Kuinka lopettaa tehtävät automaattisesti, kun Windows sulkeutuu

Ajoittain, kun yrität sammuttaa, käynnistää uudelleen tai kirjautua ulos Windowsista, Windows saattaa ilmoittaa sinulle, että yksi tai useampi sovellus estää Windowsia sammumasta tai käynnistymästä uudelleen. Järjestelmän sammuttamiseksi sinun on napsautettava "Sammuta joka tapauksessa" -painiketta. Jos et napsauta painiketta määrätyssä ajassa, Windows peruuttaa sammutustoiminnon.

Tyypillisesti, kun sammutat tai käynnistät järjestelmän uudelleen, Windows yrittää sulkea kaikki sovellukset automaattisesti. Kun sovellus suorittaa taustatoiminnon tai on tallentamatonta työtä, se voi kuitenkin estää Windowsia sammumasta. Tämä on suurelta osin hyvä, koska se antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa työsi ja sulkea sovellus kunnolla.

Mutta jos on olemassa jotain sovellusta, joka käyttää tätä ominaisuutta väärin, tai jos et usko, että et halua sovellusten estävän sammutus- tai uudelleenkäynnistysprosessia, voit pakottaa Windowsin sulkemaan kaikki sovellukset niiden tilasta riippumatta sammutuksen, uudelleenkäynnistyksen tai sammutuksen yhteydessä . Tämä artikkeli näyttää kuinka.

Liittyvät Hyödyllisiä vinkkejä Windowsin sammuttamisen nopeuttamiseksi

Indeksi

  Ota "AutoEndTasks" käyttöön nykyiselle käyttäjälle

  Jos haluat estää sovelluksia estämästä järjestelmän sammumista tai käynnistämästä uudelleen nykyistä käyttäjää, noudata seuraavia ohjeita. Huomaa, että täällä tehdyt muutokset eivät vaikuta muihin järjestelmän käyttäjiin. Esimerkiksi tarvittaessa sovellukset voivat estää muita käyttäjiä sammuttamasta tai käynnistämästä järjestelmää uudelleen.

  Tee myös varmuuskopio, kun muokkaamme Windowsin Resgistryä. Se auttaa sinua palauttamaan rekisterin, jos jotain pahaa tapahtuu.

  1. Avaa Windows-rekisteri etsimällä Käynnistä-valikosta "regedit" ja painamalla Enter-näppäintä.

  2. Siirry lokissa seuraavaan sijaintiin. Jos käytät Windows 10: tä, kopioi ja liitä rekisterieditorin osoiterivin polun alle ja paina Enter. Se vie sinut välittömästi kohdeavaimeen.

  HKEY_CURRENT_USER työpöydän ohjauspaneeli

  3. Kun olet täällä, napsauta hiiren kakkospainikkeella oikeaa paneelia ja valitse "Uusi" ja sitten "Merkkijonoarvo".

  4. Nimeä merkkijonoarvo "AutoEndTasks".

  5. Kaksoisnapsauta uutta luotua arvoa, kirjoita arvotietokenttään "1" ja tallenna muutokset napsauttamalla "OK" -painiketta.

  Käynnistä järjestelmä uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen Windows ei enää salli sovellusten estää sammuttamista, uudelleenkäynnistystä tai uloskirjautumista.

  Jos haluat palata takaisin, tyhjennä AutoEndTasks-arvo tai muuta arvotiedoksi "0".

  Ota AutoEndTasks käyttöön kaikille käyttäjille

  Jos haluat sulkea sovellukset automaattisesti kaikille käyttäjille uudelleenkäynnistyksen tai sammutuksen yhteydessä, voit tehdä niin. Koska teet muutoksia kaikille käyttäjille, sinulla on kuitenkin oltava järjestelmänvalvojan oikeudet.

  1. Etsi Käynnistä-valikosta "regedit", napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Suorita järjestelmänvalvojana". Tämä avaa rekisterieditorin, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet.

  2. Siirry nyt seuraavalle polulle:

  HKEY_USERS.DEFAULTP-työpöydän ohjauspaneeli

  .

  3. Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Uusi> Merkkijonoarvo. Nimeä "AutoEndTasks" -arvo ja vahvista nimi painamalla Enter.

  4. Kun olet luonut arvon, kaksoisnapsauta sitä avataksesi "Muokkaa arvoa" -ikkunan. Kirjoita arvotietokenttään "1" ja tallenna muutokset napsauttamalla "OK" -painiketta.

  Käynnistä järjestelmä uudelleen. Tästä lähtien sovellukset eivät estä järjestelmän uudelleenkäynnistystä tai sammutusta. Palaa takaisin muuttamalla arvotiedoksi "0" tai tyhjentämällä AutoEndTasks-arvo.

  Kommentoi alla, kuinka jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi yllä mainitun menetelmän käytöstä sovellusten automaattiseen sulkemiseen Windowsin järjestelmän sammutuksen ja uudelleenkäynnistyksen aikana.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up