Kuinka ohittaa Windowsin kirjautumissalasana

Tietokoneellasi eniten käytetty suojakeino on Windows-salasanasipyydetään kirjautumisen yhteydessä, joka tulee näkyviin tietokoneen käynnistämisen jälkeen.

Tätä salasanasuojausta käytetään sekä silloin, kun jätät tietokoneen tai kannettavan tietokoneen päälle toimistoon tai huoneeseen, jossa on muita ihmisiä, että pelotteena, jos joku haluaa päästä tietokoneellesi verkosta.

Jos kuitenkin unohdamme Windows-kirjautumissalasanan, voimme palauttaa sen sekä paikallisille tileille (ilman Microsoftin pääsyä) että tietokoneille, joissa Microsoft-tili on kirjautumistunnuksena järjestelmään ja synkronointiin.

Tässä oppaassa Näytämme sinulle, kuinka voit palauttaa pääsyn Windowsiin, jos unohdat salasanasijoka näyttää Microsoftin tarjoamat palautustoimenpiteet tunnetuimpien ja tehokkaimpien hakkerointityökalujen ohella.

Ilmeisesti suosittelemme sinua Käytä näitä työkaluja vain omistamissasi tietokoneissa, kun olet unohtanut salasanasijotta ei tehdä mitään laitonta.

Palauta pääsy Windowsiin Microsoft-tilillä

Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä voimme kirjautua sisään järjestelmään Microsoft-tilillämme, jota käytetään sekä käyttäjätietojen synkronointiin verkossa että aktivoimiseen. turvallinen ja salattu kirjautuminen.

Jos olemme käyttäneet pääsyä Microsoft-tilillä, emme voi käyttää salasanan palautustyökaluakoska kirjautumistiedot on salattu käyttöjärjestelmässä.

Mutta se ei estä sinua tekemästä saada takaisin pääsyn järjestelmään: jatkaaksesi yksinkertaisesti suorita salasanan palauttaminen Microsoft-tililläsijotta voimme nollata kirjautumissalasanan kaikissa tietokoneissa, joissa käytimme tiliä.

Suorittaaksesi tämän toiminnon, siirrytään viralliselle sivulle Microsoftin salasanan palautuskirjoitamme tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen ja vahvistamme henkilöllisyytemme noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
Tiliin sovelletun suojausmäärityksen perusteella meiltä kysytään turvakysymyksiä, mutta voimme myös palauttaa koodin, joka lähetetään toissijaiseen sähköpostiin tai avauskoodilla, joka on saatavilla tekstiviestillä tai Authenticator-sovellus matkapuhelimeen.

Kun henkilöllisyytemme on vahvistettu, näkyviin tulee kenttä, johon meidän on syötettävä Microsoft-tilin uusi salasana, muistaen se tai tallenna se turvalliseen paikkaan.

Nyt kun Microsoft-tilin salasana on vaihdettu, yhdistämme lukitun tietokoneen Internetiin Ethernet-kaapelilla (aina kytkettynä) tai Wi-Fi-yhteydellä (yleensä jo aktiivinen sisäänkirjautumisen yhteydessä) ja annamme kirjautumisnäytölle uuden salasanan; järjestelmä tunnistaa heti uuden salasanan ja voimme kirjautua uudelleen sisään.

Jos meillä olisi asettaa pääsyn PIN-koodinvoimme siirtyä salasanan syöttämiseen napsauttamalla Pääsyvaihtoehdot (kirjautumisnäytössä) ja napsauta kuvaketta Salasana.

Kun palaamme järjestelmään, vaihdamme siihen liittyvän PIN-koodin ottamalla meidät sisään Asetukset -> Tilit -> Kirjautumisasetukset ja valitsemalla Windows Hello PIN.

Sinun tarvitsee vain napsauttaa Poista poistaa vanhan PIN-koodin ja luoda uuden, jotta voit käyttää tietokonetta nopeasti ja helposti uudelleen ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa pääsysalasanaa joka kerta.

Palauta pääsy Windowsiin paikallisella tilillä

Jos olemme käyttäneet paikallista tiliä Windowsissa, voimme käyttää sitä jopa ilman salasanaa ilmaisella ohjelmalla, kuten Lazesoft Palauta salasanani.

Lazesoft Recover My Password ei murta salasanoja, mutta nollaa salasanaton kirjautuminen mille tahansa paikalliselle tililleolipa kyseessä järjestelmänvalvoja tai tavallinen käyttäjä, jotta myöhemmän uudelleenkäynnistyksen jälkeen lukitsematon tili on käytettävissä ilman salasanaa.

Lazesoft Recover My Password -palvelun käyttöä varten yhdistämme a tyhjä USB-tikku vähintään 8 Gt uuteen Windows-tietokoneeseen, lataamme Home-version (ilmainen kotikäyttöön) Lazesoftin verkkosivuilta, käynnistämme ohjelman, painamme Polta käynnistys-CD/USB-levy nytvalitsemme avattavan Windows-version, valitsemme USB Flash Valitse käynnistyslaitteen valintanäytössä juuri asetettu USB-tikku ja paina lopuksi alkaa.
Toiminnon lopussa yhdistämme USB-tikku Windows-tietokoneeseen, jonka salasanaa emme muista, muutetaan käynnistysjärjestystä käynnistääksesi järjestelmän suoraan USB-tikulta, paina -painiketta Lazesoft Live CD (EMS käytössä) ja kun Live-järjestelmä on käynnistynyt, nollaamme Windowsin salasanan seuraavasti:

  • valitsemme Palauta Windowsin salasana ja jatkamme Seuraava;
  • valitsemme tietokoneessa olevan käyttöjärjestelmän, aktivoimme äänen Palauta paikallinen salasana ja paina uudelleen Seuraava;
  • valitsemme tilin (avautuvasta luettelosta), jolta haluamme poistaa salasanan, ja napsautamme Seuraava;
  • paina lopuksi Nollaa / Avaa lukitus avataksesi tilisi lukituksen.

Toimenpiteen lopussa (joka kestää muutaman sekunnin) käynnistämme tietokoneen uudelleen ja yritämme kirjaudu sisään lukittuun paikalliseen tiliin: se on nyt mahdollista käyttää ilman salasanapyyntöä.

Johtopäätökset

Paikallisen tilin käyttö ei ole turvallisinta Windowsissa: jopa asettamalla suojaussalasanan se voidaan helposti poistaa käyttämällä USB-tikulta käynnistyvää ohjelmaamenetelmä, joka on liian yksinkertainen ja jokaisen käyttäjän ulottuvilla.

Jotta pääsy Windowsiin olisi todella turvallinen, meidän on oltava varovaisia määritä Microsoft-tili missä tahansa Windows-tietokoneessa ja tukemaan turvallisia ja tehokkaita pääsymenetelmiä, kuten näkyy myös oppaastamme miksi käyttää Microsoft-tiliäsi Windows 10:ssä ja 11:ssä.

Windowsin sisäänkirjautumissuojauksen parantamiseksi suosittelemme lukemaan oppaamme suojaa Windows-tietokoneesi pääsy näytön lukituksella ja salasanalla.

Indeksi
  1. Palauta pääsy Windowsiin Microsoft-tilillä
  2. Palauta pääsy Windowsiin paikallisella tilillä
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up