Kuinka luoda, muuntaa tai avata monisivuinen PDF Photoshopissa

Tässä opetusohjelmassa aiomme nähdä kuinka luoda, muuntaa tai avata Photoshop PDF monisivuisia melko yksinkertaisella tavalla. Ainoa asia, joka pitää mielessä, on, että sinulla on oltava Photoshop CS3 eteenpäin, jotta voit suorittaa tämän opetusohjelman. Jos Photoshop -versiosi on alempi kuin edellä mainittu, et voi suorittaa tätä opasta.

Yksi hienoista asioista, joita Photoshopilla on lisäaineena uusissa päivityksissään se on Adobe Creative Cloud, joka on erittäin hyödyllinen ja monipuolinen alusta, jonka avulla voit käyttää kaikkia Adoben työkaluja.

Tämä kuvankäsittelyohjelma on niin täydellinen, että sinulla on erilaisia ​​tapoja sijoittaa tekstiä muotoihin erittäin ammattimainen, mutta samalla käytännöllinen ja helppo.

Voit myös ymmärtää, että mielestämme se on yksi sen tähtiominaisuuksista, että se voi yhdistää kaksi tai useampia kuvia yhdeksi näin luodaan upeita malleja.

Indeksi

  PDF -tiedoston luominen Photoshopissa

  Näemme askel askeleelta kaiken, mitä sinun on tehtävä voidaksesi monisivuisen PDF-tiedoston luominen onnistuneesti Photoshopissa. Se ei ole ollenkaan monimutkainen, vaikka on välttämätöntä, että sinulla on CS3 -versio ja että noudatat kaikkea kirjaimellisesti, jotta voit lopulta luoda muutaman sivun PDF -tiedoston.

  • Ensimmäinen asia, jonka aiot tehdä, on laittaa kaikki kuvat, jotka aiot lisätä PDF -tiedostoon samassa kansiossa. Sen pitäisi olla helposti saatavilla olevassa paikassa. Suositeltava asia olisi työpöytä.
  • Seuraava asia, jonka aiomme tehdä, on Photoshopin suorittaminen. Kun avaamme, napsautamme "Tiedosto" ja sitten "Automatisoi" ja etsimme sitten vaihtoehtoa "Esitys PDF -muodossa".
  • Sitten, sinun on etsittävä kansio, jossa on kuvat jonka olet tallentanut ensimmäisessä vaiheessa. Tätä varten sinun on napsautettava "Tutki" löytääksesi kansion.
  • Täällä sinun on ladattava yksi kerrallaan, voit valita kaikki lisättävät kuvat. Mutta sinulla on oltava laatikko, jossa lukee "Monisivuiset asiakirjat"Merkitty.

  photoshop -työkalukuvake

  • Sitten sinun on napsautettava "Pitää”Ja valitse paikka, johon haluat tallentaa tiedoston.
  • Tämän jälkeen a uusi ikkuna, jossa on useita vaihtoehtoja jossa voimme määrittää muun muassa salasanan, kuvanlaadun, pakkauksen jne. Tässä suosittelen, että luet hieman ja tuhlaat muutaman minuutin, jotta voit määrittää kaiken haluamallasi tavalla.
  • Sinun on katsottava laatikkoa, jossa lukee "Optimoi nopea web -esikatseluMitä tämä vaihtoehto tarkoittaa? Lyhyesti sanottuna se pienentää tiedoston kokoa paljon, mutta myös sen laatua, jotta sitä voidaan tarkastella nopeasti verkossa, mikä on ihanteellinen tapaus, jos joudut lataamaan sen Internetiin jaettavaksi useiden ystävien tai työtovereiden kanssa. Ongelmana on, että se heikentää kuvien laatua paljon, joten tässä se riippuu siitä, mitä haluat tehdä.
  • Lopettaaksesi tämän kaiken, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Tallenna PDF" Ja voila, sinulla on valmis monisivuinen PDF.

  Kuinka luoda monisivuinen PDF Photoshopissa?

  Yhtä löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja kun määrität PDF -tiedostoa. Olemme ilmeisesti keskittyneet perusasioihin, jotta voit saada monisivuisen PDF-tiedoston valmiiksi muutamassa minuutissa.

  A) Kyllä pystyä aloittamaan kaikki projektit sinulla on mielessä ja voit saada ne tässä muodossa, jonka useimmat tiimit hyväksyvät.

  Suosittelemme sitä jos sinulla on aikaa ja kärsivällisyyttä lue huolellisesti kaikki vaihtoehdot, koska yksityiskohtaisempien töiden tekemisestä ne voivat olla varsin hyödyllisiä. Sinun tulisi harkita sitä paljon enemmän, jos olet graafisen suunnittelun ammattilainen.

  pdf -lukutyökalu

  Joten tietäen kuinka luoda, muuntaa ja avata monisivuinen PDF Photoshopissa se antaa sinulle laajan valta -aseman alustasta ja näiden asiakirjojen osien muokkaamisesta, jotta voit tehdä erinomaisia ​​esityksiä tässä muodossa.

  Voimme myös suositella tätä Adobe -ohjelmaa, jotta voimme tehdä parhaat valokuvayhteydet ammattimaisesti ja pystyä siten omistautumaan sille.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up