Kuinka ottaa "Kehittäjätila" käyttöön Windows 11 -tietokoneessani - Lisäominaisuudet

Jos haluat tulla asiantuntijaohjelmoijaksi, näytän sinulle eri vaiheet, jotka sinun on tehtävä aktivoidaksesi kehittäjätilan ja muut Windows 11 -käyttöjärjestelmässäsi ja muissa versioissa käytettävissä olevat vaihtoehdot ja jotta voit saada täysi hallinta käsissäsi. Opit myös vinkkejä, kun aktivoit tämän toiminnon tietokoneellasi ja vältät mahdolliset uhat tai tietokoneongelmat, joita voi syntyä käytön yhteydessä.

Indeksi

  Mitä toimintoja voidaan suorittaa Windowsin kehittäjätilassa?

  Windows 11:n kehittäjätilassa voit suorittaa sen sisällä erilaisia ​​toimintoja, sekä osoitteessa asentaa sovelluksia, jotka eivät ole käytettävissä kaupassa, samoin kuin "näiden ohjelmien suorittaminen ilman ongelmia" on tarpeen säätää käyttöjärjestelmäsi parametreja ja päästä ilman rajoituksia toimintoihin, joita tietokoneesi ei salli.

  Aktivoimalla ohjelmointitilan annat ilmoituksia ja komentaa tiimiäsi kuin asiantuntijakehittäjänäistä vaihtoehdoista voi olla suuri apu, jos haluat asentaa sovelluksia tai suorittaa joitain toimintoja, joita tietokoneesi ei salli, mutta se on myös kaksiteräinen miekka, koska annat täyden pääsyn kaikkiin lähellä oleviin uhkiin, jos älä hallitse toimiasi.

  Suorita UWP-sovelluksia

  windows tarjoaa monitoimitoiminto UWP:n avullajota kutsutaan myös yleisiksi Windows-alustoiksi, sen toimintona on tarjota eri vaihtoehtoja yhdessä järjestelmässä Xbox-pelien suorittamisesta, mobiilisovelluksista, komentoihin, jotka ovat saatavilla "SDK-laajennusten" avulla, joissa puettavia laitteita voidaan käyttää ja hallita tietokonetta tyylikkäästi.

  Tämä alusta tarjoaa vaihtoehtoja useille laiteperheille, tämä järjestelmä on a täydellinen ja kattava työkalu kun suoritat tai suoritat mitä tahansa toimintoa siinä. Tätä varten on suositeltavaa tutustua näihin erilaisiin työkaluihin ja siten hyödyntää kaikkia tämän monikäyttöisen käyttöjärjestelmän tarjoamia toimintoja ohjelmointikielillä, kuten "perusvisuaalinen, C++, JavaScript".

  Sinun on ymmärrettävä, että Universal Windows Platform -sovelluksissa sinun on noudatettava sen toiminnan vähimmäisvaatimukset, tätä "ei voi asentaa virtuaalikoneen", joka pystyy "käyttämään Windows 8.1 (x64) Professional -käyttöjärjestelmää" ja "Hiper-V-yhteensopivaa prosessoria". Tämä vaihtoehto vaaditaan, eikä se siten aiheuta ongelmia ohjelmaa suoritettaessa

  Säädä järjestelmäparametreja

  Kun yritämme aktivoida Windowsin ohjelmointitilan, voimme ohjata erilaisia ​​toimintoja "Windows Explorer" -osiossa määritettyjen parametrien mukaan siinä voimme aktivoida erilaisia ​​vaihtoehtoja ohjelmoijan tarpeiden mukaan, mikä mahdollistaa hyvän yhteensopivuuden toimintoa suoritettaessa.

  ohjelmoiva käyttäjä

  Aktivoi laiteportaali

  'Windows Devices Portal (PWD)' mahdollistaa eri laitteiden hallinnan kokoonpanoista, prosessin ohjauksesta, diagnostiikasta ja erilaisista toiminnoista, jotka tekevät tästä erinomaisen työkalun. Siksi sen täytyy luo käyttäjätunnus ja salasana kun aktivoit sen, on suositeltavaa "älä liitä sitä Microsoft-tiliin" ja jatka sen aktivointia "ohjelmoijille" -osiosta.

  Miten kehittäjätila aktivoidaan Windows 11 -tietokoneellasi?

  The kehittäjätila Windows 11:ssä on oletuksena pois käytöstä, siksi, jotta voimme jatkaa aktivointia, meidän on ensin siirryttävä työpöydän tehtäväpalkkiin ja etsittävä Windows-kuvake. Sisään päästyämme siirrymme 'kokoonpano'-osioon tai voimme myös mennä yhdistämällä 'Windows + I' -näppäimet ja siihen avautuu minipaneeli ja valitsemme asetukset.

  Asetusosion vasemmalla puolella etsimme "järjestelmät"-vaihtoehtoa. Joten vieritämme alas kohtaan "Yksityisyys ja turvallisuus", napauta kehittäjille ja aktivoi ohjelmointitila-osiohyväksymme seuraavassa hätäikkunassa näkyvät ehdot ja suljemme ikkunat.

  Kuinka voit poistaa kehittäjätilan käytöstä tietokoneellasi?

  Kehittäjätilan poistamiseksi käytöstä on tarpeen selata tietosuoja- ja suojausasetuksia, kunnes saavutamme kehittäjille tarkoitetun osion, jossa voimme Poista kehittäjätila käytöstä -valintaruutu tai ohjelmoija, jonka olemme aiemmin aktivoineet, on suositeltavaa hallita tätä vaihtoehtoa turvallisesti, koska voimme saada vahvoja haittaohjelmahyökkäyksiä antamalla pääsyn epäluotettaviin sovelluksiin.

  tietokonetta käyttävä henkilö

  Tietojesi turvallisen hallinnan ylläpitämiseksi on suositeltavaa selata luotettavia tietoja käyttämällä kehittäjätilaa saatavilla Windows 11:lle ja näin välttää nämä mahdolliset tietokonehyökkäykset ohjelmoijan myöntämien käyttöoikeuksien kautta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up