Kuinka muuttaa Windowsin kirjautumisnäytön kuvaa

Kirjautumisnäyttö on ensimmäinen asia, jonka näet, kun avaat Windowsin. Se on tavallaan pieni ikkuna Windows-kokemukseesi, joten haluat saada sen näyttämään hyvältä.

Ennen oli epätavallisen monimutkaista vaihtaa sisäänkirjautumisnäyttö oletusnäytöstä, jonka Windows valitsi sinulle, mutta nyt siitä on tullut paljon helpompaa pienen kiertotavan ansiosta, joka on integroitu suoraan käyttöjärjestelmään. Tässä nopeassa artikkelissa näytämme, kuinka voit muuttaa Windowsin kirjautumisnäyttöä sekä Windows 11:ssä että Windows 10:ssä.

Lue myös: Lopullinen opas Windows 11 -yhteensopivuuden tarkistamiseen tietokoneesi kanssa

Muuta kirjautumisnäytön kuvaa Windows 11:ssä

Windows 11:n käyttöliittymä ei eroa merkittävästi siitä, mikä se oli aiemmin Windows 10:ssä, mutta toiminnassasi on joitain pieniä säätöjä ja eroja.

Jos haluat muuttaa kirjautumisnäytön kuvaa Windows 11:ssä, napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa työpöydälläsi ja napsauta "Muokkaa".

Napsauta uudessa ikkunassa "Lukitusnäyttö" ja sitten "Muokkaa lukitusnäyttöäsi" ja "Kuva" vieressä olevaa pudotusvalikkoa.

Täällä voit valita olemassa olevista Windows 11 -taustoista tai napsauttamalla "Selaa valokuvia" etsiäksesi kuvan tietokoneeltasi käytettäväksi lukitusnäytön taustana, kuten alla on esitetty.

Lue myös: Mikä on Windows Hello ja pitäisikö sinun käyttää sitä?

Muuta kirjautumisnäytön kuvaa Windows 10:ssä

1. Napsauta ensin hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa työpöydällä ja napsauta Mukauta.

2. Napsauta seuraavaksi "Lukitusnäyttö" vasemmalla olevasta ruudusta (kyllä, tiedämme, että tämä ei ole sama kuin kirjautumisnäyttö – kestä meitä!), sitten "Tausta"-pudotusvalikosta voit valita kolmesta. vaihtoehdot lukitusnäytön kuvalle:

  • Windowsin valokeila näyttää sinulle joka päivä erilaisen kauniin kuvan Microsoftin ansiosta.
  • Kuva voit valita tietyn kuvan lukitusnäytöllesi.
  • Diaesitys voit valita kansion (tai kansiot), jossa kirjautumisnäyttösi selaa kuvat läpi (voit hienosäätää kuvaesityksen toimintaa painamalla Diaesityksen lisäasetukset.)

Kun olet valinnut lukitusnäytölle haluamasi taustan, vieritä alaspäin lukitusnäyttöikkunassa kohtaan "Näytä lukitusnäytön taustakuva kirjautumisnäytössä". Napsauta liukusäädintä kohtaan "Päällä", niin kirjautumisnäytössäsi on nyt sama kuva kuin lukitusnäytössäsi, jota voit hallita tästä ikkunasta!

Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä vaihtaaksesi kirjautumisnäyttöäsi ja saada Windowsin tervehtimään sinua joka päivä juuri sellaisella kuvalla, jonka haluat. Jos haluat muokata Windows-työpöytääsi enemmän, tutustu oppaaseemme päivittäisen Bing-taustakuvan asettamisesta Windows-työpöydän taustakuvaksi sekä luetteloomme mahtavista Windowsin näytönsäästäjistä (kyllä, ne ovat edelleen olemassa!)

Indeksi
  1. Muuta kirjautumisnäytön kuvaa Windows 11:ssä
  2. Muuta kirjautumisnäytön kuvaa Windows 10:ssä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up