Kuinka mukauttaa ääniasetuksia Macissa

Kun käytät Macia, on täysin mahdollista, että ainoa ääneen liittyvä asia, jota muutat tietokoneellasi, on äänenvoimakkuus. Mutta joissain tapauksissa saatat joutua säätämään muutamia muita asetuksia – kuten toistaako Mac ääntä.

Tässä artikkelissa opit, kuinka voit mukauttaa Macin asetuksia ja miten pääset käyttämään näitä ominaisuuksia.

Muuta Macin äänilähtöä

Jos huomaat, että kuuntelemasi kappale tai podcast ei kuulosta yhtä hyvältä kuin ennen, ongelma saattaa olla kuulokkeiden ulkopuolella. Näin voi olla myös, jos Macin ääni ei toimi. Ennen kuin hankit kuulokkeistasi jotain uutta, Macin äänentoiston tarkistaminen ja muuttaminen kannattaa tutustua.

Jos haluat säätää Macin äänilähtöä, sinun on ensin avattava asetusten Ääni-osio. Helpoin tapa tehdä tämä on pitämällä joko F10, F11 tai F12 ja Alt painettuna samanaikaisesti. (Näppäimistöstäsi riippuen Alt voi olla nimeltään Optio tai ⌥.)

Kun "Ääni" -ikkuna avautuu, napsauta "Output" -välilehteä. Valitse laite, jonka ääntä haluat säätää palkista ylöspäin.

Jos kuulokkeiden toinen puoli ei ole yhtä kova kuin toinen, voit vaihtaa tasapainoa vasemman ja oikean puolen välillä. Siirrä sivupalkki kohtaan "Valitun laitteen asetukset".

Ohjaa Macin äänituloa

Yhtä tärkeää kuin kuuntelutavan muuttaminen on hallita sitä, miten ääni menee Maciin. Tämän tekeminen on erityisen hyödyllistä, kun teet mitä tahansa toimintaa, johon liittyy puhuminen, kuten nauhoitat podcastia.

Jos haluat muuttaa Macin äänituloa, sinun on palattava "Ääni"-asetuksiin. Mutta valitse "Output" sijaan "Input".

Kun olet tehnyt tämän, sinulla on mahdollisuus muuttaa syöttämäsi äänenvoimakkuutta. Voit tehdä tämän kohdan "Syötteen äänenvoimakkuus" vieressä.

Jos haluat vähentää taustamelua, valitse Käytä ympäristön kohinanvaimennusta -kohdan vieressä oleva ruutu.

On syytä huomata, että löydät myös ”Ääni”-asetukset siirtymällä Apple-logoon näytön vasemmassa yläkulmassa. Siirry sieltä kohtaan "Järjestelmäasetukset..." ja napsauta sitten "Ääni".

Näytön tallentaminen Macissa äänellä

Näytön tallentaminen iPhonella on helppoa, ja sen tekeminen Macilla on myös helppoa. Mutta yksi yleinen turhautuminen Mac-käyttäjille on, että nauhoitetaan näyttöä, mutta et kuule ääntä, varsinkin puhuttaessa.

Jos haluat tallentaa näyttöä Macilla ja puhua samanaikaisesti, sinun on käytettävä QuickTimea. Kun olet avannut sovelluksen, siirry kohtaan "Tiedosto" näytön yläreunassa.

Napsauta vaihtoehtoluettelosta "Uusi näytön tallennus".

Varmista, että alareunassa, jossa näkyy "Asetukset", "Sisäänrakennettu mikrofoni" on valittuna.

Aloita tallennus aina, kun olet valmis. Kun haluat lopettaa, napsauta "Stop"-kuvaketta työkalupalkissa näytön yläreunassa.

Macin ääniasetusten muuttaminen on helppoa

Nyt tiedät kuinka muuttaa sekä tuloja että lähtöjä tietokoneellasi. Olemme myös näyttäneet sinulle, kuinka voit tallentaa Mac-tietokoneesi näytön äänen avulla.

Vaikka tietokoneesi ääniasetuksissa ei käytetä usein, tämän optimointi on avainasemassa, jotta voit nauttia parhaasta mahdollisesta Mac-kokemuksesta. Mikset kokeilisi?

Indeksi
  1. Muuta Macin äänilähtöä
  2. Ohjaa Macin äänituloa
  3. Näytön tallentaminen Macissa äänellä
  4. Macin ääniasetusten muuttaminen on helppoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up