Kuinka myydä tuotteita Subito.it-, Vinted- tai vastaavissa sovelluksissa

Ansaitaksemme rahaa ja vapauttaaksemme vaatekaappeja ja huoneita voimme myydä mitä tahansa vaatteita ja esineitä Subitossa, Vintedissä ja muissa vastaavissa sovelluksissa

Jos meitä on monta roskaa ja hyödyttömiä esineitä hajallaan ympäri taloa nopein tapa päästä eroon niistä on myydä niitä suoraan verkossa käyttämällä pikamyyntisovellus tunnetuin, nimittäin Subito.it ja Vinted. Näillä kahdella palvelulla se on mahdollista myydä nopeasti ilman palkkioita ja siirrä ansaitut rahasummat suoraan luottokortille tai käyttötilillesi, jolloin saat hyvän taloudellisen tulon vapauttamalla tilaa kodistasi.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka myydä tuotteita Subito-, Vinted- tai vastaavissa sovelluksissajoka näyttää vaiheet, joita sinun on noudatettava minkä tahansa esineen myymiseksi, mihin on kiinnitettävä huomiota myytäessä ja miten voit tehdä voittoa.

1) Myy tavaroita Subitossa

Lataamme sovelluksen Subiton tuotteiden myymiseksi Android ja varten iPhoneavaa se matkapuhelimellamme ja paina Reserved Area oikeassa alakulmassa avataksesi tilin kirjautumisnäytön.

Päästäksemme voimme käyttää joko perinteisiä kirjautumistietoja (sähköposti ja salasana) tai pikayhteysnäppäimiä (Kirjaudu sisään Facebookilla Ja Kirjaudu sisään Google/Apple ID:llä).

Muistutamme, että jos haluamme käyttää Subito.it-palveluita, se on välttämätöntä kelvollinen puhelinnumero valmiina: ilman puhelinnumeroa on mahdotonta suorittaa rekisteröintiä sähköpostiosoitteen kautta.

Kun olet kirjautunut sovellukseen, siirry aloitusnäyttöön ja paina oikeassa yläkulmassa Myydä; uudessa näytössä valitsemme myytävän kohteen kategorian valitsemalla seuraavista:

 • Lemmikkieläintarvikkeet
 • Elektroniikka
 • Kaikki kotiin
 • Vaatteet ja asusteet
 • Urheilu ja harrastukset
 • Kaikki lapsille

Vaihtoehtoisesti voimme myös yksinkertaisesti kirjoittaa kohteen nimen yläreunaan käyttämällä sovelluksen yläpalkkia. Kategorian valinnan jälkeen avautuu luettelo alakategorioista (jos sovellettavissa): valitsemme parhaan alakategorian sen perusteella, minkä tyyppistä kohdetta haluamme myydä.

Nyt kun olemme valinneet luokan oikein, näemme todellinen mainoksen luontinäyttö: tähän meidän on lisättävä vähintään yksi valokuva kohteesta, jonka haluamme myydä (osiossa Kuvat), varmista, että valitset mainostyypin Alennuksessa ja paina eteenpäin Kun olet.

Seuraavassa näytössä lisäämme mainokselle otsikon (kirjoitamme kohteen nimen), luomme mainokselle tekstin (joka selittää hyvin kaikki edut ja haitat), määritämme tuotteen tyypin, hinnan ja ehdot, määritä kaupunki, jossa asumme tai missä kohde on saatavilla, tarkistamme kohteen Saatavilla toimitukseen ja varmistamme, että voit hyödyntää palvelua Toimitus TuttoSubitolla.

Painamisen jälkeen Kun olet joudumme syöttämään puhelinnumeromme (piilottaen sen asianmukaisella merkinnällä) ja kymmenennen painikkeen painalluksen jälkeen Kun olet, saavumme lopulliseen yhteenvetoruutuun, jossa on kaikki mainoksen kustannukset; jos emme valitse tuotteelle minkäänlaista "työntöä", palkkiokulut ovat nolla.

Kun ilmoitus on ladattu Subitoon, meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa: chat-toiminnon ansiosta kiinnostuneet käyttäjät voivat kysyä tietoja ja vakuuttuessaan tehdä sopimuksen suoraan sovelluksen sisällä.

Myydyn kohteen lähetys voi tapahtua kahdella tavalla:

 • Käsin: jos ostaja asuu samassa kaupungissa kuin me tai sen välittömässä läheisyydessä, hän voisi tulla hakemaan sen henkilökohtaisesti maksamalla meille käteisellä tuotteen toimituksen yhteydessä;
 • TuttoSubiton kautta: jos sovimme etätoimituksesta, voimme käyttää TuttoSubito-toimitusta mukana; Subito.it-palvelu toimittaa meille pakkaukseen tulostettavan tarran ja voimme järjestää lähetettävän paketin kotiinkuljetuksen.

Ilmeisesti meidän on tehtävä paketti; Jos joudumme myymään monia tuotteita, suosittelemme ostamaan niitä lähetyslaatikot Amazonissa erittäin edullisilla hinnoilla.

2) Myy esineitä Vintedissä

Toinen erittäin kuuluisa sovellus minkä tahansa tuotteen nopeaan myymiseen on Vintoitusaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Myös Vintedissä on rekisteröitävä tili myynnin aloittamiseksi: heti sovelluksen asennuksen jälkeen avaa se ja paina Rekisteröidy Vintediin rekisteröidäksemme henkilökohtaisen tilimme päivittäisten tavaroiden myyntiin. Myös tässä tapauksessa voimme käyttää nopeaa pääsyä Googlen, Apple ID:n ja Facebookin avulla nopeuttamaan pääsyä; perinteisemmille on aina mahdollista käyttää sähköpostiosoitetta ja salasanaa rekisteröitymiseen.

Subito.itiin verrattuna puhelinnumeroa ei tarvitse syöttää rekisteröintivaiheessamutta meitä pyydetään silti vahvistamaan sähköpostiosoitteesi (ei siksi tilapäisiä sähköposteja).

Sovellukseen kirjautumisen jälkeen voimme heti aloittaa myynnin painamalla alareunassa olevaa painiketta Myydä, jotta voit avata mainoksen luontinäytön. Menettely on hyvin samanlainen kuin Subito.it:ssä: meidän on itse asiassa lisättävä yksi tai useampi valokuva (painamalla Lataa valokuvia), valitse mainokselle otsikko (kirjoittamalla kohteen nimi), tarkka tuotekuvaus ja muita hyödyllisiä tietoja myyntiin (tuoteluokka, merkki ja ehdot).

Ilmoitamme aina samalla näytöllä myyntihinnan ja jos haluamme vaihtaa sen suoraan toiseen vastaavaan kohteeseen (aktivoi tuotteen Haluan vaihtaa sen). Ilmoitus on valmis julkaistavaksi, meidän tarvitsee vain painaa Upload ja odottaa sen ilmestymistä Vinted-myymälään.

Kiinnostuneet asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä sähköpostitse tai chatin kautta ja jos onnistumme myymään tai vaihtamaan sen, riittää, että valmistelemme paketin ja lähetämme sen henkilökohtaisesti seuratun postin kautta (suosittelemme Poste Delivery Express Poste Italiane).

Tasapaino Vinted voit maksaa ja vastaanottaa rahaa suoraan sovelluksessa myydyistä tuotteista: saadut uudet rahat voidaan avata vasta 2 päivän kuluttua toimituksesta tai jos käyttäjä painaa välittömästi Kaikki on hyvin.

3) Muut nopeasti myytävät sovellukset

Subito.it- ja Vinted-sovellusten lisäksi voimme käyttää jotakin seuraavista sovelluksista myydäksemme välittömästi tuotteita ja ansaitaksemme tavaroista, joita emme enää käytä tai käytä:

Kaikki sovellukset ja sivustot ovat saatavilla ilmaiseksi, ja niiden avulla voit helposti ansaita rahaa luetteloimalla kohteita, joita emme enää käytä ja joista haluamme päästä eroon. Mikään ei estä meitä myymästä tuotetta useilla sivustoilla tai sovelluksissa: lisäämme siten mahdollisuuksia sijoittaa esine mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Johtopäätökset

Myyminen Subito.it:ssä ja Vintedissä on todella helppoa ja nopeaaluo vain tili sovelluksesta, syötä mainokseen tarvittavat tiedot ja nosta tulot käytettävissä olevasta saldosta siirtämällä rahat nopeasti prepaid-kortille, käyttötilille tai luottokortille.

Jos emme tiedä mitä maksutapaa käyttää myydyistä tuotteista ansaittujen varojen siirtämiseen, suosittelemme, että luet oppaamme turvallisempia verkkomaksujärjestelmiä ostosten tekoon ja klo vaihtoehtoja PayPalille maksaa ja vastaanottaa rahaa verkon kautta.

Indeksi
 1. 1) Myy tavaroita Subitossa
 2. 2) Myy esineitä Vintedissä
 3. 3) Muut nopeasti myytävät sovellukset
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up