Kuinka palauttaa kaikki poistetut tiedostot MacOS:stani? - Tietojen kierrätys

Monet käyttäjät käyvät läpi epämiellyttävän hetken ajattelemalla, että olemme vahingossa kadottaneet tiedoston, emmekä tiedä kuinka ratkaista ongelma, jotta voimme palauttaa sen ja kaikki on normaalia. Tästä syystä aiomme selittää työkaluja, joihin voit kääntyä jos tarvitset jotain takaisin macOS-tallennustilaan. Halutessasi selitämme myös tiedostojen ja iCloud Driven palauttamisen.

Indeksi

  Kuinka palauttaa poistettua sisältöä Macista lataamatta mitään?

  Nämä pari ehdotusta, joista keskustelemme alla, ovat ihanteellisia sisällön palauttamiseenvarsinkin jos sinulla on vähän aikaa suorittaa prosessi, koska kuten voimme jo kuvitella, ulkoisten ohjelmien lataaminen ja asentaminen voi kestää jonkin aikaa.

  Äskettäin poistettu

  Recently Deleted on Applen oma hakemisto, jonka tehtävä on koostuu 30 päivän säilytyksestä poistamamme kuvat, valokuvat ja videot. Mainittu osio löytyy Macin sivupalkista, mutta jos et näe sitä, voit painaa CMD + Alt + S -näppäimiä yhtä aikaa tai siirtyä valikkoon, sitten Näyttöön ja lopuksi Näytä sivupalkki . Applella on myös menetelmä vapauttaa tilaa poistamatta tiedostoja.

  Aikakoneen käyttö

  Kun puhumme aikakoneesta, tarkoitamme Applen Time Machine -sovellusta, joka koostuu tekemisestä laitetietojen varmuuskopiottallentaa sen ulkoisille kiintolevyille.

  Sinun tarvitsee vain liittää aktiivinen levy Maciin, käyttää Time Machinea Järjestelmäasetuksista, klikata Dock-kuvaketta tai, jos se ei ole mahdollista, järjestelmän valikkoriviltä löytyvää painiketta ja jatkaa valitsemalla Enter in Time Machine. Kun olemme siellä, voimme mennä varmuuskopio on tallennettu juuri ennen asiakirjan poistamista tarvitaan, ja jäljellä on vain valita Palauta-vaihtoehto.

  Mitä sovelluksia käytetään poistettujen tiedostojen palauttamiseen?

  Jos sinulla ei ole mahdollisuutta palauttaa juuri mainitsemillamme vaihtoehdoilla poistettuja tiedostoja, on aika selittää sinulle ohjelmista, joihin sinun on turvauduttava palauttaa tiedostot tietokoneeseen edellytetään.

  tietokoneen valikko

  Wondershare Data Recovery

  Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on lataa ohjelmisto ja paina sitten Wondershare Recoveritin käynnistystä Macissa, tätä varten sinun on vain kaksoisnapsautettava Recoverit-kuvaketta, jatkettava tietokoneen salasanan kirjoittamista ja odotettava sen käynnistymistä. Kun tämä toimenpide on tehty, siirrymme kohtaan askel askeleelta tiedostojen palautus:

  • Ota huomioon, että tämä prosessi on sama suoritettava tietokoneesta riippumatta, koska Windowsissa ja Macissa tietojen palautusmenettely on hyvin samanlainen.
  • Kun olet Wondershare Recoveritin sisällä, sinun tulee valita asema työpöytä- tai kiintolevylaitteista. Jos tiedät jo palautettavien tietojen suoran polun, voit napsauttaa Valitse kansio, joka näkyy Quick Access -valikossa.
  • Ohjelmisto aloittaa skannauksen ja näet kaikki tiedostot, asiakirjat ja muut poistamasi tiedostot.
  • Pysäytä skannaus, kun löydät palautettavat tiedot, tai jos haluat keskeyttää sen jostain muusta syystä, valitse vain taukopainike, jolloin skannaus keskeytetty -ilmoitus tulee automaattisesti näkyviin.
  • Sinun tarvitsee vain valita tiedostot ja napsauttaa Palauta-painiketta. Vältä tekemästä sitä samalla kiintolevyllä, josta ne poistettiin, jotta tiedot eivät ylikirjoiteta.

  DiskDrillin kanssa

  Disk Drill on myös yksi ohjelmistoista tai käyttäjien eniten pyytämät ohjelmat etsivät tietokoneillaan olevien poistettujen tietojen ja asiakirjojen palauttamista.

  verkkotyötä

  Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on asentaa ja suorittaa Disk Drill, tätä varten sinun tarvitsee vain antaa sille lupa tarkistaa tietokoneen kiintolevy sekä antaa järjestelmänvalvojan salasana, jatkaa perusversion ylläpitämistä ja tarvittaessa palauttaa tiedostoja ulkoisesta laitteesta, sinun on yhdistettävä se tietokoneeseen tuolloin. Jos haluat palauttaa suoria tiedostoja tietokoneen kiintolevyltä, ohita vaihe.

  Nyt sinun on valittava tarkistettava levy, Disk Drill näyttää sinulle luettelon levyistä, tunnistaa, mikä suorittaa skannausprosessin, ja napsauta Palauta. Kun prosessi on valmis, on vielä valittava ohjelman löytämät tiedostot, voit tarkastella sisältöä napsauttamalla asiakirjan nimen vieressä olevaa silmäkuvaketta.

  Kun olet jo katsonut sen, sinun on valittava paikka, jossa palautettu tiedosto sijaitsee, ja lopuksi, klikkaa Palauta ja voila!

  DataRescuen käyttö

  Data Rescue on toinen vaihtoehto, johon voit kääntyä ja prosessisi on melko samanlainen edellä mainituille:

  • Kun ohjelma on asennettu tietokoneeseen, suorita se ja määritä sijainti, jossa tiedot katosivat, ja valitse sitten tarkistettava asema.
  • Skannausosiossa on kaksi vaihtoehtoa, pikaskannaus poistettujen tiedostojen löytämiseksi ja syväskannaus raskaampien tiedostojen etsimiseksi perusteellisemmin.
  • Voit suodattaa palautetut asiakirjat tiedostotyyppien tai niiden polun mukaan, tarkastella niitä ja sinun tarvitsee vain valita tarkka palautettava asiakirja ja paikka, johon ne tallennetaan tietokoneelle.

  tietojen palautus

  FonePaw Data Recovery

  varten palauttaa tiedot FonePaw-ohjelmalla sinun tarvitsee vain suorittaa yksinkertainen toimenpide, joka koostuu ensin ohjelman suorittamisesta ja sitten tiedostotyyppien ja kadonneiden tietojen sijainnin valitsemisesta. Valitse sitten Scan-vaihtoehto. Kun prosessi on valmis, voit nähdä löydetyt tiedostot. Kun olet jo tunnistanut palautettavan asiakirjan, valitse se ja napsauta Palauta, älä unohda valita asiakirjojen sijainti. Opetamme myös kuinka palauttaa poistetut tiedot iPhonesta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up