Kuinka lukea poistettuja viestejä WhatsAppissa

Android-sovellus lukeaksesi ja löytääksesi lähettäjän poistamien vastaanotettujen viestien sisällön

WhatsAppissa voimme poistaa lähetetyt viestit tietyn ajan sisällä jättäen jäljeksi vain korvaavan viestin "Tämä viesti on poistettu".

Kuten erillisessä oppaassa selitetään, se on mahdollista poistaa vahingossa lähetetyt viestit WhatsAppissa 68 minuutin sisällä; tämän ominaisuuden avulla WhatsApp antaa käyttäjille mahdollisuuden poistaa viestejä, vaikka ne olisi lähetettyjos he eivät ole jo lukeneet sitä.

Seuraavassa oppaassa näytämme, kuinka voit ohittaa tämän järjestelmän, ja näytämme sinulle tehokkaimmat menetelmät palauttaa poistetut viestit muilta käyttäjiltä WhatsAppissajoka toimii eräänlaisen vastaanotettujen viestien historian perusteella, joka toimii WhatsAppin ulkopuolella (täten mahdotonta poistaa).

Muiden poistettujen viestien palautusjärjestelmien lisäksi näytämme myös sinulle kuinka palauttaa vahingossa poistamamme WhatsApp-viestithyödyntäen vaihtoehtoisia varmuuskopiointijärjestelmiä.

1) Lue poistetut viestit DualApp Message Recovery -sovelluksella

Yksi parhaista sovelluksista, joilla voimme palauttaa poistetut viestit Poistetut viestit WA DualAppladattavissa ilmaiseksi Android-puhelimiin.

Sovellus tarkkailee kaikkia WhatsApp-ilmoituksia ja tallentaa ne eräänlaiseen historiaan: kaikki vastaanottamamme ja myöhemmin poistettavat viestit voidaan palauttaa sovelluksen sisältä ilman, että keskustelukumppanin puolelta epäilyttää.

Sovelluksen avulla voit myös tallentaa vahingossa jaettuja videoita ja kuvia, joten voit aina palauttaa poistetut viestit, jotka olemme vastaanottaneet yksityisessä chatissa tai WhatsApp-ryhmässä.

2) Lue poistetut viestit WhatisRemoved+:lla

Toinen sovellus, jota voimme käyttää poistettujen viestien lukemiseen WhatsAppissa, on WhatisRemoved+saatavana myös ilmaiseksi Android-puhelimille.

Sovellus toimii samalla tavalla kuin edellinen: se tarkkailee ja tallentaa kaikkia WhatsAppista tulleita ilmoituksia pitäen muistiin sen sisältämän sisällön (se myös avaa ja tallentaa viesteissä olevan multimediasisällön).

Jos viesti poistetaan, se voidaan nopeasti palauttaa WhatisRemoved+ -sovelluksesta, joka pitää historian kaikista yksityisistä keskusteluista ja ryhmäkeskusteluista vastaanotetuista ilmoituksista. Chat-sisällön lisäksi sen avulla voit myös ladata ystävien tilat WhatsAppissa.

3) Lue poistetut viestit WAMR:llä

Toinen kelvollinen sovellus poistaa nopeasti WhatsAppista poistetut viestit WAMRladattavissa ilmaiseksi Android-älypuhelimille.

Toiminta on sama kuin kahdessa tähän mennessä nähdyssä sovelluksessa: sovellus siirtyy valvontatilaan, lukee ja tallentaa kaikki WhatsAppista (tai muista viestisovelluksista) saapuneet ilmoitukset.

Jos keskustelukumppani poistaa viestejä, voimme palauttaa ne nopeasti WAMR:stä avaamalla siihen liittyvän chatin ja palauttamalla viestit selaamalla historiaa. Sovellus on erityisen tehokas myös palauttaa video- ja valokuvaviestitsekä pystyä lataamaan WhatsApp-tilat ennen kuin ne poistetaan.

4) Lue viestit, jotka olemme poistaneet

Jos kuitenkin halusimme palauttaa kirjoittamamme ja vahingossa poistamamme viestin, joudumme luottamaan jatkuvaan viestien varmuuskopiointijärjestelmään käyttämällä sovellusta tähän tarkoitukseen. Varmuuskopio Whatsille.

Asentamalla sovelluksen puhelimeen alamme synkronoida WhatsApp-sisältömme (viestit, ääni, video ja kuvat) Google Drive -tilillämme säilytettävään varmuuskopiotiedostoon. Jos viesti poistetaan tahattomasti, meidän tarvitsee vain avata sovellus, avata viimeisin tehty varmuuskopio ja palauttaa viestit.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka automaattinen ja manuaalinen Whatsapp-varmuuskopiointi toimii Älä viitsi kuinka palauttaa poistetut viestit WhatsAppista.

Johtopäätökset

WhatsAppista poistetut viestit voidaan helposti palauttaa älykkäät ja tarkkaavaiset käyttäjät, jotka ovat aktivoineet jonkin oppaassa mainituista sovelluksista; riippumatta siitä, kuinka nopeasti he poistavat keskustelukumppanimme, jos viestihistoriasovellus on aktiivinen, voimme aina lukea poistetut viestit jopa yhden sekunnin kuluttua.

Uusin raportoitu sovellus mahdollistaa myös palauttaa poistamamme viestitkäyttämällä täysin erilaista varmuuskopiointijärjestelmää kuin WhatsAppiin integroitu.

Saat lisätietoja myös oppaastamme WhatsApp: Chat-temppuja ja salaisuuksia Androidilla ja iPhonella.

Indeksi
  1. 1) Lue poistetut viestit DualApp Message Recovery -sovelluksella
  2. 2) Lue poistetut viestit WhatisRemoved+:lla
  3. 3) Lue poistetut viestit WAMR:llä
  4. 4) Lue viestit, jotka olemme poistaneet
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up