Kuinka löytää henkilö Facebookista valokuvan avulla

Onko sinulla vain yksi henkilö ja haluat saada hänestä lisätietoja, kuten hänen Facebook -profiilinsa, tämän tiedoston käytön perusteella? Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, että tämä toimenpide on täysin mahdollinen, mutta sen lisäksi se ei myöskään ole liian vaikeaa tehdä sen nykyisten tekniikoiden ansiosta.

Ystävän tai sukulaisen etsiminen ei ole minkäänlainen ongelma, mutta sinun on oltava varovainen vieraiden etsimisessä, koska se riippuu tehdyn haun tyypistä, se voi johtaa kyseenalaiseen moraaliin tai pahempaan.

Joten jatka lukemista löytää henkilön Facebook -tili valokuvan perusteella.

Indeksi

  Etsi jonkun Facebook valokuvalla

  Ensinnäkin meidän on huomautettava, että monet ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita etsimään henkilöä Facebookista, he voivat ottaa suuren alkuvaiheen ottamalla valokuvan kiinnostuneesta henkilöstä, jotain, joka voidaan hankkia toisesta sosiaalisesta verkostosta, WhatsAppista jne.

  Sitten meidän on käytettävä joitakin palveluista, jotka on kehitetty erityisesti tällä tarkoituksella, ottaen huomioon, että on olemassa useita tarkasti suunniteltuja, jotta voimme löytää jonkun Facebook -profiilin.

  Vaikka kuten sanottu, täällä on useita vaihtoehtoja, uskomme epäilemättä, että TinEye on yksi parhaista, koska puhumme täysin ilmaisesta palvelusta, joka myös tarkistaa paitsi Facebookissa, onko profiilia, myös Instagramista, Twitteristä tai Badoosta.

  Tunne henkilön Facebook hänen kuvansa avulla

  Jos haluat käyttää TinEyen toimintoja, sinun tarvitsee vain siirtyä osoitteeseen tämä linkki mistä tahansa selaimesta jonka olet asentanut älypuhelimeesi tai tietokoneeseesi, napsauttamalla näkyvissä olevaa nuolta, lataamalla valokuvan ja aloittamalla sattuman analysointiprosessin, jos haluat nähdä, näkyykö kuva missä tahansa sosiaalisessa verkostossa.

  Järjestelmä näyttää sitten meille, onko sattumia, ja osoittaa linkit sosiaalisiin verkostoihin, joista nämä kuvat löytyvät, jopa esikatseluilla, joiden avulla voimme tietää etukäteen, voivatko nämä sisällöt kiinnostaa meitä vai eivät.

  Jos alusta toisaalta ilmoittaa, että tuloksia ei ole, tämä ei tarkoita sitä, etteikö valokuvaa olisi ladattu Facebookiin tai muihin sosiaalisiin verkostoihin, mutta on myös tapauksia, joissa ne voidaan ladata, mutta yksityisinä.

  Tämä mainitsemamme on meille paras tapa selvittää, onko kyseisellä henkilöllä tili sosiaalisessa verkostossa vai ei.

  Oletko löytänyt kyseisen henkilön profiilin sosiaalisesta verkostosta tämän sovelluksen avulla?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up