Kuinka palauttaa oletusasetukset (ja tiedot) iPhonessa ja iPadissa

Kuinka palauttaa iPhone tai iPad oletusasetuksiin poistamatta tietoja tai sovelluksia tai käyttämällä "Poista" -vaihtoehtoa

IPhone toimii yleensä hyvin, eikä se vaadi käyttäjän toimia muuta kuin vapaan muistin ylläpitämistä. Vaikka Apple on yksinkertaistanut asioita (jopa estänyt monia mukautusmahdollisuuksia), saattaa tapahtua, että huomaat sovelluksen, joka ei päivity, äänenvoimakkuuden nollauksen, puuttuvia ilmoituksia ja vaikeuksia päästä Internetiin Wi-Fi- tai datayhteys.

Lisäksi on edelleen mahdollista, että on olemassa erilaisia ​​toimintahäiriöitä, joissa iPhone sammuu itsestään tai ei lataudu tai jäätyy.

Kaikissa näissä tapauksissa tai jopa silloin, kun vaihtoehtoa on muutettu etkä enää muista missä se on, on aina mahdollista tehdä palauta asetukset varten poista kaikki tiedot tai vain varten palauttaa oletusasetukset sellaisiksi kuin ne olivat, kun iPhone oli uusipoistamatta valokuvia tai sovelluksia.

iPhonen palautusvaihtoehdot

iPhonen ja iPadin palautusvaihtoehdot ovat käytettävissä avaamalla sovellus asetuksetpainamalla kohdetta Kenraali ja lopuksi painamalla valikkoa Siirrä tai tyhjennä iPhone.

Tässä näytössä on useita vaihtoehtoja tapauksesta riippuen:

  • Valmistaudu uuteen iPhoneen: tämä on toimenpide, joka on varattu niille, jotka haluavat vaihtaa uuteen iPhoneen ja tuoda kaikki vanhan iPhonen tiedot;
  • Palauttaa: tämä valikko sisältää lukuisia palautuskohteita, jotka on suunniteltu vastaamaan käyttäjien eri tarpeisiin. Painamalla yhtä niistä voimme nollata yksilölliset soittoäänet, äänenvoimakkuudet, Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet, taustan ja näytön kirkkauden valinnan, ilmoitus- ja sovelluspäivitysasetukset sekä yksityisyysasetukset. Tämä nollaus ei kuitenkaan poista valokuvia tai videoita eikä edes poista asennettuja sovelluksia.
  • Alusta sisältö ja asetukset: Tämä on iPhonen tehdasasetusten palautus, joka tyhjentää kaiken muistin sovelluksista valokuviin sekä palauttaa asetukset ja tekee iPhonesta tai iPadista jälleen uudenveroisen. Kyse onasetus käytettäväksi ennen iPhonen myyntiä tai jopa asetusten nollauksen yhteydessä se ei riittänyt ratkaisemaan toimintaongelmaa.

Käytämme siksi valikkoa palauttaaksemme vain osan puhelimesta Palauttaa; Jos sen sijaan meidän on poistettava kaikki puhelimesta, meidän on käytettävä valikkoa Alusta sisältö ja asetukset.

iTunesin palautusvaihtoehdot

Jos haluamme palauttaa iPhonen tai iPadin suoraan tietokoneelta, meidän on ensinnäkin lataa iTunes for Windows (käyttäen tähän tarkoitukseen Microsoft Store) ja liitä sitten Apple-laite tietokoneeseen sopivalla USB-kaapelilla.
iPhonen yhdistämisen jälkeen avaamme iTunes-sovelluksen, paina Appel-laitteen kuvaketta yläreunassa (pudotusvalikon vieressä, jossa lukee Musiikki), paina valikosta Yhteenveto ja lopuksi napsauta Palauttaajotta voit käyttää samoja kohteita kuin edellisissä luvuissa.

Macissa menettely on samanlainen, mutta meidän ei tarvitse käyttää iTunesia: liitä vain iPhone tai iPad Maciin USB-kaapelilla, avaa Finder-sovellus ja paina laitteen kuvaketta päästäksesi yhteenvetonäytölle ja painikkeeseen. Palauttaa.

Lisätietoja saat lukemalla ohjeemme hallitse iPhoneasi tietokoneeltasi iTunesin avulla.

Mitä säästää ennen toipumista

Ennen tehdasasetusten palauttamista iPhone ja iPad kysy tehdäänkö varmuuskopio iCloudiinjoka on hyödyllinen ja hyödyllinen osoitekirjan, viestien, henkilökohtaisten asetusten ja otettujen valokuvien tallentamiseen.

Ongelmana on iCloudin vapaa tila, joka on rajoitettu vain 5 Gt; jos sinulla ei ole tilaussopimusta, on parempi palata ensin takaisin ja tallentaa kuvat tilavampaan pilveen, kuten Google-kuvat tai alkaen Mega.

Jos et halua varmuuskopioida, voit valita vaihtoehdon poistaa kaikki ilman varmuuskopiointia. Joka tapauksessa ennen kaiken poistamista iPhone pyytää rekisteröidyn Apple-tilin kirjautumissalasanaajärjestelmä kysyy toisen kerran, haluatko todella poistaa kaiken.
Kun palautus on viimeistelty ja valmis, iPhone tai iPad käynnistyy ikään kuin se olisi uusi, aivan kuin se olisi juuri ostettu. Seuraavan uudelleenkäynnistyksen yhteydessä on tarpeen antaa edellisen Apple-tilin tiedot luvattomien varkauksien estämiseksi: ennen puhelimen jälleenmyyntiä tai luovuttamista muille ihmisille on parasta voittaa tämä turvajärjestelmä, muuten Apple-laite on käyttökelvoton. .

Vahvistamiseen käytettyä tiliä ei lisätä iPhoneen: se toimii vain lisäturvatyökaluna varkaita vastaan, kuten oppaasta näkyy tehdä varastetun puhelimen käyttökelvottomaksi.

Johtopäätökset

Noudattamalla yllä olevia ehdotuksia pystymme palauttamaan iPhonen ja iPadin ongelmatilanteissa tai myytäessä tai siirrettäessä kolmansille osapuolille vaarantamatta, että muut ihmiset voivat käyttää henkilötietoja.

On myös toinen tapa palauttaa iPhone yhdistämällä puhelin tietokoneeseen tai käyttämällä näppäinyhdistelmää, joka on hyödyllinen tehdasasetusten palauttamisessa, jos iPhone on estetty, kuten oppaastamme nähdään kuinka iPhonen ja iPadin tehdasasetusten palauttaminen poistamalla ja palauttamalla tiedot.

Edelleen iPhone-teemalla voimme lukea oppaamme kuinka korjata Wi-Fi-ongelmat iPhonessa.

Indeksi
  1. iPhonen palautusvaihtoehdot
  2. iTunesin palautusvaihtoehdot
  3. Mitä säästää ennen toipumista
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up