Kuinka muuttaa oletussovelluksia Xiaomissa (selain mukana)

Emmekö voi muuttaa Xiaomi-oletussovelluksia? Katsotaanpa, kuinka voimme käyttää vain niitä sovelluksia, joista pidämme, mukaan lukien suosikkiselaimesi

Kaikissa Xiaomi-puhelimissa on joukko oletussovelluksia, jotka voivat käyttää puhelintasi asentamatta mitään kaupasta. Meillä on siis aina joukon sovelluksia, joilla aloitamme: selain, kamerasovellus, galleriasovellus, multimediasoitinsovellus, tekstiviestisovellus ja järjestelmän käynnistysohjelma. Nämä sovellukset ovat hyviä, mutta ne eivät usein ole kuuluisimpien sovellusten tasolla, mikä vaikeuttaa niitä aloittelevia käyttäjiä että he haluavat käyttää rakastamiaan sovelluksia.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka muuttaa oletussovelluksia Xiaomissakuinka määrität uuden selaimen verkkoselailua varten ja millä sovelluksilla puhelimen oletussovellukset korvataanvalitsemalla suoraan tätä tarkoitusta varten laatimastamme luettelosta.

1) Vaihda Xiaomi-oletussovellukset

MIUI-käyttöjärjestelmä (joka on läsnä kaikissa Xiaomissa, mutta myös POCO-linjan puhelimissa) tarjoaa valikon, joka on omistettu oletussovellusten muokkaamiseen, joten voit toimia nopeasti ilman, että sinun tarvitsee selata liikaa valikkoja ja ilman, että sinun tarvitsee ensin avata linkkiä tai liitetyn tiedoston sovellukseen.

Jatka oletussovellusten vaihtamista avaamalla sovellus asetuksetavaa valikko Sovellusten hallintapaina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja vie meidät lopuksi valikkoon Oletussovellukset.

Avautuvassa näytössä näkyvät kaikki järjestelmän hallitsemien oletussovellusten luokat, erityisesti: Käynnistysohjelma, Kirjoitus, Viestit, Selain, Kamera, Galleria, Musiikki, Sähköposti, Toista video, Lukija, Avaa linkki Ja Apu ja äänisyöttö.

Oletussovelluksen vaihtamiseksi painamme kiinnostuksen kohteena olevaa luokkaa ja valitsemme puhelimessa olevista sovelluksista, joita käytämme tarkoitukseen. Ilmeisesti suosikkisovelluksen on oltava jo asennettuna järjestelmään, jotta se näkyy tässä näytössä.

Xiaomi-sovellusten palauttaminen vie meidät polkua pitkin Asetukset -> Sovellukset -> Sovellusten hallintapaina kolmea pistettä yläreunassa, paina Oletussovellukset ja käytä painiketta Palauta oletusarvot näkyy näytön alalaidassa.

2) Vaihda oletusselain

Erilaisten kategorioiden joukosta löydämme myös Selaimetjonka avulla voit nopeasti vaihtaa Xiaomi-järjestelmän oletusselainta.

Jos haluat jatkaa selaimen vaihtamista, siirrytään polkuun Asetukset -> Sovellukset -> Sovellusten hallintapaina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa, paina ylös Oletussovelluksetvalitsemme valikon Selaimet ja valitse, mitä selainta käytetään verkkolinkkien avaamiseen.

Valinnan vahvistamisen jälkeen meidän tarvitsee vain avata verkkolinkki toisesta sovelluksesta tarkistaaksemme, avautuuko valittu selain. Jos haluamme palata oletusselaimeen, avaa vain juuri nyt nähty polku ja paina -painiketta Palauta oletusarvot.

3) Muuta oletussovellusta tietyille tiedostoille

MIUI:n uusimmissa versioissa voi olla vaikeaa avata joitain tiedostoja ja asiakirjoja halutulla sovelluksella (kuten PDF-tiedostoja), koska komento Muut valintaikkuna ei aina avaa sovellusluetteloa.

Jos haluat muuttaa tiettyjen tiedostojen oletussovellusta, meidän tarvitsee vain avata tiedostonhallintasovellus (esim Kiinteä Explorer), pidä sormeasi painettuna halutun tiedoston kohdalla, paina kolmea pistettä oikeassa alakulmassa ja valitse kohde Avaavalitse suosikkisovelluksesi näkyviin tulevasta luettelosta ja paina lopuksi Aina vahvistaaksesi valintasi.

Jos haluat vaihtaa sovelluksia, toista yllä olevat vaiheet ja valitse uusi sovellus puhelimessasi olevista. Jos selain kuitenkin jatkaa tiedostojen avaamista väärällä sovelluksella, kannattaa ensin ladata tiedosto ja avata se sitten halutulla sovelluksella suoraan tiedostonhallinnasta.

4) Sovellus, jolla korvataan Xiaomi

Kun olemme nähneet, kuinka Xiaomin oletussovelluksia vaihdetaan alla, olemme koonneet luettelon sovelluksista, joilla voimme korvata puhelimen sovellukset:

Käynnistysohjelma, Kirjoitus, Viestit, Selain, Kamera, Galleria, Musiikki, Sähköposti, Toista video, Lukija, Avaa linkki Ja Apu ja äänisyöttö

Jokaiselle luokalle voimme määrittää uuden oletussovelluksen, jotta vältetään Xiaomi-sovellusten käyttö ikuisesti (jotka, muista, voidaan myös poistaa, kuten oppaastamme nähdään, kuinka poista Xiaomi-järjestelmäsovellukset).

Johtopäätökset

Nyt kun tiedämme tarkalleen kuinka muuttaa oletussovelluksia Xiaomissa otamme puhelimemme ja muokkaamme oletussovelluksia valitsemalla vain sovellukset, joista pidämme eniten tai joita käytämme useimmin, ilman, että tarvitsemme välttämättä käyttää Xiaomin meille tarjoamia sovelluksia (hyviä, mutta ei poikkeuksellisia).

Oppaan neuvojen avulla olemme myös näyttäneet sinulle kuinka vaihdat oletusselaimenkuten pakottaa tietyn sovelluksen avaamaan tiedostoa tai asiakirjaa ja mitä sovelluksia käytetään korvaamaan oletussovellukset, ja käytännöllinen luettelo sovelluksista, joita voit kokeilla välittömästi Xiaomi-puhelimellasi.

Edelleen hyödyllisten sovellusten aiheesta voimme lukea oppaitamme parhaat ilmaiset Android-sovellukset ladattavaksi kuhunkin kategoriaan ja klo Parhaiten maksetut Android-sovellukset, jotka kannattaa ostaa.

Indeksi
  1. 1) Vaihda Xiaomi-oletussovellukset
  2. 2) Vaihda oletusselain
  3. 3) Muuta oletussovellusta tietyille tiedostoille
  4. 4) Sovellus, jolla korvataan Xiaomi
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up