Kuinka nollata Xiaomi-älypuhelimesi

Meillä on Xiaomi-puhelin ja haluamme nollata sen ja palauttaa sen tehdasasetuksiin? Katsotaanpa, miten se tehdään

Ostimme uuden Xiaomi-älypuhelimen ja vanha puhelin päätyy väistämättä laatikkoon valmiina käytettäväksi hätäpuhelimena. Kuitenkin, jos haluamme lahjoittaa tai myydä tämän puhelimen ystäville tai sukulaisille tai vaikka yksin myy se verkossa on parasta suorittaa nollaus, jotta kaikki tietomme, tiedostomme ja henkilökohtaiset sovelluksemme poistetaan ja puhelinta voidaan käyttää uudelleen ikään kuin se olisi uusi, tuoreena tehtaalta.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka nollata Xiaomi-älypuhelinjotta mitä tahansa tämän valmistajan puhelinta (ei enää käytetty tai valmis luovutettavaksi) voidaan edelleen käyttää ilman ongelmia ja jättämättä jälkeäkään profiilistamme ja henkilötiedoistamme.

1) Siirrä henkilötietoja

Ennen kuin jatkat varsinaista nollausta, kannattaa tutustua laitteen henkilökohtaisiin tietoihin: yhteystiedot, viestit ja henkilökohtaiset asetukset voidaan helposti tuoda Xiaomi-puhelimesta toiseen sovelluksen avulla. Mi Moversisältyy Xiaomi-puhelimiin ja ladattavissa Google Play Kaupasta.

Kun sovellus on avattu vanhassa älypuhelimessa, painamme painiketta Minä olen lähettäjäkirjoita järjestelmän salasana ja etsi lähellä olevia Xiaomi-laitteita (on parasta käynnistää uusi Xiaomi-puhelin välittömästi ja jättää se lähelle, enintään 30 cm).

Heti kun uuden puhelimen nimi tulee näkyviin, paina sitä, avaa Mi Mover -sovellus uudessa puhelimessa, paina Minä olen vastaanottaja ja skannaa näkyviin tuleva QR-koodi (ilmeisesti vanhasta puhelimesta).

Jos olemme tehneet kaiken oikein, yhteys muodostuu: sovellus antaa meidän valita, mitä siirretään ja muutamassa minuutissa kaikki henkilötietomme siirtyvät uuteen laitteeseen.

Google-tilit

Vaihtoehtoisesti voimme siirtää henkilötietojamme käyttämällä Google-tiliäsiyhteensopiva minkä tahansa Android-älypuhelimen kanssa ja paras valinta, jos vaihdamme Xiaomi-puhelimesta toisen valmistajan puhelimeen (esim. Samsung).

Avaamme sovelluksen tilin luomiseksi ja henkilötietojen siirtämiseksi asetukset vanhassa laitteessa paina valikkoa Tilit ja synkronointipainetaan ääntä Google ja varmista, että kaikki näytön kohteet on valittu.

Kun kaikki kohteet on tarkistettu, paina alareunassa olevaa painiketta Muut ja valitse kohde Synkronoi nyt.

Synkronoinnin lopussa mennään uuteen puhelimeen (Xiaomi tai muu), suoritetaan ensimmäinen käynnistys ja pyydettäessä annamme vanhassa puhelimessa käytetyt Google-tilin tunnistetiedot.

Jos tämä näyttö ei tule näkyviin tai olemme jo ohittaneet sen, voimme silti lisätä Google-tilin laitteeseen avaamalla valikon asetuksetvie meidät takaisin valikkoon Tilit ja synkronointipaina alareunassa Lisää tili ja lopuksi kohdetta Googlejotta saat siirrossa käytetyn Google-tilin kirjautumisnäytön.

Saadaksesi lisätietoja tästä näkökulmasta ja löytääksesi muita hyödyllisiä menetelmiä henkilötietojen siirtämiseen, pyydämme sinua lukemaan oppaitamme Siirrä tiedot Android-puhelimesta toiseen automaattisesti ja miten asenna uusi Android-puhelin.

2) Nollaa vanha Xiaomi-puhelin

Kun tiedonsiirto uuteen puhelimeen on suoritettu, on aika alustaa Xiaomi-puhelin ennen sen luovuttamista uudelle omistajalle.

Jatkamiseksi avaamme sovelluksen asetuksetpaina ylhäältä Järjestelmän tiedotpainetaan valikkoa Tehdasasetusten palautus ja paina lopuksi painiketta Poista kaikki tiedot näkyy näytön alalaidassa.

Seuraavassa näytössä kysytään järjestelmän salasanaa, sitten viimeinen vahvistusikkuna tulee näkyviin ennen varsinaista palautusta. Tämän vahvistusnäytön jälkeen ei ole paluuta: Puhelimesi käynnistyy uudelleen ja palautuu tehdasasetuksiin muutamassa minuutissa.

Palauta palautumisesta

Vaihtoehtoisesti voimme palauttaa laitteen alustamalla palautuksesta. varten käyttää Xiaomin palautusta sammutamme puhelimen, pidämme painiketta painettuna Ääni kovemmallenyt pidämme painiketta painettuna Virta päälle kunnes Xiaomi- tai MIUI-logo tulee näkyviin, vapautamme molemmat painikkeet.

Käytä avautuvassa näytössä näppäimiä Äänenvoimakkuus siirtyäksesi valikon kohtien välillä, valitsemme kohteen Pyyhi ja nollaavahvista painikkeella Virta päälle ja odotamme laitteen lopullista alustusta.

Lisätietoja voimme lukea artikkeleistamme aiheesta kuinka tyhjentää älypuhelimen muisti ennen sen myyntiä ja miten alusta Android ja nollaa puhelin tyhjentäen kaiken.

Poista varkaudenestojärjestelmä käytöstä

Nollauksen jälkeen emme anna puhelinta heti ystävällemme, sukulaisellemme tai ostajallemme: turvallisuussyistä kaikki palautetut tai alustetut Xiaomi-älypuhelimet pyytävät sinua antamaan viimeisen Xiaomi- tai Google-tilisi tunnistetiedot käytetään laitteessa estämään ketään palauttamasta sitä varastamisen jälkeen.

Ennen kuin luovutat laitteen toiselle henkilölle annamme pyydettyjen tiliemme tunnistetiedot (niitä ei tässä tapauksessa tallenneta paikallisesti), jotta tämä suojaus poistetaan ja jatketaan tervetulonäytöllä, joka on tyypillinen uuden puhelimen ensimmäiselle käynnistykselle.

Tästä aiheesta voimme lukea syvällisen analyysimme aiheesta Androidiin integroidut varkaudenestojärjestelmät.

Johtopäätökset

Xiaomi-puhelimen nollaaminen on suhteellisen helppoakoska valikot ovat helposti saatavilla myös käyttäjille, jotka eivät ole koskaan tehneet nollausta nykyaikaisella puhelimella.

Ennen nollausta Suosittelemme aina tekemään varmuuskopion ja poistamaan integroidun turvajärjestelmän käytöstä Xiaomissavarsinkin jos meidän on luovutettava puhelin kolmansille osapuolille (he eivät voi käyttää sitä ennen kuin he ovat kirjoittaneet puhelimen viimeisen Xiaomi- tai Google-tilin).

Jos Xiaomi-puhelimesi on varastettu tai kadonnut, voimme yrittää estää tai alustaa sen etänä lukemalla oppaamme kuinka estetään varastettu puhelin etänä ja edelleen sovellus löytää varastetun tai kadonneen matkapuhelimesi.

Indeksi
  1. 1) Siirrä henkilötietoja
    1. Google-tilit
  2. 2) Nollaa vanha Xiaomi-puhelin
    1. Palauta palautumisesta
    2. Poista varkaudenestojärjestelmä käytöstä
    3. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up