Kuinka näyttää mukautettu viesti Windows 10 -kirjautumisnäytössä

Jos jaat tietokoneesi muiden ihmisten, kuten ystävien tai perheenjäsenten kanssa, tai jos hallitset useita tietokoneita, olet saattanut kohdata tilanteita, joissa haluat lähettää jonkinlaisen viestin jo ennen kuin käyttäjä on kirjautunut sisään. syitä tähän ovat esimerkiksi oikeudellisen huomautuksen näyttäminen, käyttäjille heidän verkkoaseman oletuskansionsa kertominen, käyttäjille, että tietokonetta valvotaan jne. Vaikka olisit yksi käyttäjä, mukautettujen viestien, kuten yhteystietojen, näyttäminen voi olla hyödyllistä. , erityisesti kannettavan tietokoneen käyttäjille. Ei ole väliä mikä syy on, näin voit näyttää mukautettuja viestejä, kun käyttäjä yrittää kirjautua tietokoneeseensa.

Lue myös: Kuinka muuttaa Windowsin kirjautumisnäytön kuvaa

Näytä mukautettu viesti Windowsin kirjautumisnäytössä

Jos haluat näyttää mukautetun viestin Windowsin kirjautumisnäytössä, voit käyttää joko Windowsin rekisteriä tai paikallista suojauskäytäntöä. Näytän sinulle molemmat tavat. Voit seurata sitä, joka sinulle parhaiten sopii. Huomaa, että paikallinen suojauskäytäntö ei ole saatavilla Windows Home -versioissa.

1. Mukautetun viestin näyttäminen Windowsin rekisterin kautta

Jos haluat näyttää mukautetun viestin Windowsin kirjautumisnäytössä rekisterin avulla, paina "Win + R", kirjoita regedit ja paina Enter-painiketta.

Yllä oleva toiminto avaa Windowsin rekisterin. Siirry tässä seuraavaan näppäimeen.

HKEY_LOCAL_MACHINE/Ohjelmisto/Microsoft/Windows/Nykyinen versio/Käytännöt/Järjestelmä/

Etsi oikeasta ruudusta arvo "legalnoticecaption", napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten "Muokkaa".

Yllä oleva toiminto avaa Muokkaa merkkijonoa -ikkunan. Kirjoita "Arvotiedot" -kenttään viestin otsikko ja napsauta "OK" -painiketta tallentaaksesi muutokset.

Etsi sen jälkeen "legalnoticetext"-avain, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten vaihtoehto "Muokkaa". Kirjoita Muokkaa merkkijonoa -ikkunassa viestisi teksti Arvotiedot-kenttään ja napsauta sitten "Ok"-painiketta tallentaaksesi muutokset.

Kun olet tehnyt muutokset, se näyttää tältä Windowsin rekisterissä.

Tästä eteenpäin näet viestin, kun yrität kirjautua sisään Windows-koneellesi.

Lue myös: Mikä on Windows Hello ja pitäisikö sinun käyttää sitä?

2. Windowsin paikallisen suojauskäytäntöeditorin käyttäminen

Jos käytät Windowsin Pro-versiota, voit myös käyttää paikallista käytäntöeditoria lisätäksesi mukautetun viestin Windowsin kirjautumisnäyttöön.

Voit tehdä tämän etsimällä "Hallintatyökalut" Käynnistä-valikosta ja avaamalla sen.

Kun hallintatyökalujen ikkuna on avattu, kaksoisnapsauta "Paikallinen suojauskäytäntö" -pikakuvaketta.

Huomautus: Voit myös käyttää paikallista suojauskäytäntöä ryhmäkäytäntöeditorista avaamalla sen ja siirtymällä kohtaan "Tietokoneen asetukset -> Windows-asetukset -> Suojausasetukset".

Siirry Paikallinen suojauskäytäntö -ikkunassa kohtaan "Paikalliset käytännöt" ja sitten "Suojauskäytännöt".

Kun olet täällä, etsi "Interaktiivinen kirjautuminen: Viestin otsikko käyttäjille, jotka yrittävät kirjautua sisään" ja kaksoisnapsauta sitä. Kirjoita asetusikkunaan viestin otsikko ja tallenna muutokset napsauttamalla "Ok"-painiketta.

Etsi seuraavaksi "Interaktiivinen kirjautuminen: Viestiteksti käyttäjille, jotka yrittävät kirjautua sisään" ja kaksoisnapsauta sitä. Kirjoita asetusikkunaan viestisi teksti ja tallenna muutokset napsauttamalla "Ok"-painiketta.

Mukautettu viestisi näkyy nyt Windowsin kirjautumisnäytössä aina, kun käyttäjä yrittää kirjautua sisään.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevien menetelmien käyttämisestä mukautetun viestin näyttämiseen Windowsin kirjautumisnäytössä.

Indeksi
  1. Näytä mukautettu viesti Windowsin kirjautumisnäytössä
  2. 1. Mukautetun viestin näyttäminen Windowsin rekisterin kautta
  3. 2. Windowsin paikallisen suojauskäytäntöeditorin käyttäminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up