Kuinka muuntaa videon ääneksi verkossa ilmaiseksi

Haluammeko muuntaa videon äänitiedostoksi? Katsotaanpa, kuinka se tehdään verkossa ilman asennettuja ohjelmia.

Tietokoneella olevat tai Internetistä ladatut videot voidaan muuntaa käteviksi äänitiedostoiksi, jotta voimme luoda uudelleen elämämme ääniraidan tai palauttaa tietyn kappaleen, josta pidämme ilman, että meidän tarvitsee välttämättä luottaa verkossa oleviin suoratoistopalveluihin tai musiikkivideoihin. Internet.

Sen sijaan, että asentaisit ohjelmia tietokoneellesi (jossa on riski joutua kiinni huijauksiin tai viruksiin), on parempi käyttää suoraan online-sivustoja, jotka pystyvät muuttamaan minkä tahansa videon äänitiedostoksi (MP3, MP4 tai muu muoto). Seuraavaan oppaaseen olemme koonneet parhaat sivustot videoiden muuntamiseen ääneksi verkossa ilmaiseksikokeillaksesi suoraan Windows- tai Mac-tietokoneemme verkkoselaimessa.

Indeksi
  1. käännyn
  2. Ilmainen äänen muunnos
  3. Online Audio Converter
  4. VidConverter verkossa
  5. CloudConvert

käännyn

Ensimmäinen sivusto, joka yrittää muuntaa videotiedostoja äänitiedostoiksi, on käännynehdottomasti yksi parhaista luokassaan, helppokäyttöinen ja käännetty italiaksi.

Jos haluat muuntaa videotiedoston tietokoneella, paina -painiketta Valitse tiedostotvalitsemme muunnettavan tiedoston tiedostonhallinnasta, odotamme tiedoston latautumista ja laajennamme merkintää Sisäänavataan osio Audio ja valitse muoto, johon video muunnetaan (suosittelemme MP3:n käyttöä maksimaalisen yhteensopivuuden saavuttamiseksi ja MP4:n käyttöä erinomaisen äänenlaadun saavuttamiseksi).

Kun olet valinnut haluamasi äänimuodon, paina kohdetta Muuntaa ja me odotamme kääntymystä; toiminnon lopussa painamme painiketta ladata ladataksesi äänitiedoston valitussa muodossa.

Ilmainen äänen muunnos

Toinen verkkosivusto, johon voit keskittyä muuntamaan videoita verkossa ilmaiseksi, on Ilmainen äänen muunnosmikä tekee muunnosnopeudesta yhden vahvuuksistaan.

Käyttääksemme tätä sivustoa meidän tarvitsee vain painaa -painiketta Valitse tiedostotarkista mikä muoto on korostettu merkinnän vieressä Lähdöt (oletusarvoisesti löydämme MP3mutta voimme myös valita muita muotoja) ja napsauta lopuksi painiketta Muuntaa.

Kun olet ladannut ja muuttanut tiedoston, paina Lataa-painiketta aloittaaksesi tiedoston lataamisen, joka tallennetaan selaimen antamaan oletussijaintiin. Konversion aikana voimme lisätä uusia tiedostoja muunnettavaksi lennossa painamalla painiketta Muunna lisää tiedostojajoten voit asettaa useita muunnostoimintoja jonoon.

Online Audio Converter

Löydämme myös parhaita sivustoja, joita voimme käyttää videon muuntamiseen ääneksi Online Audio Converteryksi harvoista, joka tarjoaa välittömästi asetukset luotavan äänitiedoston laadun säätämiseksi.

Ennen kuin lataat tiedoston, siirretään ilmaisin alas Laatusiirtämällä sen ylös-kohteeseen Hyvä tai ylös Parhaat; kun olet valinnut haluamasi laadun, painamme eteenpäin Avaa tiedostotvalitse muutettava tiedosto ja paina alareunassa Muuntaa.

Kun muunnos on valmis, painamme kohdetta Lataukset sivun keskellä aloittaaksesi muunnetun äänitiedoston lataamisen, joka tallennetaan oletuslatauskansioon.

VidConverter verkossa

Toinen erittäin mielenkiintoinen sivusto videon muuntamiseksi ääneksi verkossa ilmaiseksi on VidConverter verkossajolla on hyvä muunnosnopeus.

Sivusto on erittäin helppokäyttöinen: painamme välilehteä Audiovalitse jokin palkissa olevista äänimuodoista ja paina -painiketta Lataa tiedostojalataamme muunnettavan videotiedoston ja napsautamme sitten painiketta Muuntaa.

Tiedoston muuntamisen jälkeen sivusto tarjoaa sinulle kaksi vaihtoehtoa: painike, jolla voit ladata äänitiedoston tietokoneellemme (käytettävän selaimen tarjoamaa latauskansiota) ja painiketta uusien tiedostojen muuntamiseksi.

CloudConvert

Toinen monipuolinen muunnin, jonka voimme ottaa huomioon, on CloudConvertjoka pystyy muuttamaan suuren määrän erilaisia ​​videomuotoja.

CloudConvertin avulla voit muuntaa videoita MP3-muotoon tai muihin valitsemaasi äänimuotoon yksinkertaisesti painamalla painiketta Valitse tiedostovalitsemalla muunnettavan tiedoston tyypin, valitsemalla haluamasi äänimuodon kohteen vieressä olevasta pudotusvalikosta Muuntaa ja lopuksi painaa Muuntaa.

Lyhyessä ajassa tiedosto muunnetaan MP3-muotoon (tai johonkin muuhun tuettuun muotoon); toiminnon lopussa avautuu esikatseluikkuna, jossa sinun tarvitsee vain painaa painiketta Lataukset aloittaaksesi uuden äänitiedoston lataamisen.

Johtopäätökset

Online-sivustojen käyttäminen videon muuntamiseen ääneksi on todella yksinkertaista ja voi tehokkaasti korvata aiemmin käytetyt muunnosohjelmat. Ilman, että sinun tarvitsee ladata mitään tietokoneelle ja ottamatta huomioon käytössä olevaa käyttöjärjestelmää (Windows, Linux, Mac tai Chrome OS), voimme muuntaa minkä tahansa videotiedoston PC:llä ja muuntaa sen MP3-tiedostoksi tai korkealaatuiseksi äänitiedostoksi. (kuten esimerkiksi FLAC tai Ogg Vorbis).

Jos haluamme suorittaa muunnokset älypuhelimella tai tabletilla, meidän tarvitsee vain ladata oikea sovellus, ehkä valita jokin muunnosoppaissa näkyvistä sovelluksista. parhaat sovellukset äänen ja videon muuntamiseen Androidissa ja parhaat sovellukset äänen ja videon muuntamiseen iPhonessa ja iPadissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up