Kuinka ottaa kosketusnäppäimistö käyttöön Windows 11 -tietokoneessani? - Vaatimukset ja aktivointi

Windows on johtava käyttöjärjestelmä tietokoneiden maailmassa. Jokaisella uudella versiolla he pyrkivät innovoimaan enemmän ja vastaamaan käyttäjiensä tarpeisiin. Yksi näistä tarpeista on käyttää kosketusnäppäimistöä tietokonettasi käytettäessä, koska jos näyttösi on kosketusnäyttö ja langaton, voit käyttää sitä ikään kuin se olisi tabletti. Tässä tilaisuudessa opetamme sinua ota kosketusnäppäimistö käyttöön Windows 11 -tietokoneellasi sekä ratkaista joitakin ongelmia, jotka voivat estää sen.

Indeksi
 1. Mitä vaatimuksia kosketusnäppäimistön aktivoiminen Windows 11 -tietokoneellasi on?
 2. Mitä vaiheita sinun tulee noudattaa ottaaksesi kosketusnäppäimistön käyttöön Windows 11 -tietokoneessa?
 3. Kuinka tietää, onko kosketusnäppäimistö aktivoitu tehokkaasti Windows 11 -tietokoneellasi?
 4. Miksi et voi aktivoida tietokoneen kosketusnäppäimistöä oikein ja mitä tehdä?
  1. Prosessia ei suoritettu oikein
  2. käynnistä tietokone uudelleen

Mitä vaatimuksia kosketusnäppäimistön aktivoiminen Windows 11 -tietokoneellasi on?

Ennen kuin aloitat toimenpiteen, sinun on tiedettävä joitakin tärkeitä tietoja, joiden avulla voit seurata tämän opetusohjelman vaiheita ilman hankaluuksia. Tätä varten tarvitset kosketusnäytön, jolla voit valita käyttöjärjestelmäsi painikkeet ja kirjoittaa näyttönäppäimistöllä.

Toinen vaatimus kosketusnäppäimistön aktivoimisesta Windowsissa on, että olet päivittänyt käyttöjärjestelmäsi uusimpaan versioon sekä päivittänyt kaikki tietokoneesi ohjaimet, koska joissain tapauksissa se ei voi toimia, jos sinulla ei ole vastaavia ohjaimia kosketusnäytöllesi. Käsi, Windows 11:n ensimmäisissä versioissa oli ongelmia kosketusnäppäimistön käytössä, mutta nämä ongelmat on nyt ratkaistu, joten niiden korjaaminen vaatii vain päivittämisen.

Mitä vaiheita sinun tulee noudattaa ottaaksesi kosketusnäppäimistön käyttöön Windows 11 -tietokoneessa?

Jos sinulla on kaikki yllä mainitut vaatimukset ja haluat aktivoida tietokoneesi kosketusnäppäimistö sitten meidän on aika aloittaa toimenpiteellä, tämä ei ole pysyvää ja voit poistaa kosketusnäppäimistön milloin tahansa, jos kadut sen käyttöä ja haluat säilyttää analogisen näppäimistösi, minkä vuoksi selitämme alla useita tapoja aktivoi kosketusnäppäimistö:

 • Aktivoi kosketusnäppäimistö asetuksista: Siirry 'Käynnistä'-painikkeeseen, joka sijaitsee näytön vasemmassa alakulmassa ja paina rataskuvaketta siirtyäksesi kohtaan "Asetukset". Siirry sitten "Personointi"-osioon ja valitse lopuksi "Tehtäväpalkki" tästä valikosta. Näet luettelon vaihtoehdot, jotka voit aktivoida, vieritä alas, kunnes löydät 'Ota kosketusnäppäimistö käyttöön ja valitse sen vieressä oleva valintaruutu ja napsauta sen kuvaketta tehtäväpalkissa.
 • Avaa kosketusnäppäimistö ajon aikana: Paina Windows-kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Suorita'-vaihtoehto (voit myös avata Suorita näppäimillä WIN + R) ja kirjoita sitten avautuvaan valikkoon 'osk' sen jälkeen kosketusnäppäimistö
 • Aktivoi kosketusnäppäimistö selaimessa: Avaa hakupalkki, joka sijaitsee Windowsin pääpainikkeen sisällä vasemmassa alakulmassa, ja kirjoita siihen "näppäimistö" ja valitse sitten vaihtoehto "Näyttönäppäimistö" avataksesi tietokoneesi kosketusnäppäimistön.

Kuinka tietää, onko kosketusnäppäimistö aktivoitu tehokkaasti Windows 11 -tietokoneellasi?

Vaikka menettely aktivoi Windowsin kosketusnäppäimistö se on melko yksinkertaista, järjestelmässä on joitain ongelmia tai virheitä, jotka vaikka mahdollistavatkin sovelluksen avaamisen, tekevät sen niin, että joitain näppäimiä painettaessa ne eivät tuota minkäänlaista toimintoa, onneksi sinulla on useita tapoja tarkistaa tämän Windows-apuohjelman oikea aktivointi.

 1. Ensimmäinen tapa on yrittää kirjoittaa jotain johonkin tekstiohjelmaan tai sosiaaliseen verkkoon, joissain tapauksissa tämä ei välttämättä toimi, joten tarvitset analogisen näppäimistön tietokoneen näppäimistön lukituksen avaamiseen, jos käyttämiäsi kirjaimia ei ole lisätty vastaavalle riville tekstistä.
 2. Toinen tapa on painaa mitä tahansa Windowsin näppäinkokoonpanoa tai pikanäppäintä, koska vaikka näppäimistö voisi auttaa meitä keskustelemaan käyttäjien kanssa, on myös tärkeää tehdä asiat tehokkaasti, joten voit painaa ( Esimerkiksi) 'Alt + Ctrl + Del' tarkistaaksesi tunnistaako näppäimistö useiden myymälöiden aktivoinnin samanaikaisesti ja mitä se tarkoittaa niille

Miksi et voi aktivoida tietokoneen kosketusnäppäimistöä oikein ja mitä tehdä?

Vaikka seuraisit vaiheitamme täydellisesti aktivoi Windowsin kosketusnäppäimistöon joitain pieniä mahdollisuuksia, jotka voivat estää kosketusnäppäimistösi optimaalisen käytön. Yleisin näistä syistä, kuten kerroimme sinulle aiemmin, on se, että sinulla ei ole kaikkia päivityksiä saatavilla ohjaimillesi tai käyttöjärjestelmällesi, mutta voit helposti ratkaise tämä hanki uusin Windows-päivitys. Tässä on joitain muita mahdollisia ratkaisuja:

Prosessia ei suoritettu oikein

On mahdollista, että suoritat joitain vaiheita, joista puhuimme aiemmin, olet jättänyt osan pois. Se voi kuitenkin johtua myös siitä, että olet suorittanut prosessin paikalliselta tililtä ilman järjestelmänvalvojan oikeuksia Windowsissa, koska ota Windowsin kosketusnäyttö käyttöön tietyt erityisoikeudet vaaditaan, ja ne voidaan myöntää vain järjestelmänvalvojan oikeuksilla. Jos käytät järjestelmänvalvojan tiliä, käynnistä kosketusnäppäimistö hiiren oikealla painikkeella ja "Suorita järjestelmänvalvojana"

käynnistä tietokone uudelleen

Toinen mahdollinen syy, miksi et voi suorittaa prosessia oikein, on se, että olet päivittänyt tietokoneesi ohjaimet, mutta et ole käynnistänyt tietokonettasi uudelleen, koska useimmat ohjaimet vaativat tietokoneen uudelleenkäynnistyksen asennuksen suorittamiseksi oikein, jotta ratkaisu aktivoi kosketusnäppäimistösi se on yhtä helppoa kuin käynnistää tietokone uudelleen.

Vaikka et päivittänyt järjestelmääsi, on suositeltavaa kokeilla tätä ratkaisua, koska aktivoida näyttönäppäimistö se on järjestelmän kokoonpanon muutos, ja se voidaan aktivoida tehokkaammin järjestelmän uudella käynnistyksellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up