Kuinka mukauttaa kontekstivalikkoani Windows 11:ssä? - Nopeaa ja helppoa

Usein Windowsin päänäyttö on räätälöity niin, että se näkyy houkuttelevalla tavalla siihen tullessa valikon vaihtoehdot; niiden joukossa kontekstuaalista voidaan myös räätälöidä ja näyttää eri tavoin. Seuraavaksi selitämme kuinka se tehdään, jotta löydät sen Kuinka mukauttaa tietokoneesi kontekstivalikkoa Windows 11:ssä helpolla ja nopealla tavalla.

Indeksi

  Mikä on kontekstivalikon tehtävä Windows 11:ssä?

  Kontekstivalikko tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja manipulointiin ja personoi Windows 11 -tiimisi yksinkertaisella tavalla seuraamalla erilaisia ​​prosesseja ja tietokoneen tehtäväpalkin valikon vaihtoehdoista. Tämä on erittäin hyödyllinen osio sellaisten vaihtoehtojen lisäämiseen ja poistamiseen, joita et halua näkyvän Windowsin työpöydän avattavassa valikossa.

  Tässä on uusi versio Windows 11:lle, jossa kaikkia Windows 10:ssä aiemmin löydettyjä vaihtoehtoja ei näytetä paneelissa. Jos haluat antaa tälle uudelle kontekstivalikolle sopivan toiminnon, sinun on napsauta Lisää vaihtoehtoja -valintaruutua voidakseen valita suoritettavan toiminnon kaikkien työkalujen joukosta.

  Sen päätehtävänä on tarjota käyttäjälle ja Windows-järjestelmäoperaattori uusia työkaluja kehitettäviksi työhön, viihteeseen ja muihin järjestelmän tarjoamiin apupalveluihin, mikä helpottaa vaihtoehdon valintaa ilman, että tarvitsee etsiä toista reittiä. Kaikki kansinäytöstä, kun tietokone käynnistyy.

  Mitä menetelmiä voit käyttää kontekstivalikon vaihtoehtojen muuttamiseen?

  Suosittelemme, että voit hallita ja muuttaa kontekstivalikon vaihtoehtoja helposti käytä -painiketta tai paina oikeaa Windows-painiketta, koska tämä työkalu on ainoa, joka näyttää sekä muutosvaihtoehdot että muut PC:ssä suoritettavat vaihtoehdot. Tällä Windows-versiolla pystyt tekemään useita asioita, kuten uusimaan nykyiset oletussähköpostit.

  On olemassa kaksi muotoa, jotka ovat paljon tärkeämpiä kuin muut, muuttaaksesi kontekstivalikon vaihtoehtojen sisältöä helpommin ilman komentojen tai osoitehyperlinkkien syöttämistä. Ne ovat tehokkaita menetelmiä, jotka tarjoavat paremman Windowsin käytön työpöydän ohjauspaneelista ja valikkovaihtoehdoista. Katsotaanpa mitä ne ovat:

  aito ikkunoiden tunnus

  Käytä rekisterieditoria

  Tämä on kelvollinen vaihtoehto aina kun haluat nollata jonkin vaihtoehdon tai muuttaa sitä. Tällä Windows 11:n uudella versiolla ei ole muita etuja, joita edellinen Windows 10 tarjosi. Tässä versiossa useita napsautuksia päästään vaihtoehtoihin lähettää, välittää, tutkia joitain asiakirjoja tai kansioita ja avata muita sovelluksia. Kaikki tämä Lisää vaihtoehtoja -ruudusta.

  Windowsin rekisterieditorin avulla et vain pysty tekemään näitä muutoksia, vaan myös mahdollisuus palata aiempaan Windows 10 -versioon ja kaikki käytettävissä olevat järjestelmävaihtoehdot näkyvät työpöydällä. Tämä editori on kaikkien asetusten keskus, joten selitämme kuinka sitä käsitellään.

  tehtäväpalkki Windowsin käynnistyksessä

  Koska se on pääsy kaikkiin Windows PC:n asetuksiin; Löydämme tämän vaihtoehdon järjestelmän asetuksista. Sillä on pääsy salasanoihin ja muihin luottamuksellisiin käyttäjäasioihin, joten on tärkeää tehdä tiedostoista varmuuskopiot ennen käynnistämistä.

  Paina Windowsin käynnistyessä ja kirjoita REGEDIT ja avaa rekisterieditori, valitse muokattava polku ja tarkista uusi>avain. Paina hyväksyä näppäimen kirjoittamisen jälkeen luodussa kansiossa. Tämän prosessin jälkeen käynnistä tietokone uudelleen ja varmista, että muutokset on tehty onnistuneesti.

  Komentokehotteen käyttäminen

  Toinen mahdollisuus muuttaa kontekstivalikon asetuksia ja vaihtoehtoja on järjestelmäsymbolien avulla, tämä on nopeampi prosessi kuin avaimen pääsyä tai arvon muutosta ei vaadita tai komentaa Windowsin tarjoamaa helppoa työkalua. Muita sen tarjoamia apuohjelmia olisi mukauttaa tietokonetta ja asettaa Windows 11 -muistilehti pimeään tilaan ja säästää akkua nopeasti.

  Tätä varten syötämme järjestelmäsymbolit ja Merkitsemme seuraavan komennon (lisää HKCUSoftwareClassesCLSID {86ca1aa0-34) Tämä vaihtoehto suorittaa prosessin automaattisesti riippumatta siitä, käytätkö salasanaa vai et. Sitten käynnistän tietokoneen uudelleen ja prosessi on valmis. Kätevä tapa muuttaa kontekstivalikon asetuksia ilman paljon työtä ja vaivaa

  Kuinka voit lisätä uuden vaihtoehdon Windows 11 -kontekstivalikkoon?

  Tämä on kelvollinen ja yleinen vaihtoehto kaikille käyttäjille. Usein käytetään niin monia sovelluksia, että kontekstivalikko ei tallenna, jotta se voi hallita oikeaa luetteloa ja löytää sen työpöydän näytöltä. Koska niin monet haluavat lisää yleisimmät vaihtoehdot ja pidä ne käsillä, kun tarvitset niitä.

  Nämä vaihtoehdot vaihtelevat, ne voivat olla multimedialaitteista, tiedostonhallinnasta, Internet-selaimesta, yksinkertaisempia pikanäppäimiä tai työkaluja kuten kopioida, leikata, liittää, lähettää tai poistaa. Windowsissa on useita hienoja ominaisuuksia, kuten päivityshistorian tarkasteleminen Windows 11 -tietokoneellasi.

  PC pöytäkoneella, jossa on windows 11

  Nämä kontekstivalikon vaihtoehdot voidaan lisätä helposti avaamalla apuohjelmaikkunat hiiren oikealla painikkeella järjestelmän ominaisuuksissa. Sitten päivityksissä lisätäksesi uudemman tai latauksissa ladataksesi jotain verkkosivustolta. Tämä prosessi ei vaadi Internetiä ellei sinun tarvitse käyttää selainta.

  Toinen tapa lisätä uusi vaihtoehto valikkoon on työpöydän näyttö. Napsauta valikossa aloitusvaihtoehtoja ja sitten pikavalikosta lähetä osoitteeseen. kirjoittaa hakemistolaatikkoon SHELL:send ja lähetä se hakukenttään valitsemalla hyväksy. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella käynnistysasetuksia ja valita suoritusvaihtoehdon, jolloin voit pyyhkäistä, siirtää, lisätä tai poistaa mitä tahansa sisältöä kontekstivalikossa tai muuttaa persoonallisuusasetuksia Windows 11:ssä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up