Kuinka nähdä latausnopeus Windows 10:ssä tehtäväpalkista?

Monelle se on perusasia tietää käytettävän Internet-nopeuden reaaliajassaItse asiassa se on mahdollista nähdä Androidilla helposti, mutta Windows-tietokoneella sitä ei voi määrittää, ainakaan natiivisti. Latausnopeuden näkeminen auttaa meitä tuntemaan useita näkökohtia ennen tarvitsemamme elementin tai tiedostojen lataamista. Tässä artikkelissa opetetaan, kuinka nämä parametrit näytetään Windows 10 -tehtäväpalkissa.

Indeksi

  Kuinka näyttää latausnopeus Windows 10 -tehtäväpalkista?

  Sen tekeminen tietokoneen peruskokoonpanosta on mahdotonta. Täten, meidän on turvauduttava kolmansien osapuolien kehittämiin sovelluksiin tai ohjelmiin saavuttaakseen tämän optimaalisesti ja tehokkaasti. Voit myös poistaa sää-widgetin Windows 10:n tehtäväpalkista, jotta sää-widgetillä on enemmän työtilaa. Voimme valita muutaman ohjelman nähdäksemme nopeuden reaaliajassa helposti ja yksinkertaisesti.

  Netspeedmonitorin kanssa

  Tämä ohjelma toimii täydellisesti Windows 10 -tietokoneellamme, voimme jopa asentaa tämän ohjelmiston aikaisempiin versioihin. Pääasiassa sen tehtävä on näyttää internetyhteytemme nopeuden eri parametreilla, kuten navigointipalvelun lataaminen ja lataaminen. voimme ladata sen suoraan sen viralliselta verkkosivustolta.

  Valittavissa on useita versioita tietokoneemme rakenteen tyypistä riippuen, joko 32 tai 64 bittiä, vaikka jälkimmäisen tyyppisessä tietokoneessa on mahdollista ajaa 32-bittisiä ohjelmia. On kuitenkin suositeltavaa käyttää vastaavaa ohjelmaa käyttämämme PC-tyypin mukaan.

  Kun tämä ohjelma on ladattu, jatkamme sen tiedoston asentamista oikein ja hyväksymme käyttöehdot ja lisenssin. Manuaalinen asennus on suositeltavaa. estääksemme muiden ei-toivottujen ohjelmien, kuten selaimen hakupalkkien tai arveluttavan maineisten puhdistusaineiden lisäämisen tietokoneellemme.

  DU-mittarin testi

  Tämä ohjelma on yksi parhaista vaihtoehdoista alallaan, Siinä on korkea räätälöintitaso ja lisäksi sen avulla voimme nähdä kaavioita reaaliajassa internetin nopeudesta, mukaan lukien lataus. Voimme ladata sen suoraan sen viralliselta verkkosivustolta ja asentaa sen ilman ongelmia.

  Sen suuri rajoitus ja haitta on kuitenkin se voimme käyttää sitä ilmaiseksi vain 30 päivää, jos haluamme säilyttää sen palvelut, meidän on ostettava lisenssi, joka avaa myös lisää tämän ohjelman ominaisuuksia. Tämän ohjelmiston erikoisuus on, että se voi tuottaa ääniä, jotka olemme aiemmin määrittäneet saadaksemme selville yhteysongelmista tai muista näkökohdista.

  Miksi nopeusvalvonta ei vieläkään näy Windows 10 -tehtäväpalkissani?

  Jos asensit jonkin näistä Internet-nopeusmittareista etkä näe sen olevan käynnissä tehtäväpalkissa, se voi johtua pääasiassa koska prosessisi on deaktivoitu tai se on piilotettu tehtäväpalkissa. Ensimmäisessä tapauksessa meidän on käytettävä vain Windowsin tehtävänhallintaa ja vahvistettava, onko prosessi käynnissä reaaliajassa, jos ei, meidän on käynnistettävä sovellus tietokoneen alusta.

  Ota katselunopeus käyttöön Windows 10:ssä

  Jos prosessi on aktiivinen, mutta nopeus ei vieläkään näy, meidän on napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia, mene "Työkalupalkki"-osioon ja valitse asentamamme ohjelma, oli se sitten NetSpeedMonitor tai DU Meter. Molemmat vaihtoehdot suoritetaan automaattisesti, vaikka on suositeltavaa käynnistää tietokone uudelleen, jotta käyttöjärjestelmään tehdyt muutokset tallentuvat.

  Mitkä vinkit voivat auttaa sinua visualisoimaan verkkolatausnopeuden paremmin Windows 10:ssä?

  Tämän tyyppisillä ohjelmistoilla näemme vain yhdistetyn reaaliaikaisen nopeuden, eli näemme navigointipakettien nousun ja laskun. Jos katsomme kuitenkin pienten laajennusten ulkopuolelle, voimme nähdä lataustiedot sekä reaaliajassa että tietokoneellemme tallennetut tiedot. Lisäksi, jos meillä on yhteys lähiverkon kautta, on mahdollista nähdä joidenkin komponenttien fyysinen tila.

  DU-mittarin tapauksessa meidän on käytettävä vain punaista parametria alanuolikuvakkeella nähdäksesi lisätietoja latausnopeudesta. Toisaalta NetSpeedMonitorissa emme voi nähdä useita vaihtoehtoja latauspakettien suhteen Internet-palvelussamme, vaikka viimeisimpiin päivityksiin on lisätty nopeusennätys ja muita näkökohtia eri ajanjaksoina, kuten viikkoina ja kuukausina.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up