Kuinka muuttaa Windows 7 tai 8 Windows 10:ksi

Windows 10 on aivan nurkan takana, ja uusi versio sisältää paitsi joitain parhaita ja mielenkiintoisimpia ominaisuuksia, se on myös visuaalisesti houkutteleva. Itse asiassa se on paljon parempi kuin Windows 8 tai 8.1, jossa on uudistettu aloitusvalikko, päivitetty ilmoituskeskus, päivitetyt kuvakesarjat jne.

Kuten useimmat teistä tietävät, Windows 10 on ilmainen kaikille aidoille Windows 7- ja 8-käyttäjille, kunhan päivität vuoden sisällä julkaisupäivästä (29. heinäkuuta). Mutta jos olet tyytyväinen nykyiseen Windows-koneesi etkä halua päivittää, näin voit helposti muuttaa Windows-koneesi Windows 10:ksi.

Huomautus:

1. Vaikka näytän tämän Windows 8.1:ssä, menettely on samanlainen Windows 7:ssä.

2. Muutosta voidaan soveltaa vain Windows Professional- ja Enterprise-versioihin. Ja varmista, että sinulla on .NET-versiot 2, 4 ja 4.5 asennettuna, sillä käyttämämme ohjelma vaatii niitä.

Luo palautuspiste

Kun Windows 7 tai 8 muutetaan Windows 10:ksi, joitain tärkeitä järjestelmätiedostoja muutetaan. Varotoimenpiteenä on aina hyvä idea luoda järjestelmän palautuspiste, jotta voit helposti palata takaisin, jos jotain pahaa tapahtuu.

Luo järjestelmän palautuspiste painamalla "Win + X" ja valitsemalla "Järjestelmä". Jos käytät Windows 7:ää, etsi se Käynnistä-valikosta.

Kun Järjestelmä-ikkuna on avattu, napsauta vasemmassa sivupalkissa näkyvää "Järjestelmän suojaus" -linkkiä.

Yllä oleva toiminto avaa "Järjestelmän ominaisuudet" -ikkunan. Napsauta tässä ikkunan alareunassa olevaa "Luo" -painiketta luodaksesi järjestelmän palautuspisteen.

Jos mietit, tässä on mitä järjestelmän palautus voi tehdä ja mitä ei voi tehdä Windowsissa.

Muuta Windows 7 tai 8 Windows 10:ksi

Windows 7:n tai 8:n muuntaminen Windows 10:ksi on helpompaa kuin uskotkaan. Aloita lataamalla Windows 10 muunnospaketti ThemeMyPC:stä.

Ohjelmiston hyvä puoli on, että sen mukana tulee:

  • Kaikki asiaankuuluvat kuvakkeet, kuvat, fontit, osoittimet ja äänet
  • Automaattinen korjaus ja päivitysominaisuus
  • Virtuaaliset työpöydät aivan kuten Windows 10:ssä (Sys Internals -sovellus)
  • Uudelleen suunniteltu Käynnistä-valikko ja hakupalkki kuten Windows 10:ssä

Kun olet ladannut tarvittavan tiedoston, avaa se ja suorita "Windows 10 Transformation Pack.exe" -sovellus.

Yllä oleva toimenpide käynnistää asennusprosessin. Ennalta valitut oletusasetukset riittävät useimmille käyttäjille. Napsauta "Asenna" -painiketta jatkaaksesi asennusta.

Asennus on suoraviivaista; sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kun asennus on valmis, käynnistä järjestelmä uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Uudelleenkäynnistyksen jälkeen asennettu ohjelma käynnistää automaattisesti Sys Internals Desktops -sovelluksen, jotta sinulla voi olla useita työpöytiä aivan kuten Windows 10:ssä. Napsauta "Agree" -painiketta viimeistelläksesi Desktops-asennuksen.

Olet onnistuneesti muuttanut Windows-koneesi Windows 10:ksi.

Cortanaa ei tietenkään ole, eikä Käynnistä-valikko välttämättä muistuta oikeaa Windows 10:n aloitusvalikkoa, mutta sovellus on ilmainen, ja kehittäjät päivittävät säännöllisesti.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevan sovelluksen käyttämisestä Windows-koneesi muuttamiseksi Windows 10:ksi.

Indeksi
  1. Luo palautuspiste
  2. Muuta Windows 7 tai 8 Windows 10:ksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up