Kuinka lisätä Windows 95 (tai mikä tahansa muu) käynnistysääni Windows 10: een

Windows 95 -käynnistyssignaalissa on jotain maagista (ehkä johtuu siitä, että sen loi suuri Brian Eno). Luulin, että nostalgista melua olisi helppo käyttää Windows 10 -käynnistysäänenä, mutta olin yllättävän yllättynyt huomatessani, että se on todella petollisesti vaikeaa.

Olen varma, että en ole ainoa, joka haluaa Windowsin tervehtimään minua mukavalla äänellä, joten tässä näytän sinulle, miten käynnistysääni voidaan palauttaa Windows 10: een ja (jos haluat) korvata sen parhaalla mahdollisella tavalla. Niiden kaikkien käyttöjärjestelmän käynnistysääni.

Indeksi

  Poista pikakäynnistys käytöstä

  Olet todennäköisesti jo tajunnut, että kun sammutat Windows 10 -tietokoneesi, voit käynnistää sen maagisesti takaisin painamalla mitä tahansa näppäimistön näppäintä tietokoneen virtapainikkeen sijaan. Tämä johtuu Windows 10: n "Nopea käynnistys" -toiminnosta, joka käytännössä horrastaa tietokoneen, sammuttaa sen, mutta pitää istunnon, ohjaimet ja siten passiiviset horrostiedostossa valmiina palaamaan toimintaan mahdollisimman pian. laitteisiin.

  Kickstart voi nopeuttaa käynnistysaikoja, vaikka sen vaikutukset eivät olekaan merkittäviä, ja jotkut ihmiset ovat jopa ilmoittaneet siitä Hidastaa sen käynnistymisaika. Se estää myös Windowsia tervehtimästä sinua äänimerkillä, koska Windows ei usko, että tietokoneesi on sammunut.

  Siksi pikakäynnistyksen poistaminen käytöstä voi palauttaa käynnistysäänen. Voit tehdä tämän napsauttamalla Käynnistä, kirjoittamalla virranhallinta-asetukset ja napsauttamalla sitten hakutuloksissa "Virranhallinta-asetukset".

  Napsauta Virranhallinta-asetukset-ikkunassa "Valitse mitä virtapainikkeet tekevät" ja poista sitten valinta Ota käyttöön nopea käynnistys -ruudusta. Jos se on poistettu käytöstä, napsauta "Muuta asetuksia, jotka eivät ole tällä hetkellä käytettävissä" ja poista sitten valintaruudun valinta.

  Ota Windowsin käynnistysääni käyttöön

  Seuraavaksi meidän on mentävä ääniasetuksiin Windows 10: ssä. Napsauta työpöydän oikeassa alakulmassa olevaa ilmoitusaluetta hiiren kakkospainikkeella kaiutinkuvaketta ja valitse sitten Äänet.

  Napsauta Ääni-ikkunassa Äänet-välilehteä ja valitse "Toista Windowsin käynnistysääni" -ruutu. Tietokoneesi pitäisi nyt soittaa äänen joka kerta, kun se käynnistyy. Jos olet tyytyväinen Windows 10 -käynnistysääniin, voit lopettaa nyt. Jos haluat tyydyttää nostalgiaasi ja korvata sen Windows 95 -äänellä (tai millä tahansa muulla äänellä), lue edelleen.

  Windows 10: n käynnistysäänen vaihto

  Jos haluat korvata Windows 10: n oletusäänen, sinun on käytettävä .wav-tiedostoa tai muunnettava olemassa oleva äänitiedosto .wav-tiedostoksi. Tämä on helppo tehdä ja voit käyttää ilmaista online-muunninta, kuten online-muuntaa tai media.io tehdä se.

  Jos haluat käyttää Windows 95 -ääniä kuten minä, voit lataa se täältä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella pientä WAV-logoa ja valitsemalla "Tallenna linkki nimellä".

  Kun sinulla on .wav-tiedosto, näyttää loogiselta muuttaa käynnistysääntä ääni-asetusikkunasta, mutta jostain syystä tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä.

  Onneksi on olemassa ratkaisu, ja voit ladata yksinkertaisen pienen työkalun, joka on tehty nimenomaan käynnistysäänen muuttamiseksi. ladata Vaihda käynnistysääni , pura se ja suorita se sitten.

  Napsauta Käynnistyksen äänenvaihtaja -kohdassa Korvaa, siirry sitten äänesi ja lisää se. Nyt sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia Windows-käynnistyksen rauhoittavasta äänestä!

  Johtopäätös

  On petollisen monimutkaista muuttaa Windows 10 -käynnistysääntä, ja on vähän outoa, että Microsoft ei ole yrittänyt tehdä siitä hieman helpompaa. Käynnistysmelu on suuri tervetullut, kun käynnistät tietokoneesi, joka saa sinut oikeaan jalkaan päivän tuottavuuden, viihteen, pelaamisen ja muun.

  Tai ehkä annan sille liikaa merkitystä. Mutta tiedän olevani paljon tyytyväisempi nyt, kun Brian Enon täydellinen kuuden sekunnin aloitusääni tervehtii minua joka kerta kun aloitan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up