Kuinka luoda NFT myydäksesi ainutlaatuisia tuotteita

Onko meillä ainutlaatuinen kuva tai valokuva ja haluamme ansaita rahaa myymällä sen uudelleen? Katsotaanpa, miten NFT:t toimivat ja miten sellaisen luodaan.

Nopeasti kasvavista teknologioista teknologia- ja IT-aloilla löydämme mm NFT:ttodellisia jumalia ainutlaatuisia tokeneita joiden avulla voit varmentaa minkä tahansa digitaalisen omistajuuden. Tällä tunnuksella myydään valokuvia, otoksia, kuvia, meemejä, tarroja, mutta myös muun tyyppistä digitaalista sisältöä, kuten MP3-tiedostoja, albumeja, digitaalisia maalauksia, virtuaalisia konserttilippuja ja paljon muuta. NFT:n nopea nousu on saanut yhä useammat ihmettelemään mitä sinun tulee tehdä NFT:n luomiseksikuinka paljon sellaisen luominen maksaa ja kuinka se on mahdollista jälleenmyydä eniten tarjoavalle ansaitakseen jotain.

Vaikka aihe on hyvin monimutkainen ja vaikea tiivistää muutamalla rivillä, seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksinkertaisella ja helposti lähestyttävällä tavalla kuinka luoda digitaalisen sisällön NFTkuinka se saatetaan myyntiin ja kuinka saada maksu tunnuksen siirrosta.

Koska puhumme kryptovaluutoista ja sähköisistä lompakoista (jolla on siis todennäköinen rahan menetys), Navigaweb.net ei ota vastuuta kaikista menetyksistä, jotka johtuvat tässä oppaassa suositeltujen alustojen ja järjestelmien käytöstä tai väärinkäytöstä. Toimi omalla vastuullasi!

Indeksi
  1. Mikä on NFT
  2. Missä NFT:t on tallennettu
  3. Valitse digitaalinen lompakkosi
  4. Kuinka luoda NFT
  5. Kuinka myydä tai ostaa NFT

Mikä on NFT

NFT (lyhenne sanoista Non-Fungible Token) on merkki, joka toimii eräänlaisena digitaalinen sertifikaatti. Tämä sertifikaatti myönnetään digitaalisen sisällön alkuperäisyyden ja aitouden todistamiseksi, ja sen arvo voi itse asiassa muuttua (nousemaan tai laskemaan) joka kerta, kun se vaihtaa omistajaa (siis käsite tunnuksen ei-korjattavuus).

Jos esimerkiksi käytämme NFT:tä luomaan piirustukseen, vakuutamme, että muita samanlaisia ​​kopioita ei ole olemassa ja että olet teosten ainoa omistaja. Laittamalla NFT:n myyntiin, teoksen omistaja voi vaihtua, jolloin yksilöllisen tiedoston omistajuus siirtyy henkilöltä toiselle.

NFT:t toimivat erittäin hyvin sisällön, kuten meemien, tarrojen, digitaalisten maalausten ja ainutlaatuisten valokuvien kanssa, mutta niitä luodaan usein myös MP3-kappaleille, digitaalisille videoille, kokonaisille musiikkialbumeille ja ainutlaatuisille skineille ja aseille online-peleissä.

Itse asiassa jokainen digitaalista multimediasisältöä voidaan tehdä ainutlaatuiseksi ja sertifioida NFT:ksiluo ainutlaatuisen ei-korvaamattoman merkkijonon (täten ei riitä, että muokkausohjelmilla yritetään myydä jo myyty tiedostoa, koska omistajanvaihdos ei muuta kyseiselle NFT:lle luotua tiivistettä).

Missä NFT:t on tallennettu

NFT on yksi tukikeinoista Ethereum blockchain -verkko, joka toimii eräänlaisena hajautettuna tietovarastona. Kun päätämme sertifioida tietyn digitaalisen sisällön, Ethereum-verkkoon luodaan token maksamalla tietty summa (tarpeellisen laskentatehon kompensoimiseksi); merkki, jonka saimme sukupolven lopussa se on kaikin puolin kryptovaluutta ja ne on säilytettävä e-lompakossa.

Sen jälleenmyyntiä varten voimme yksinkertaisesti käyttää yhtä monista kryptovaluuttojen vaihtoalustoista tai yhtä NFT-myyntipalveluista, jotta voimme saada (euroissa, dollareissa tai muissa kryptovaluutoissa) suuremman summan kuin luomiseen käytetty summa. merkki.

Valitse digitaalinen lompakkosi

Ensinnäkin meidän on valittava hyvä digitaalinen lompakko (e-lompakko), joka pystyy tallentamaan NFT:mme; tämä lompakko on välttämätön, jos haluamme luoda omia NFT:itä ja jos haluamme ostaa jo markkinoilla olevia NFT:itä.

Yksi parhaista e-lompakoista, joita voimme käyttää NFT:n tallentamiseen, on MetaMaskpääsee osoitteesta virallinen sivusto ja sovelluksen kautta Android Ja iPhone.

MetaMaskilla voimme hallita kaikkia NFT:itä, jotka olemme onnistuneet luomaan tai jotka olemme ostaneet kaupoista. Ethereum-tokeneille (mukaan lukien NFT:t) omistetulta sovellusnäytöltä voimme päättää, myydäänkö, lähetetäänkö ne, vastaanotetaanko ne vai vaihdetaanko ne muihin kryptovaluuttoihin vai muihin NFT:iin.

Vaikka MetaMask on kaikin puolin yksi parhaista NFT-lompakoista, voimme käyttää myös muita kuuluisia e-lompakoita, kuten:

Rekisteröitymisen jälkeen olemme valmiita luomaan, myymään tai ostamaan NFT:itä.

Kuinka luoda NFT

Nyt kun meillä on digitaalinen lompakko, voimme aloittaa matkamme NFT:n kanssa viemällä meidät välittömästi parhaalle sivustolle tämän tyyppisten tokenien hallintaan. Avoin meri.

Luo NFT välittömästi painamalla -painiketta Luoda, valitsemme tilaisuutta varten luomamme digitaalisen lompakon päästäksemme profiiliimme. Hukkaamatta enempää aikaa paina valikon yläosassa Luodajotta voit avata NFT:iden luomiseen omistetun sivun.

Tällä sivustolla voimme ladata tiedostot varmennettavaksi muodossa JPG, PNG, GIF, SVG, MP4, WEBM, MP3, OGG, WAV ja 3D-mallit GLB- ja GLTF-muodossa. Sivusto asettaa kullekin yksittäiselle tiedostolle enimmäisrajan, joka on 100 megatavua. Kun olet ladannut työmme, täytämme pakolliset kentät nimelle ja kuvaukselle, tarjoamme (tarvittaessa) ulkoisen linkin resurssille ja painamme lopuksi Blockchainia luodaksemme varsinaisen NFT:n.

Ikkunassa Blockchain valitsemme Monikulmio ja paina painiketta Luoda luomisen vahvistamiseksi. Tässä vaiheessa järjestelmä luo NFT:n ilmaiseksi (kunnes se myydään), ja prosessin lopussa voimme laittaa sen myyntiin samassa paikassa.

Kuinka myydä tai ostaa NFT

NFT:n luomisen jälkeen OpenSea-verkkosivustolla voit luoda heti myynti-ilmoituksen, jotta sinun ei tarvitse käyttää muita alustoja. Paina luotua NFT:tä koskevassa näytössä Myydätäytämme kaikki vaaditut kentät ja vahvistamme NFT:n huutokaupan valitsemalla ilmaisen hinnan (Ethereumissa).

Tarkistamme sovelletut verot ja maksut ja vahvistamme Täydellinen luettelo. Vahvistuksen jälkeen painamme eteenpäin Avata (ensimmäiselle tapahtumalle) tai päälle Herra laittaa NFT:n myyntiin. OpenSeassa NFT:stä vaadittavat palkkiot ja palkkiot maksetaan vain, jos todella myymme NFT:n: siihen asti huutokauppa on ilmainen.

OpenSean kotisivulla voimme myös ostaa jo myynnissä olevia NFT-laitteitapainamalla painiketta Tutkia tai käyttämällä yllä olevaa hakupalkkia. Maksamiseen käytämme aina e-lompakkoa, jossa on oltava ostoon tarvittava määrä rahaa (voimme käyttää sekä oikeaa rahaa että kryptovaluuttoja).

Kun maksu on suoritettu, NFT siirretään e-lompakkoomme, jossa voimme säilyttää sen noutoa varten ja myydä sen myöhempään ajankohtaan (mieluiten kun sen arvo nousee).

Johtopäätökset

NFT:t ovat saattaneet mullistaa tavan, jolla myymme ainutlaatuisia arvoesineitä tai jotain, jolla on keräilyarvoa digitaalisessa maailmassa! Vaikka kaikki näyttää kullalta, meidän on aina kiinnitettävä huomiota siihen, mitä myymme ja minkä hinnan myymme: riski kuluttaa enemmän NFT:n luomiseen kuin myyntiin on suuri ja vain joillakin digitaalisilla sisällöillä voi olla oikeus olla todella ainutlaatuista ja toistamatonta.

Voimme myös lukea kryptovaluutoista ja lohkoketjusta kuinka luoda (minun) Bitcoin: vaaditaan tietokoneita ja ohjelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up