Kuinka muuttaa vanha tabletti Echo Show -ohjelmaksi

Onko meillä vanha tabletti ja haluatko käyttää sitä uudelleen kehittyneenä ääniavustajana? Katsotaanpa, miten siitä tehdään moderni Eco Show.

Yksi niistä laitteista, joita voimme käyttää Alexa-ääniavustajan kanssa, onKaikuesitys 10, kehittynyt kaiutin erillisellä näytöllä, joka voi kääntyä automaattisesti, kun liikumme huoneessa, joten voimme keskittyä näyttöön mitä tahansa teemme. Tämä mielenkiintoinen Alexa-kaiutin HD-näytöllä maksaa Amazonissa yli 200 €, hinta, jota monet käyttäjät pitävät korkeana siihen nähden, mitä se tarjoaa. Jos meillä on kotona vanha 7- tai 8-tuumainen tabletti, voimme helposti muuntaa sen Echo Showksi, jolloin kuluu paljon vähemmän kuin alkuperäisen laitteen ostoon tarvittava 200 €.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka muuttaa vanha tabletti Echo Show -ohjelmaksi, ostamalla tarvittavat lisälaitteet tabletin sijoittamiseen talon paikkaan ja sen lähettämän äänen vahvistamiseen, jotta voidaan muistaa Alexan äänikomennot, aloittaa puhelut Echo- tai Alexa-yhteystietojen välillä ja käynnistää mikä tahansa Android-sovellus. käyttämällä vain ääntä.

Jos tabletti ei ole ajan tasalla, se voi myös olla hyvä idea asenna LineageOS, paras Android ROM.

Indeksi

  Muutoksen kannalta välttämättömät tarvikkeet

  Echo Show 10:n toiminnan toistamiseksi uskollisesti se on välttämätöntä hanki meille lisävarusteita, joten voit sijoittaa "muunnetun" tabletin tiettyyn kohtaan talossa ja käyttää sitä täsmälleen kuten mitä tahansa muuta Echo Showta. Käytettävät lisävarusteet ovat seuraavat:

  Kun meillä on kaikki tarvitsemamme, aseta tabletti säädettävälle jalustalle, aseta Bluetooth-kaiutin tabletin taakse tai lähelle, yhdistämme pistorasiaan ja käytämme kahta USB-kaapelia sekä tabletin että Bluetooth-kaiuttimen virransyöttöön. Kun olet tehnyt kaikki asetukset, käynnistä tabletti, yhdistä se Wi-Fi-kotiverkkoon ja yhdistä se Bluetooth-yhteyden avulla vähän aikaa sitten nähtyyn kaiuttimeen, jotta saat selkeä ja puhdas ääni, kun saamme vastaukset Alexalta.

  Omistettu kantoraketti

  Uuden tabletin mukauttamiseksi oikein on suositeltavaa vaihtaa kantoraketti ja keskittyä uuteen kevyeen ja helposti konfiguroitavaan kantorakettiin, kuten esim. Apex Launcher Classic, saatavilla ilmaiseksi alkaen Google Play Kauppa.

  Kun uusi kantoraketti on asennettu, avataan se, poistetaan kaikki tarpeettomat kuvakkeet ja laitetaan mukava sää-widget, jota seuraa toinen valitsemasi widget (uutiset, yleiset tiedot jne.) ja joitain nopeita sovelluksia, jotka voidaan avata koskettamalla näyttöä. Jos emme tiedä, mitkä widgetit laitamme tabletillemme, voimme myös lukea oppaamme Androidin parhaat sää- ja aika-widgetit läpinäkyvästi ja muokattavissa.

  Alexan äänikomentojen aktivointi

  Siirrytään nyt muutoksemme tärkeimpään osaan, nimittäin Alexan äänikomentojen aktivoimiseen, jotta ne saadaan toimimaan ilman, että tarvitsee painaa mitään sovellusta. Alexan äänikomentojen integroimiseksi meidän tarvitsee vain asentaa sovellus Amazon Alexa, saatavilla Google Play Kauppa.

  Asennuksen jälkeen avaamme sovelluksen tabletilla, kirjaudumme sisään Amazon-tilillä, paina valikkoa alas Muut, painamme valikkoa asetukset, avataan valikko Alexa-sovelluksen asetukset, valitsemme kohteen Alexa Hands-Free-tila ja kytke päälle kohteen vieressä oleva kytkin Ilman käsiä. Seuraamme näytön ohjeita ja aktivoimme aktivointitilan myös näytön ollessa pois päältä, jotta voimme käynnistää Alexa-komennot milloin tahansa.

  Tämän äänen aktivoinnin jälkeen "Personal Echo Show" on valmis käytettäväksi äänikomentojen kanssa, joita käytimme missä tahansa Echossa, Echo Dotissa tai Echo Showssa. Jos emme tiedä, mitä äänikomentoja tabletissamme käytetään, suosittelemme, että luet oppaamme Mitä Alexa voi tehdä: ääniavustajan mukavin käyttö Ja Käytä Alexa-sovellusta Androidissa ja iPhonessa virtuaalisena avustajana.

  Johtopäätökset

  Kun Alexa-sovellus on asennettu tablet-laitteeseen, pystymme siihen toistaa käytännössä kaikki Amazon Echo Showssa näkyvät toiminnot, ilman, että sinun tarvitsee maksaa 200 € moottoroidusta kaiuttimesta, joka on varustettu yläpuolella olevalla pienellä tabletilla. Kantoraketin määrittäminen on erittäin helppoa, samoin kuin toimintojen käyttöoikeuden määrittäminen Pudota sisään ja muut äänikomennot. Asentamalla tabletille muita Alexa-yhteensopivia sovelluksia pystymme palauttamaan ne suoraan puhekomennoilla, jotta voit aina käyttää tablettia ilman, että sinun tarvitsee koskaan koskettaa näyttöä.

  Monivuotisen sähköverkkoyhteyden ansiosta on mahdollista myös asettaa näyttö aina päälle, kirkkaus maksimi ja moderni näytönsäästäjä, kuten oppaassa näkyy Ambient-tila Androidissa ja näytönsäästäjävalinta. Jos toisaalta pidämme näytön mieluummin pois päältä, voimme aina herättää Alexan sanomalla Hei Alexa.

  Myös Alexassa suosittelemme lukemaan oppaamme Ohjaa Fire TV äänellä (kaikulla, Alexa ilman kaukosäädintä), Kuinka lisätä Alexa modeemiin tai reitittimeen Ja Kuinka käyttää Alexaa ostoslistan tekemiseen.

  Jos haluamme käyttää Alexaa vaikka olemme autossa, voimme jatkaa lukemista perusteellisessa tutkimuksessamme Kuinka käyttää Alexaa tai Google Assistantia autossa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up