Kuinka päivittää sovelluksia Windows 11:ssä Microsoft Storesta?

Jos olet miettinyt, kuinka voin päivitä sovellukseni Windows 11:ssä Microsoft Storesta? No, tässä artikkelissa selitämme, kuinka se tehdään nopeasti, mutta täysin niin, että et voi vain päivittää sovelluksiasi, vaan myös aktivoida automaattiset asetukset, ja sitten yksityiskohtaisesti koko prosessi.

Indeksi

  Mitkä ovat vaiheet sovelluksen päivittämiseen Microsoft Storesta?

  Toteuttamaan sovelluksia Microsoft Storessa Perusvaihtoehtoja on kaksi, automaattinen vaihtoehto joka koostuu siitä, että ohjelman annetaan päivittää sovellukset itse aina, kun päivitys tapahtuu, tai manuaalisella tavallajossa joka kerta, kun haluamme päivittää sovelluksen, sinun on toistettava alla selitetty menettely.

  Päivitä kaikki sovellukset

  Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on avata sovelluskauppa, joka voidaan avata Windows 11:n käynnistysvalikosta tai tehtäväpalkki oletuksena tulevan ankkuroidun kuvakkeen kautta. Kun kauppa on auki, sinun on löydettävä profiilipainike, joka näyttää Microsoft-profiilikuvasi ja antaa sinun käyttää tiliasetuksia. Tämä kuvake sijaitsee ikkunan oikeassa yläkulmassa.

  Tämän painikkeen painaminen avaa pienen ikkunan, jossa sinulla on useita vaihtoehtoja, tässä tapauksessa olemme kiinnostuneita vain vaihtoehdosta sovelluksen asetukset. Meidän on napsautettava avataksemme uuden ikkunan, ja siinä ikkunassa meidän on etsittävä kirjastovaihtoehtoa, joka on ohjepainikkeen vieressä vasemmassa alakulmassa.

  Tässä vaiheessa me näyttää luettelon kaikista päivitystä odottavista sovelluksistatässä tapauksessa, koska haluamme päivittää ne kaikki samanaikaisesti, meidän on etsittävä "päivitä kaikki" -painiketta, joka on ikkunan oikealla puolella, jolloin kaikki sovellukset alkavat päivittää, jos virheitä ilmenee. Näyttää todennäköiseltä, että ongelma johtuu sovelluksesta, joten voit poistaa sen asentaaksesi sen myöhemmin uudelleen.

  Päivitä yksittäisiä sovelluksia

  Toisaalta, jos sinun on päivitettävä tiettyjä sovelluksia, sinun on tehtävä se avaa kirjastovalikko uudelleenmutta tässä tapauksessa sinun on etsittävä päivitettävä sovellus ja painettava oikealla olevaa "päivitys" -painiketta, joka on yksilöllinen kyseiselle sovellukselle ja jota voidaan käyttää kaikkiin niihin, joilla on päivitys saatavilla.

  Kuinka ottaa automaattiset sovelluspäivitykset käyttöön Windows 11:ssä?

  Automaattisten päivitysten aktivoimiseksi meidän on tehtävä avaa kauppa ja siirry uudelleen sovelluksen asetusvalikkoon. Tässä valikossa meidän on etsittävä sovelluspäivitysvaihtoehtoa.

  Tämä vaihtoehto tuo mahdollisuus ottaa automaattiset päivitykset käyttöön tai poistaa ne käytöstä, joten aktivoi se napsauttamalla oikealla olevaa nastaa. Kun tämä on tehty, automaattiset päivitykset -vaihtoehto on jo aktiivinen ja sen poistamiseksi meidän tarvitsee vain poistaa merkki uudelleen.

  Kuinka voit päivittää Microsoft Storen Windows 11:ssä?

  The Microsoft Storella on jatkuva tuki parantaakseen vuorovaikutusta käyttäjien kanssa, joten se päivitetään automaattisesti tarjoamaan aina parhaan kokemuksen ja ajantasaisimman mahdollisen luettelon sovelluksista.

  päivitä sovelluksia Windows 11:ssä

  Jos kuitenkin haluat itse tarkistaa, että sinulla on asennettuna myymälän uusin versio, voit tehdä sen kautta Windows päivitys. Tätä varten sinun on avattava Käynnistä-valikko ja kirjoitettava hakupalkkiin "Windows Update" tämän pitäisi johtaa edellä mainittuun sovellukseen, jota sinun on napsautettava avataksesi uuden ikkunan. Tässä ikkunassa voit tarkistaa, ovatko Windowsin automaattiset päivitykset aktiivisia. Jos eivät, sinun on aktivoitava ne.

  Sitten sinun tarvitsee tehdä paina painiketta tarkistaaksesi uudet päivityksetse on yleensä keskellä pääikkunaa, joten se on helppo löytää.

  Kun painat sitä, järjestelmä alkaa etsiä päivityksiä, tämä prosessi voi kestää hetken riippuen Internetin nopeus. Lopussa se kertoo, onko sinulla odottavia päivityksiä vai ei. Jos sinulla on niitä, napsauta Asenna nyt aloittaaksesi automaattisen järjestelmän päivitysprosessin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up