Kuinka muokata, lisätä tai poistaa sarakkeita ja rivejä Numbers Macissa? -iOS

Numbersin kaikki käyttäjät voivat säilyttää tallennetut tiedot järjestyksessä, jolloin he voivat tarkistaa lomakkeisiinsa tallennettuja tietoja luottavaisesti. Mutta kuten melkein kaikessa, joskus joudumme tekemään muutoksia rekisteröityihin tietoihin joko siksi, että emme enää tarvitse niitä tai jostain muusta syystä. Siksi tällä kertaa selitämme, kuinka voit suorittaa muutokset numeroiden sarakkeissa ja riveissä, jotta säilytät tietojesi järjestyksen. Toisaalta voimme näyttää, kuinka värisuodattimet aktivoidaan.

Indeksi

  Kuinka muokata numerosaraketta Mac PC:lläsi?

  Avataksesi opetusohjelman aloitamme näyttämällä, kuinka voit muokata Numerot-saraketta, jos et halua menettää tiettyjä tietoja jotka olet aiemmin luonut tai haluat vain tehdä niihin muutamia pieniä muutoksia, kun olet valmis. Muistetaan, että tässä Mac-sovelluksessa on toiminto, jonka avulla voimme muokata sarakkeen sisällä olevia tietoja. Tämä tarkoittaa, että voimme muokata numeroita, päivämääriä, tekstejä, kuvia jne..

  Muokkaa riviä Numbersissa

  Numbersin rivin muokkaamiseksi meidän on suoritettava toimenpide, joka on yhtä yksinkertainen kuin MacOs-näytön tallentaminen selostuksen avulla. Ainoa yksityiskohta on, että jos haluamme muuttaa tiettyjä tietoja rivillä, meidän on tehtävä se manuaalisesti. Siksi, jos haluamme tehdä muutoksen, meidän on suoritettava seuraava menettely:

  • Aseta itsemme Numbers-ohjelmassa sen rivin soluun, jolla on muokattavat tiedot. Sitten kaksoisnapsauta sitä ja se mahdollistaa vaihtoehdon muokata solun tietoja.
  • Kun olemme avannut solun lukituksen, painamme tarkasti sana tai kaava, jonka haluamme poistaa ja painamme poistopainiketta, jonka nuolikuvake osoittaa näppäimistön vasemmalle puolelle.
  • Kirjoita sitten uusi komento tai sana, jonka haluamme lisätä rivin soluun. Ja lopuksi painamme Enter-painiketta tallentaaksemme tehdyt muutokset ja kaikki on valmis.

  Rivin lisääminen tai poistaminen Numbersissa

  Apple kannettava tietokone

  Jos haluat lisätä tai poistaa tietoja Numbersin riviltä, ​​prosessi on paljon helpompi. Itse asiassa tätä vaihtoehtoa käytetään useammin kuin muokkaa rivejä -vaihtoehtoa, koska jos kyseessä on huomattavan suuren muutoksen tekeminen, useaan otteeseen on yksinkertaisempi poista rivi ja luo se uudelleen alusta.

  Lisää tai poista sarake

  On melko todennäköistä, että sinun ei tarvitse muuttaa sarakkeen osaa, vaan sinun on sisällytettävä tai hylättävä jo luotu sarake. Siksi sinun täytyy lisää tai poista sarakkeesta Numerot. Tämän prosessin suorittamiseksi sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

  • Siirry Numbers-ohjelmaan ja yläreunassa näet vaakasuuntaisen valikon, jossa on useita vaihtoehtoja, kuten tiedosto, muokkaa, lisää, taulukko, järjestä jne.
  • Painamme Taulukko-vaihtoehtoa ja näyttöön tulee valikko, jossa on useita taulukoihin viittaavia vaihtoehtoja. Sieltä löydämme lisää tai poista rivin ja sarakkeen.
  • Jos haluamme lisätä sarakkeen, meidän on napsautettava Lisää sarake ennen tai jälkeen. Valitsemme sen, mihin haluamme sen, ja sarake näkyy automaattisesti indeksoituna.
  • Myös rivin lisäämiseksi voimme tehdä saman menettelyn, ero on siinä, että tällä kertaa valitsemme, haluammeko sarakkeen ennen vai jälkeen. Kuten rivien kohdalla, kun painat lisää, se näkyy automaattisesti Numerot-soluissa.

  Toisaalta, jos haluamme poistaa sarakkeen tai rivin, meidän on painettava Taulukko-vaihtoehdossa näkyvää valikkoa ja sitten kohtaa, jossa se sanoo Poista sarake tai poista rivi. Jos sinulla on englanninkielinen ohjelma, se näkyy vaakataulukon valikossa taulukkona ja rivi-pudotusvalikossa sen nimi on Row and Column Column.

  Apple mac

  On aina tarpeen pitää valittuna se solu, johon poistokomentoa sovelletaan, sillä jos emme tee niin, on melko todennäköistä, että rivi tai sarake poistetaan. joita emme halua poistaa.

  Piilota sarake Numbersissa

  Numeron sarakkeiden piilottaminen on toinen vaihtoehto, jonka voit myös suorittaa, jos et halua enää nähdä saraketta, joka häiritsee sinua tai jonka haluat vain poista se käytöstä hetkeksi. Samoin kuin voit piilottaa sarakkeita, voit myös piilottaa rivejä. Noudatettavat vaiheet eivät ole kovin monimutkaisia, ja ne suoritetaan seuraavasti:

  • Numbers-ohjelmasta etsimme nuolipainiketta, joka näkyy rivin tai sarakkeen otsikossa.
  • Kun painamme painiketta, näkyviin tulee pieni valikko, jossa on useita vaihtoehtoja, mukaan lukien Piilota rivi ja Piilota sarake.
  • Valitsemme vaihtoehdon sen mukaan, mitä haluamme piilottaa, ja valittu rivi tai sarake poistuu automaattisesti näkyvistä.

  Voimme myös valita sarakkeen ja napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella näyttääksemme avattavan valikon, jossa on mahdollisuus piilottaa. Tämä on hieman nopeampi tapa jota voit halutessasi kokeilla.

  Mitä sinun tulee tehdä kopioidaksesi useita tietoja useisiin sarakkeisiin samanaikaisesti?

  Jos haluat kopioida useita tietoja useisiin sarakkeisiin samanaikaisesti Numbersin avulla, parasta mitä voit tehdä valitse tarvitsemasi tiedot jokaisesta sarakkeesta ja vedä ne sitten haluamaasi paikkaan. Tätä varten sinun on noudatettava tätä menettelyä:

  kannettava tietokone kirjoittaa

  • Etsi Numbers-sovelluksesta jokainen sarake tai rivi, jossa on tiedot, jotka haluat siirtää paikasta toiseen.
  • Valitse sitten nämä tiedot samanaikaisesti painamalla komentonäppäintä ja napsauttamalla solua, jossa tiedot on.
  • Paina lopuksi Komento + C -näppäintä kopioidaksesi ja sitten Komento + V liittääksesi tiedot uuteen paikkaan, johon haluat sijoittaa tiedot. Näytämme myös, kuinka voit korjata ulkoisen kiintolevyn, jota Mac ei tunnista.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up