihto.

Lisäämällä sivunvaihdon siirrymme välittömästi seuraavalle tyhjälle sivulle ilman, että alamarginaaliin tarvitsee kirjoittaa. Sivunvaihtojen ja muiden muotoiluelementtien visuaaliseen näyttämiseen voimme käyttää Näytä kaikki -toimintoa, joka esitetään ylösalaisin olevana P-kirjaimena aloitusvalikossa (puhuimme siitä myös luvussa kuinka poistaa sivunvaihdot Wordissa).

Lisää tyhjä sivu LibreOffice Writeriin

Myös päällä LibreOffice Writerilmainen ja avoimen lähdekoodin vaihtoehto Wordille, voimme lisätä tyhjän sivun helposti käyttämällä toimintoja, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin Microsoft-ohjelma.

Jopa Writerissä voimme lisätä yksinkertaisia ​​tyhjiä sivuja yksinkertaisesti painamalla painiketta Tulla sisään tai Lähetetään kun pääsemme sivun alareunaan. Jos haluat lisätä uusia tyhjiä sivuja sivunvaihdon kautta, meidän tarvitsee vain mennä luvun tai kappaleen loppuun jakaaksesi, paina valikon yläosassa lisää ja paina kohdetta Sivunvaihto.

Tämä on myös ainoa tapa erottaa kaksi lukua ja lisätä toinen, koska tyhjän sivun lisäämiseen ei ole merkintää tai painiketta (ottaen huomioon, että sivunvaihto toimii hyvin, emme kokeneet tarvetta luoda ylimääräistä painiketta käyttöliittymä).

Johtopäätökset

Loistaville kirjoittajille tai niille, jotka käyttävät Wordia paljon päivän aikana, on tärkeää opetella nämä yksinkertaiset temput, jotta he voivat nopeuttaa kirjoitusprosessia ja muokata käsikirjoitusta ammattimaisesti. Lisää tyhjiä sivuja Wordiin se saattaa vaikuttaa lopulta yksinkertaiselta, mutta kuten olemme nähneet on 3 erilaista menetelmää luoda tyhjiä sivuja, ainakin Wordissa.

LibreOfficessa kannattaa aina käyttää sivunvaihtoa kun päätämme lisätä tyhjiä sivuja uusia lukuja varten tai jättää tilaa kuville, videoille tai muulle sisällölle. Tyhjien sivujen lisäämiseen ei ole erityistä komentoa, mutta sivun katkaisu toimii erittäin hyvin.

Pysyäksesi aiheessa "Word-sivut" suosittelemme lukemaan oppaamme kuinka hallita marginaaleja Wordissa Älä viitsi Kuinka numeroida sivuja Wordissa.

Indeksi
  1. Lisää yksinkertainen tyhjä sivu
  2. Lisää tyhjä sivu kahden jo kirjoitetun kappaleen tai luvun väliin
  3. Lisää tyhjä sivu sivunvaihdolla
  4. Lisää tyhjä sivu LibreOffice Writeriin
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up