Kuinka ottaa käyttöön / poistaa käytöstä ReadyBoost -ominaisuus Windows 7: ssä ◁

ReadyBoost se oli yksi Windows Vistan ominaisuuksista, mutta useimmat käyttäjät eivät vieläkään ole tietoisia siitä. Sama ominaisuus on olemassa myös uusimmassa Windows 7 -käyttöjärjestelmässä, jossa on joitain parannuksia, kuten tuki useille flash -asemille (enintään 8 asemaa) ja suurempi välimuistikoko 4 Gt - 32 Gt yhdelle tallennuslaitteelle.

ReadyBoost on hieno ominaisuus, jonka avulla voit parantaa Windowsin suorituskykyä käyttämällä USB -muistitilaa usein käytettyjen tietojen tallentamiseen. Joissakin ReadyBoost -valmiissa USB -asemissa on parempi luku- ja kirjoitusnopeus.

ReadyBoostin aktivointi Windows 7 :

Vaihe 1: Aseta USB -avain, digitaalinen flash -kortti tai mikä tahansa flash -laite.

Vaihe 2: Napsauta hiiren kakkospainikkeella USB- / flash-laitetta ja valitse Ominaisuudet .

Vaihe 3: Vaihtaa ReadyBoost -välilehti ja valitse Käytä tätä laitetta.

Vaihe 4: Valitse tila varata järjestelmän nopeuden vuoksi. Huomaa, että et voi käyttää ReadyBoostille varattua tilaa mihinkään muuhun tallennustilaan.

Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi käytä flash -asemaa tai flash -muistikorttia, jossa on vähintään kaksi kertaa enemmän muistia (RAM) tietokoneessa ja mieluiten neljä kertaa enemmän muistia.

Vaihe 5: Napsauta painiketta Käytä . Windows voi kestää muutaman sekunnin välimuistin määrittämisessä.

Vaihe 6: Se on tehty.

Poista ReadyBoost käytöstä seuraavasti:

Vaihe 1: Napsauta hiiren kakkospainikkeella USB -asemaa ja napsauta vaihtoehtoa Ominaisuudet Ominaisuudet -valintaikkunan avaamiseksi.

Vaihe 2: Välilehdessä ReadyBoost , valitse Älä käytä tätä laitevaihtoehtoa .

Vaihe 3: Klikkaa Käytä . Siinä kaikki!

Huomautus: Jos aiot käyttää flash -asemaa, jossa on enemmän kuin 4 Gt tilaa, sinun on alustettava asema NTFS -protokollalla, koska yllä olevalla FAT32 -tiedostojärjestelmällä alustettu tallennuslaite ei voi tallentaa enempää kuin 4 Gt. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, voit määrittää tilan varaamaan järjestelmän nopeuden ReabyBoost -välilehdessä. Suosittelemme myös, että käytät ReadyBoost Monitor -työkalua ReadBoostin suorituskyvyn seurantaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up