Kuinka ottaa kuvakaappaus Macissa? - Osittainen tai koko näyttö

Applen kehittämät Mac-tietokoneet ovat yksi tunnetuimmista olemassa olevista elektronisista laitteista, joilla on suuri määrä käyttäjiä ympäri maailmaa. Yksi seikka, joka voi olla turhauttavaa uusille Mac-omistajille, on se, kuinka he voivat hyödyntää macOS-käyttöjärjestelmäänsä niinkin yksinkertaisiin toimintoihin kuin kuvakaappauksen ottaminen. Jos tämä on meidän tapaus, tässä katsotaan kuinka kuvakaappaus otetaanjoko osittain tai kokonaan.

Indeksi

  Kuinka kaapata koko näyttö Macissa?

  Ensimmäinen tapaus, jossa näemme, kuinka kuvakaappaus otetaan, on silloin, kun haluat ottaa kuvakaappauksen koko näytöstä, mikä on yleisin kaappaustyyppi sen nopeuden ansiosta. Näin voit kaapata näytön kokonaan Macissa.

  • Jos haluamme tallentaa kaapatuksemme kuvan, meidän on käytettävä näppäinyhdistelmää 'command + shift + 3' samanaikaisesti, jolloin tallennettu kuva on työpöydällä.
  • Toisaalta, jos haluamme tämän kaappauksen leikepöydälle, meidän on käytettävä erilaista näppäinyhdistelmää, joka on samaan aikaan "komento + vaihto + 3 + ohjaus". saa kaappauksen välittömästi.

  Mikä on tapa kaapata vain osa näytöstä?

  Jos haluat kohdistaa koko kaappauksen johonkin näytöstämme, meillä on mahdollisuus tehdä se macOS:n kanssa. Seuraavissa kohdissa näytämme, miten se tehdään, ja ohjaamme sitä, mitä haluamme näyttää kaappauksessa.

  • Tämän saavuttamiseksi meidän on ensin käytettävä näppäinyhdistelmää "Command + Shift + 4 + Control", jolloin osoitin muuttuu eräänlaiseksi ristiksi, jolla valitaan se näytön osa, jonka haluamme kaapata.
  • Kun olemme valinneet sen näytön puolen, jonka aiomme kaapata, meidän on vapautettava napsautus ja Tallennamme tämän kaappauksen leikepöydälle Välittömästi.

  Kuinka tehdä kuvakaappaus avoimesta ikkunasta tai sovelluksesta?

  Toinen tapa, jolla voimme ottaa kuvakaappauksen, on suoraan sovellukseen tai ikkunaan, mikä on paljon helpompaa kuin näytön manuaalinen rajaaminen tai kuvakaappauksen ottaminen koko näytöstä. Seuraavaksi kerromme vaihe vaiheelta, kuinka kaappaus tehdään en:llä mac-tietokoneet.

  • Aloitamme käyttämällä näppäinyhdistelmää 'Command + Shift + 4', joka saa kohdistin muuttumaan eräänlaiseksi ristiksi.
  • Tämän jälkeen meidän on painettava välilyöntiä, jolloin kohdistin on nyt kamera, mikä meidän täytyy vie hiiri sen kohdan päälle, jossa haluat ottaa kuvakaappauksenmerkitsee tämän ikkunan sinisellä.
  • Lopuksi tämä kuva tallennetaan työpöydällesi varjon kanssa, jonka voimme poistaa painamalla 'Option tai Alt' näppäimistöstämme ja jos haluat kopioida tämän kuvan leikepöydälle, paina 'Command + Shift + 4 + Ohjaus, joka näkyy leikepöydällä tämä kuva.

  mac pöydällä

  Ajastimen käyttäminen

  Jos joudumme valmistelemaan tietyn kohtauksen näytöllämme eikä meillä ole aikaa tehdä näppäinyhdistelmää tai emme yksinkertaisesti halua tehdä sitä, meillä on mahdollisuus ottaa kuvakaappaus ajastimella, mikä on helpompaa jotkut ihmiset eivät ole niin taitavia käyttämään näppäimistöään. Tehdäksemme sen meidän on:

  • Avaa pikasovellus apuohjelmat-kansiosta ja sijoita itsemme näytön yläreunaan, jossa voimme nähdä, että vasemmassa yläkulmassa lukee "Capture" asettamalla kohdistimen sen päälle.
  • Kun teemme tämän, näemme, että useita välilehtiä irtoaa, joista yksi, joka kiinnostaa meitä, on se, joka sanoo "näyttö ajastimella". viiveellä ennen kuin se kaappaa näytön.

  Kuinka mukauttaa kuvakaappauksia Macissa?

  Jos haluamme mennä pidemmälle ja mukauttaa kuvakaappauksiamme, näytämme sinulle, kuinka se tehdään, ja meillä on täysi hallinta näiden kuvakaappausten käsittelyssä, mikä vaatii yksinkertaisia ​​​​vaiheita:

  • Siirrymme Launchpadiin ja napsautamme kohtaa "Järjestelmäasetukset" ja löydämme mahdollisuuden kirjoittaa "Näppäimistö" ja sitten "Pikatoiminnot" ja lopuksi "Screenshots".
  • Kun kaikki tämä on tehty, meillä on käsissämme kaikki mitä tarvitset asennukseen kuten haluamme kuvakaappauksiamme.

  mac tyyppinen kannettava tietokone

  poista päivämäärä ja aika

  Kaikki Macista ottamamme kuvakaappaukset on yleensä nimetty niiden ottopäivämäärän ja -ajan mukaan, mikä voi olla ärsyttävää joillekin käyttäjille, joten jos kuulut tähän ihmisryhmään, jota tämä häiritsee, näytämme sinulle kuinka poistaa se helposti:

  • Aloitamme 'Terminal' Macissamme ja sijoitamme tähän tilaan komennon 'com.apple.screencapture "include-date" 0', jolle annamme sitten 'Enter'.
  • Sitten meidän on kirjoitettava komento "killall SystemUIServer", mikä lopettaa asetus poistaa päivämäärä ja aika.

  On huomattava, että jos haluamme päivämäärän ja kellonajan uudelleen, voimme muuttaa ensimmäisen komennon 0:sta 1:ksi, jolloin kuvakaappausten nimi on jälleen kuten ennen, mikä toimii joillekin ihmisille järjestettäessä kansiot macissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up