Kuinka luoda muistutus sähköpostille Macissa

Usein käy niin, että saamme sähköpostin joltakin, mutta emme vain ole valmiita vastaamaan siihen. Sähköposti liukuu sitten postilaatikkoon ja unohtuu usein muiden sähköpostien keskelle. Yksi tapa käsitellä tätä ongelmaa on asettaa muistutus sähköpostiin vastaamisesta. Voit luoda manuaalisen muistutuksen Muistutukset-sovelluksessa, mutta se ei ole kätevin tapa, vai mitä?

Onneksi Reminders-sovelluksen avulla voit helposti luoda muistutuksen, joka ilmoittaa, milloin sinun tulee vastata sähköpostiin. Voit määrittää ajan ja paikan, jolloin haluat muistutuksen.

Tässä on prosessi sähköpostin muuttamiseksi muistutukseksi.

Indeksi
  1. Muistutuksen luominen sähköpostiin
  2. Johtopäätös

Muistutuksen luominen sähköpostiin

1. Käynnistä Mail-sovellus Macissasi napsauttamalla Launchpad telakassa ja etsimällä ja napsauttamalla Mail.

2. Kun sovellus käynnistyy, valitse sähköposti, josta haluat saada muistutuksen, napsauttamalla sähköpostia.

3. Käynnistä Muistutukset-sovellus Macissasi napsauttamalla Launchpad telakassa ja etsimällä ja napsauttamalla Muistutukset.

4. Kun Muistutukset-sovellus käynnistyy, vedä sähköposti, josta haluat saada muistutuksen, Mail-sovelluksesta Muistutukset-sovelluksen tyhjään kohtaan. Sen pitäisi luoda sovellukseen uusi muistutus sekä linkki, jonka avulla näet nopeasti sähköpostin, josta olet luonut muistutuksen.

5. Seuraava asia on asettaa aika muistutukselle. Napsauta "i"-kuvaketta muistutuksen nimen vieressä.

Valitse valintaruutu, jossa lukee "Päivänä". Kun olet tehnyt sen, sinun pitäisi voida nähdä muistutuksen päivämäärä ja kellonaika. Voit muokata niitä tarpeidesi mukaan napsauttamalla niitä.

Sen lisäksi, että voit asettaa sovelluksen muistuttamaan sinua tiettynä päivänä, voit myös asettaa sovelluksen muistuttamaan sinua, kun olet tietyssä paikassa, valitsemalla vain "Sijainnissa" -valintaruudun. Voit sitten kirjoittaa sijainnin nimen, ja sovellus muistuttaa sinua muistutuksesta, kun olet kyseisessä paikassa.

Kun olet tehnyt asetukset, napsauta "Valmis" tallentaaksesi muutokset.

6. Kun aika koittaa, Mac kehottaa sinua vastaamaan sähköpostiin lähettämällä sinulle muistutuksen. Kun muistutus tulee näkyviin, napsauta "Complete", jos olet suorittanut tehtävän, tai napsauta "Myöhemmin" tehdäksesi tehtävän myöhemmin ja saada muistutus siitä uudelleen.

Jälkimmäisessä osassa voit valita seuraavista vaihtoehdoista - 5 minuuttia, 1 tunti, huomenna ja ohittaa. Voit valita tarpeisiisi sopivan.

Johtopäätös

Jos unohdat usein vastata saamiisi sähköposteihin, yllä olevan oppaan pitäisi auttaa sinua luomaan muistutuksia, jotka muistuttavat sinua vastaamaan näihin sähköpostiviesteihin Macillasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up