Kuinka löytää joku Facebookista tietämättä heidän nimeään

Se ei ole mitään uutta. Nykyään lähes kaikilla on Facebook -tili. Vaikka he käyttävät sitä vähän tai vain nähdäkseen ystäviensä julkaisuja. Siksi henkilön löytäminen tästä sosiaalisesta verkostosta ei ole niin monimutkaista kuin miltä se näyttää. Mutta entä jos emme muista hänen nimeään? Sinä haluat tietää miten löytää joku facebookista tietämättä heidän nimeään? Katsotaan seuraavaksi.

Etsi joku Facebookista tietämättä heidän nimeään Se ei ole ollenkaan monimutkainen, vaikka meidän on tiedettävä muutama asia, jotta voimme löytää sen.

Indeksi

  Etsi joku Facebookista tietämättä nimeä

  "Normaalin" tapa Etsitkö jotakuta Facebookista koko nimensä kautta. Usein voimme etsiä sinua myös etu- tai sukunimelläsi. Mutta mitä teemme, kun emme tiedä kyseisen henkilön nimeä?

  On joitain temppuja, jotka sallivat meidän löytää henkilö tietämättä tarkalleen, mikä hänen nimensä on. On olemassa muutamia melko tehokkaita menetelmiä. Vaikka kyllä, meidän on tiedettävä joitain tietoja, jopa kyseisestä henkilöstä, jotta voimme löytää hänet.

  Yleisin nimihaun jälkeen on heidän puhelinnumeronsa. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa kyseisen henkilön puhelinnumero hakukoneeseen ja se on siinä. Voit kokeilla koko numeroa ilman suuntanumeroa tai koodia.

  Suurin osa ihmisistä yhdistää matkapuhelimensa Facebookiin. Joten on melko yleistä, että hakukoneen kautta löydät kyseisen henkilön.

  Etsi joku Facebookista tietämättä nimeä

  Voimme myös suorittaa tarkennetun haun määrittämällä asioita, jotka tiedämme kyseisestä henkilöstä. Koulusta, iästä, maasta, työstä jne. On selvää, että mitä enemmän tietoja annat, sitä paremmat tulokset ovat ja sitä suurempi mahdollisuus löytää kyseinen henkilö.

  Toinen varsin toimiva vaihtoehto on sähköpostin ansiosta. Tapa etsiä sähköpostitse on sama kuin matkapuhelimella. Tällä tavalla voit löytää etsimäsi henkilön.

  Sitten meillä on erittäin houkutteleva alusta, joka antaa yleensä erittäin hyviä tuloksia. Puhun Pipl.comista täältä etsi ihmisiä valokuviensa ansiosta. Tällä tavalla voit löytää henkilön valokuvan avulla tällä yksinkertaisella verkkosovelluksella.

  Henkilön löytäminen Facebookista tietämättä hänen nimeään se ei ole ollenkaan monimutkaista. Vaikka olet ehkä huomannut, tarvitsemme joitain tietoja löytääksemme ne, koska muuten sinun on mahdotonta löytää niitä. Vaihtoehdot ovat erilaisia, joten voit ryhtyä töihin Etsi henkilö, jonka nimeä et tiedä Facebookista.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up