Kuinka nollaan Windows 11 -tietokoneeni asetukset ilman alustusta?

Joskus syystä tai toisesta tietokoneemme lakkaa toimimasta kunnolla. Tässä tilanteessa se on usein välttämätöntä nollaa Windowsin asetukset yksitoistaprosessi, joka voidaan suorittaa jopa ilman laitteen alustamista, kuten alla näytämme.

Indeksi

  Mitä eroa on tietokoneen päivittämisellä, nollauksella ja palauttamisella?

  Usein herää kysymys, mikä on ero päivityksen, nollauksen ja palautuksen välillä joukkue, mutta se ei todellakaan ole kovin vaikea ymmärtää. Ensinnäkin tietokoneen päivittäminen edellyttää käyttöjärjestelmän uusimpien versioiden hankkimista. Tämä prosessi tehdään yleensä manuaalisesti, mutta on myös muita vaihtoehtoja, kuten Windows 11 -sovellusten päivittäminen Microsoft Storesta.

  Toisaalta tietokoneen palauttaminen harkitsee sen ottamista aikaisempaan tilaan, minkä vuoksi sitä kutsutaan yleensä palautuspisteen perustamiseksi ja se on vaihtoehto, josta voi olla hyötyä, kun tietokoneessa ilmenee ongelmia. Tietokoneen palauttaminen voi auttaa, jos ohjelma on ristiriidassa tai äkillinen järjestelmämuutos vaikuttaa sen eheyteen. Epäilemättä se on erittäin hyödyllinen vaihtoehto järjestelmän muutosten palauttamiseen.

  Lopuksi meillä on mahdollisuus nollata, mikä, kuten sen nimi osoittaa, edellyttää palauta tietokone tehdastilaan. Se on selvästi vaihtoehto, johon tulee suhtautua varoen, koska useimmissa tapauksissa se sisältää henkilökohtaisten tiedostojen ja asetusten poistamisen. Siksi on suositeltavaa, että osaat valmistella tietokoneesi asetusten palauttamista varten.

  Miten tietokoneesi pitäisi valmistella nollaamaan sen asetukset?

  Ennen kuin käytät mitään Windowsin palautusvaihtoehdot, on erittäin suositeltavaa tehdä joitain ennusteita. Itse asiassaJos et halua menettää kaikkea tiedoistasi tai kokoonpanoissa, on parasta pitää mielessä seuraavat asiat.

  Hakemustesi vahvistus

  Sovellusten asetusten tarkistaminen ei haittaisi. Tästä voi olla hyötyä käyttämiesi ohjelmien ja muiden sovelluksiisi tehtyjen asetusten tarkistamiseen. Sovellusten todentaminen on erittäin hyödyllistä myöhempää käyttöä varten ota nämä asetukset uudelleen käyttöön ja määritä järjestelmä tarpeen mukaan.

  Varmuuskopioi tiedostoistasi

  Selvästi yksi tärkeimmistä huomioon otetuista näkökohdista on tiedostojen varmuuskopiointi. Ota huomioon, että tietokoneen palauttaminen tehdastilaan edellyttää usein tiedostojen poistamista. Ymmärtääksesi yllä olevan, on tärkeää, että säilytät kaikki sinulle liittyvät asiakirjat, niin et menetä niitä tietokoneen nollauksen aikana.

  Mikä on oikea toimenpide tehdasasetusten palauttamiseksi?

  Valmistajan asetusten palautusprosessi on nyt läsnä Windowsin kokoonpanoasetuksissa. Todella nollaa laite asetuksista on yleensä kätevämpää kuin formatointi. Ymmärtääksesi mainitut edut, voit palauttaa Windows 11:n tehdasasetukset seuraavasti.

  Palauta PC Windows 11 ilman alustusta

  • Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on avata Windowsin määritysasetukset. On olemassa useita tapoja käyttää näitä vaihtoehtoja, mutta helpoin on yksinkertaisesti siirtymällä Käynnistä-valikkoon ja napsauttamalla "Asetukset". Jos et löydä vaihtoehtoa, kirjoita "Asetukset".
  • Kun olet määritysvaihtoehtojen sisällä, vieritä alas kohtaan Päivitys ja suojaus.
  • Päivitys ja suojaus -kohdan vasemmalla puolella on Palautus-osio, napsauta edellistä vaihtoehtoa.
  • Näytön yläreunassa on "Palauta tämä tietokone", juuri sen alapuolella on "Käynnistä"-painike, napsauta sitä aloittaaksesi prosessin.
  • Näytölle tulee kaksi vaihtoehtoa, joista ensimmäinen antaa sinun säilyttää tiedostosi, kun taas the Toinen poistaa kaikki tiedot laitteet. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto, mutta pidä mielessä, mitä mainitsimme tiedostojen katoamisesta.
  • Kun olet suorittanut yllä olevat vaihtoehdot, Windowsin uudelleenasennusvaihtoehdot tulevat näkyviin. Ensimmäinen vaihtoehto on pilvilataus, jonka avulla voit ladata Windowsin yrityksen palvelimilta. Toinen vaihtoehto käyttää asennuksessa tietokoneellasi olevia tiedostoja. Tässä tapauksessa, keskitytään paikalliseen uudelleenasennukseenjoten valitse toinen vaihtoehto.
  • Yllä olevan jälkeen sinun on odotettava muutama sekunti, napsauta sitten 'Reset' ja odota, kunnes toimenpide on valmis.
  • Kun yllä oleva prosessi on valmis, tietokone käynnistyy uudelleen, itse asiassa se voi käynnistyä uudelleen useita kertoja, odota vain, kunnes asennusprosessi on valmis.

  Kuinka ratkaista Windows 11 -tietokoneen nollauksen yhteydessä ilmenevät ongelmat?

  Itse asiassa useimmissa tapauksissa sinulla ei pitäisi olla ongelmia tietokoneen nollaamisessa. Jos ilmenee virheitä, voit kokeilla vianmääritysvaihtoehtoja. Joka tapauksessa, jos mikään yllä olevista ei toimi, on parasta alustaa tietokone ja asentaa windows uudelleen.

  PC-ikkunoiden nollaus ilman alustusta

  Suosittelemme ehdottomasti, että teet varmuuskopion ennen alustamista, jotta et menetä tärkeitä asiakirjoja. Kun olet tehnyt varmuuskopion, voit jatkaa laitteen palauttamista alustusmenetelmällä. Itse asiassa muotoilu on yleensä paras kun et voi nollata tietokonettasi Windowsin tarjoamilla vaihtoehdoilla.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up