Kuinka palauttaa poistetut tiedostot SD-kortilta helposti

Artikkelissa käsitellään SD-kortilta kadonneiden tiedostojen palautustapoja ja -ohjelmistoja, joilla voi palauttaa kuvia, videoita ja äänitiedostoja. Rikkoutuneiden muistien ja poistettujen tiedostojen palautus on mahdollista erikoistyökalujen avulla.

Tiedostojen palautus SD-kortilta: Tehokkaat menetelmät

Kadonneiden tai poistettujen tiedostojen palauttaminen SD-kortilta voi tuntua vaativan pelastuspartiota, mutta monta kertaa tilanteen voi ratkaista oman kotitietokoneen äärellä. Tässä artikkelissa käymmekin läpi tehokkaat menetelmät, joilla voit palauttaa kuvia, videoita sekä muita tiedostoja.

Muistitikun yleisimmät ongelmat ja viat

 • Muistitikun ongelmat ja viat ovat ikävä yllätys, mutta näihin kuuluu ratkaisuja, joista keskustelemme tarkemmin.

Muistitikun taittuminen

Yksi yleisimmistä käyttäjän aiheuttamista vahingoista on muistitikun fyysinen taittuminen, joka voi rikkoa USB-liittimen. Tällöin elektroniikkavelhon kohtaamaa rautaista ammattitaitoa tai erityistä ohitusliitintä voidaan tarvita, mutta palautustyö on mahdollista suorittaa.

Muistipiirin vioittuminen

Kun muistipiiri kärsii vioittumisesta, tie voi tuntua päätyvän Kingston -merkkisen tai muiden muistitikkujen osalta tietojen kadottamiseen. Mutta ennen kuin leimaat tikun "maanantaikappaleeksi", muistathan että erikoistuneet palautusohjelmistot voivat auttaa.

Muistiohjainrikot

Muistiohjainrikko saattaa vaikuttaa lopulliselta komplikaatiolta, mutta älä menetä toivoa vielä. Monimutkaisten toimenpiteiden ja kuten chip off -menetelmän avulla on mahdollista palauttaa jopa raakadataa.

Datan poistaminen tai itsekseen tyhjentyminen

Tietojen poistaminen tai virheellinen irrottaminen voi aiheuttaa tietojen katoamisen, mutta monesti nämä ongelmat ovat helpoimmin korjattavissa. Käytä luotettavaa palautusohjelmistoa, joka voi palauttaa tiedot.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Tiedostojen kanssa toimiminen

Tiedostojen palautus - SD-kortin palautus

Android-työkalu on tehokas keino palauttaa poistetut tiedot SD-kortilta, mutta muista että voit hyödyntää näitä apuvälineitä lähes kaikkien tallennuslaitteiden datan palauttamiseen.

Muistin palautus - SD Card Recovery

Palautusohjelmistot ovat ensiarvoisen tärkeitä, kun halutaan palauttaa videoita, äänitiedostoja ja muita muistin aarteita. Jos sinulla on Android-laitteet, nämä ratkaisut auttavat sinua noutamaan kadonneet valokuvat ja muut tärkeät tiedostot.

Videon palautus - Data Recovery

Data Recovery -sovellus tulee tarpeeseen, kun halutaan palauttaa erityisen tärkeitä videon tiedostoja ja varmistaa, että ne saadaan talteen ehjinä ja käyttökelpoisina.

Super Data Recovery - Videos Recovery

Videos Recovery on optimaalinen työkalu tilanteisiin, joissa on kohdattu yllättävä tietojen menetysongelmat, ja poistettujen tietojen palautus on kriittistä.

Palauta poistetut kuvat - Videos Recovery

Monipuolinen ja ilmaiseksi saatavilla oleva tietojen palautusohjelmisto, kuten Videos Recovery, voi palauttaa ei ainoastaan kadonneet videot, vaan myös musiikkitiedostot ja kuvatiedostot.

Palautusprosessin ymmärtäminen

Tiedostojen palautuksen päätoiminto - SD-kortin palautus

Ymmärtääksesi paremmin tiedostojen palautusta, on tärkeää tietää, että kyseessä on all-in-one-ratkaisu, joka soveltuu moninaisiin tietojen katoamistilanteisiin.

Palauttaa valokuvatiedostot Android-puhelimesta tai SD-kortilta

Valokuvatiedostot henkilökohtaisista juhlista tai unohtumattomista hetkistä ovat korvaamattomia ja onneksi palautettavissa Android-puhelimesta tai SD-kortilta.

Palauta poistetut tiedot (videot, ääni ja valokuvat)

Ei ole väliä mistä mediatyypistä on kyse - videot, ääni tai valokuvat - palautusohjelmistoilla on kapasiteetti palauttaa ne turvaan.

Ratkaise erilaisia ​​tietojen katoamistilanteita

Ratkaisuja löytyy laajaan kirjoon tietojen katoamistilanteita, olipa kyseessä vahingossa tapahtunut formatointi tai laitteiston rikkoontuminen.

Tiedostojen palautuksen ominaisuudet - SD-kortin palautus

Tarkastelemme tärkeimpiä ominaisuuksia, joita tulee hakea optimoidessaan tiedostojen palautuksen prosessia, sekä sitä, kuinka palauttaa tiedot ketterästi.

Päivitystiedot

Versiointi on kaiken a ja o, kun puhutaan ohjelmistojen käyttämisestä. Viimeisin päivitys versiolle 1.9.2023 päivitetty noudattaa modernien vaatimuksia toiminnallisuuden ja turvallisuuden osalta.

Yleisohjeet tietojen palauttamiseen SD-kortilta

SD-kortin vahinkoja voi esiintyä useista syistä, kuten fyysisestä vauriosta tai tietojen korruptoitumisesta, mutta onneksi vahvat palautustyökalut tarjoavat apua. Joko käyttämällä suoraan laitteeseen suunnattua palautussovellusta tai yhdistämällä SD-kortti tietokoneeseesi ja käyttämällä tehokkaita datan palautusohjelmistoja, voit kokeilla palauttaa tiedot itse. Oikein käytettynä, nämä työkalut pystyvät palauttamaan lähes kaikki kadonneet tiedot onnistuneesti.

Indeksi
 1. Tiedostojen palautus SD-kortilta: Tehokkaat menetelmät
  1. Muistitikun yleisimmät ongelmat ja viat
  2. Tiedostojen kanssa toimiminen
  3. Palautusprosessin ymmärtäminen
  4. Tiedostojen palautuksen ominaisuudet - SD-kortin palautus
  5. Päivitystiedot
  6. Yleisohjeet tietojen palauttamiseen SD-kortilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up