Kuinka palauttaa vanha kello Windows 10: ssä

Paremmin tai huonommin, Windows 10 on tuonut meille paljon muutoksia, ja uusi kellopaneeli on yksi niistä. Jos ihmettelet, puhun asiasta, joka tulee näkyviin, kun napsautat tehtäväpalkin aikaa. Kun vertaat sitä aiempiin Windows-versioihin, Windows 10:n uusi kellopaneeli on todella siisti ja näyttää tyylikkäästi kalenterin sekä päivämäärän ja kellonajan, ja se on myös kosketusystävällinen, mutta silti mukava käyttää hiirellä. Uusi kellomuotoilu ei kuitenkaan ole niin houkutteleva, jos haluat lisätä kelloja.

Mutta jos kaipaat edelleen vanhaa klassista kelloa, joka sinulla oli Windows 7:ssä tai 8:ssa, voit palauttaa vanhan kellon Windows 10:een yksinkertaisella rekisterimuokkauksella.

Huomautus: Ennen kuin teet mitään, varmista, että sinulla on hyvä varmuuskopio Windowsin rekisterieditorista - varmuuden vuoksi.

Palauta vanha kello Windows 10:ssä

Jos haluat korvata nykyaikaisen kellon vanhalla perinteisellä kellolla Windows 10:ssä, sinun on lisättävä uusi arvo Windowsin rekisteriin. Voit tehdä tämän painamalla "W + R", kirjoittamalla regedit ja painamalla Enter-painiketta avataksesi Windowsin rekisterieditorin.

Kun rekisterieditori on avattu, siirry seuraavaan sijaintiin.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ImmersiveShell

Täällä meidän on luotava uusi DWORD-arvo. Napsauta hiiren kakkospainikkeella oikeaa paneelia ja valitse "Uusi" ja sitten "DWORD (32-bittinen) arvo".

Yllä oleva toiminto luo uuden DWORD-arvon oletusnimellä. Napsauta vain hiiren kakkospainikkeella avainta ja valitse "Nimeä uudelleen" -vaihtoehto. Nimeä se sitten uudelleen nimellä "UseWin32TrayClockExperience" ja vahvista nimi painamalla Enter-painiketta.

Nyt meidän on muutettava juuri luodun avaimen arvotietoja. Voit tehdä sen kaksoisnapsauttamalla avainta; tämä toiminto avaa "Muokkaa DWORD-arvoa" -ikkunan. Syötä uudet arvotiedot "1" ja napsauta "Ok"-painiketta tallentaaksesi muutokset.

Kun olet tehnyt muutokset, se näyttää tältä Windowsin rekisterieditorissa.

Viimeisenä vaiheena käynnistä järjestelmä uudelleen tai kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään, jotta muutokset tulevat voimaan. Kun olet palannut, huomaat, että voit nyt alkaa käyttää vanhaa klassista kelloa Windows 10:ssä.

Jos haluat palata takaisin, muuta vain arvotiedot arvosta "1" arvoon "0" tai poista äskettäin luotu avain. Jos haluat poistaa sen, napsauta avainta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten "Poista" -vaihtoehto.

Tämä toiminto tuo takaisin uuden modernin kellon Windows 10:een.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevan menetelmän käyttämisestä vanhan klassisen kellon palauttamiseksi Windows 10:een.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up