Kuinka painaa Alt+Tab MAC-tietokoneessa sovellusten välillä liikkumiseen?

Elämämme aikana on hyvin yleistä käyttää monenlaisia ​​laitteita, joissa totuttelemme käyttämään erilaisia ​​työkaluja. Kuitenkin, kun vaihdat tietokoneita ja käyttöjärjestelmiä, nämä vaihtoehdot ei ole enää saatavilla samalla tavalla kuin aiemmin käyttämämme tietokoneet.

Tästä syystä yksi vaihtoehdoista, jota käyttäjät etsivät eniten vaihtaessaan tietokonetta, on nopeampi navigointi, jossa he kysyvät itseltään: Miten käytä Alt+Tab-näppäintä Macissa? Seuraavaksi osoitamme kaikki tiedot, jotka sinun pitäisi tietää tästä aiheesta.

Indeksi
 1. Miksi en voi painaa 'Alt+Tab' MacBookissa?
 2. Mitä etuja on Alt+Tab-komennon käyttämisestä MacOS:ssa?
  1. Liikkuu nopeasti ikkunoiden välillä
  2. Intuitiivinen tapa vaihtaa ikkunoita
 3. Miten Windows 'Alt+Tab' tehdään MacBookissa?
  1. Painamalla 'komento+sarkain'
  2. Jos haluat valita tietyn ikkunan
  3. Nähdäksesi kaikki avoimet ikkunat

Miksi en voi painaa 'Alt+Tab' MacBookissa?

On selvää, että MAC-laitteissa on eri prosessori ja tekniset tiedot kuin muissa tietokoneissa. Siksi, jos olet Windowsia käyttänyt käyttäjä on yleistä, että he tietävät vaihtoehdon Alt+Tab-näppäimistöltä, kun painat näitä painikkeita näppäimistöstämme.

Erityisesti sen ansiosta pystyimme vaihtamaan sivuja erittäin nopeasti päästäksemme niihin käsiksi ja tehdäksemme toimintojamme tehokkaammin. Kuitenkin, kun on aika käyttää MAC:ia, huomaamme, että emme voi painaa näitä vaihtoehtoja näppäimistöltämme. Siitä lähtien tämä on täysin erilainen kuin Windows ja nämä painikkeet löytyy vain näistä laitteista.

Mitä etuja on Alt+Tab-komennon käyttämisestä MacOS:ssa?

On syytä mainita, että pikanäppäimet ovat erittäin hyödyllisiä työkaluja, joihin näppäimistöltä voidaan lisätä astemerkkejä ja suorittaa nopeita toimintoja, kuten 'Alt+Tab':n tapauksessa. Tästä syystä on tarpeen tietää perusteellisesti, mitä kaikkea erityisiä toimintoja että tämä voi tarjota meille tietokonettamme käyttäessämme.

Liikkuu nopeasti ikkunoiden välillä

Kun aiomme suorittaa tutkimuksen, se on välttämätöntä lataa Opera-selain. Myöhemmin tutkimme eri sivuilta tarvittavia tietoja, missä on yleistä, että avaamme useita ikkunoita samanaikaisesti ja pystymme lukemaan kaiken niiden välisen tiedon. Siksi paras vaihtoehto on 'Alt + tab', jossa tämän yhdistelmän painaminen näppäimistöllämme mahdollistaa siirtymisen seuraavaan avoimeen välilehteen. välittömällä tavalla.

Intuitiivinen tapa vaihtaa ikkunoita

Tämä vaihtoehto on erittäin hyödyllinen, jotta voimme nähdä kaikki sivut ikään kuin ne olisivat nopean muutosgallerian, jossa poimimme tietoja sivulta suuntasimme heti toiseen.

Tarkemmin sanottuna, painamalla painikkeita siirtyäksesi nopeasti seuraavaan ikkunaan, voimme lopettaa toiminnot; Toisaalta, jos haluat tietokoneestasi vieläkin nopeamman, sinun on lisättävä sen nopeutta, jotta sinulla on entistä enemmän vaihtoehtoja työsi viimeistelyyn.

Miten Windows 'Alt+Tab' tehdään MacBookissa?

On tarpeen tietää, mitä vaihtoehtoja voimme käyttää MacBookin tapauksessa tämän vaihtoehdon lisäämiseksi. Onneksi tällä laitteella on toinen tapa soveltaavaikka se on täysin erilainen.

Painamalla 'komento+sarkain'

Yksi ensimmäisistä vaihtoehdoista, jota voimme käyttää tässä tapauksessa, on painaa näppäimistöllämme 'Command+Tab'. Toisaalta, kun painat sitä, sinun on korostettava sovelluskuvake ja valittava sitten ylä- tai alanuoli, jotta sovellukset tulevat näkyviin. erilaisia ​​ikkunoiden pikkukuvia jotka meillä on avoinna selauksessa.

Jos haluat valita tietyn ikkunan

Jos haluat käyttää vain yhtä näistä välilehdistä, meidän on näytettävä se juuri avaamamme alueella. Valitse se sitten hiirellä tai ikkunan merkitseminen näppäimillä, joissa on oikea ja vasen nuoli, niin että painamme samalla 'Return'.

Nähdäksesi kaikki avoimet ikkunat

Vaikka on totta, että painamalla Komento+Tab-painikkeita näemme kaikki avoinna olevat sivut. Voimme myös käyttää muita painikkeita saavuttaaksemme tämän välittömästi, eli painamalla "Komento+tilde-näppäintä", erityisesti näppäintä, jota käytämme aaltoviivan käyttämiseen sanoissa. Itse asiassa niiden painaminen selaa kaikkia ikkunoita, ja painamalla Command+Shift+` selaa niitä, mutta täysin päinvastaiseen suuntaan, kun lopulta löydät haluamasi välilehden. lopeta vain näppäinten painaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up