Kuinka muuttaa Alexan ääntä Echossa ja puhelimessa

Voit vaihtaa ääntä, jolla Alexa vastaa, Echossa ja älypuhelimessa

Amazon Alexa -ääniassistentti voi vastata kaikkiin käyttäjien esittämiin kysymyksiin, ja heidän äänensävynsä on vuosien mittaan tullut yhä luonnollisemmaksi, jotta se jäljittelee uskollisesti ihmisääntä. Kuitenkin, jos emme pidä Alexan tämän päivän tarjoamasta naisellisesta sävystä voimme myös käyttää uutta miesääntä, joka vastaa aina "Alexa"-komentoon (vaikka voimme muuttaa aktivointikomentoa).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka muuttaa Alexan ääntä kaikussa ja puhelimessa, käyttämällä yksinkertaista asetusta, joka on saatavilla Amazon Alexa -sovelluksessa (joka meidän on ladattava puhelimeen etukäteen). Jotkut Alexa-toiminnot eivät ole käytettävissä miesäänellä: tämä on parempi ottaa huomioon ennen muutoksen tekemistä.

Muuta Alexan ääntä Echo-laitteissa

Jos haluat muuttaa Alexan ääntä, lataa ensin Amazon Alexa (saatavilla Android ja varten iPhone/iPad), kirjaudumme sisään Amazon-tilillä, joka liittyy myös tiliin Echo Dotpaina valikkoa alas Laitteetpaina Echo-laitetta, jonka ääntä vaihdat, paina ratasta oikeassa yläkulmassa, avaa valikko Alexan ääni ja valitse kohde Uusijotta saat uuden miessävelisen äänen.

Jos välttämätöntä toistamme vaiheet kaikille kaikuille joita meillä on kotona, jotta voimme testata uutta miesääntä myös muilla Echo-yhteensopivilla laitteilla, kuten kaiutinlaatikot säätimillä pyynnöstä.

Vaihda ääntäsi äänikomennolla

Alexa-sovelluksen asetusten lisäksi voimme muuttaa Alexan ääntä suoraan äänikomennolla "Alexa, vaihda äänesi". Joka kerta kun lausumme tämän komennon, Alexa muuttaa äänensä ja vaihtaa naisesta mieheksi (ja päinvastoin).

Jos meillä on ongelmia saada Alexa kuulemaan meidät joillakin äänikomennoilla, voimme lukea oppaamme kuinka ratkaista ongelmia, kun Echo ja Alexa eivät kuule meitä.

Muuta keskustelun nopeutta

Äänen sävyn muuttamisen lisäksi voimme muuttaa myös Alexan keskustelunopeutta. Jatka siirtymällä Amazon Alexa -sovellukseen ja painamalla sitä Laitteetvalitsemme Alexa-laitteen, johon tämä muutos tehdään, avaamme valikon uudelleen Alexan ääni ja muokkaa kohteen alla olevaa palkkia Keskustelun nopeusjoten saat hitaamman äänen (vasemmalle) tai nopeamman äänen (oikealle).

Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen niille, jotka eivät ymmärrä Alexaa hyvin ja haluaa hitaamman vastausten ääntämisen; Jos Alexan hitaus kuitenkin ärsyttää meitä, voimme nopeuttaa sitä ja saavuttaa jopa saman nopeuden, joka näkyy WhatsAppin kiihdytetyissä äänimuistiinpanoissa.

Lisää uusia ääniä Alexaan

Jotkut erityiset Alexan toiminnot ja jotkin taidot mahdollistavat eri äänien käytön, mutta niitä ei voi käyttää joissakin äänikomennoissa ja ne liittyvät vahvasti niitä luoviin toimintoihin tai taitoihin, kuten Alexan dueton ja Joulupukin ääni ( äänikomennolla "Alexa, anna minun puhua joulupukin kanssa").

Saat lisätietoja lukemalla artikkelimme Parhaat Alexa-taidot aktivoidaksesi Amazon Echossa.

Johtopäätökset

Tällä hetkellä voimme muuttaa Alexan ääntä yksinkertaisella äänikomennolla tai käyttämällä Amazon Alexa -sovelluksen asetuksia; äänikomento on selkeästi yksinkertaisempi käyttää, mutta mikään ei estä meitä tekemästä muutosta myös sovelluksesta, asettamalla miesäänen vain joillain aktivointikomennoilla (esim. Kaiku tai Tietokone.

Se on sanottava miesääni ei välttämättä miellytä kaikkiamutta jos olemme kyllästyneet alkuperäiseen Alexa-ääneen, voi olla hauskaa yhdistää uusi ääni muihin äänikomentoihin, kuten näkyy oppaassa kuinka mukauttaa Alexa-äänikomentoja.

Lisätietoa saat myös oppaistamme osoitteessa Kuinka luoda uusia Alexa-äänikomentoja ja -rutiineja ja miten Käytä Alexa Appia Androidissa ja iPhonessa virtuaalisena avustajana.

Indeksi
  1. Muuta Alexan ääntä Echo-laitteissa
    1. Vaihda ääntäsi äänikomennolla
    2. Muuta keskustelun nopeutta
    3. Lisää uusia ääniä Alexaan
    4. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up