Kuinka pelata The Sims 4 -peliä Macilla ilmaiseksi

The Sims 4 on saavuttanut valtavan suosion pelaajien keskuudessa, ja Mac-käyttäjät voivat osallistua hauskanpitoon muutamalla napsautuksella. Steam ei tarjoa alkuperäistä tukea The Sims 4:lle Macissa, mutta voit silti nauttia tästä virtuaalielämän simulaatiopelistä Origin-nimisen sovelluksen kautta ilman senttiäkään. Tämä yksityiskohtainen opas kattaa vaiheet, joita voit noudattaa pelataksesi The Sims 4:ää Macilla ilmaiseksi.

Mac-järjestelmävaatimukset The Sims 4:lle

Vaikka The Sims 4:n Steam-versio on alustettu Microsoft Windowsille, joten se ei ole yhteensopiva macOS:n kanssa, Mac-käyttäjät voivat silti nauttia pelistä Origin-sovelluksen kautta. Origin tukee myös Apple Silicon Maceja. Sujuvan pelaamisen varmistamiseksi The Sims 4:ssä Macisi tulee täyttää seuraavat järjestelmävaatimukset:

 • Käyttöjärjestelmä: macOS 10.11 (El Capitan) tai uudempi. macOS Venturaa suositellaan parhaan mahdollisen yhteensopivuuden takaamiseksi.
 • PROSESSORI: Intel Core i3 (i3-3225) 3,3 GHz, 2 ydintä ja 4 säiettä tai parempi. Kaikki Apple Silicon Macit ovat myös yhteensopivia.
 • RAM: vaatii vähintään 4 Gt RAM-muistia, mutta 8 Gt on suositeltavaa.
 • Varastointi: 21 Gt vapaata tallennustilaa. On syytä varata vähintään yksi tai kaksi gigatavua vapaata tilaa mukautetulle sisällölle, kuten laajennuspakkauksille tai pelin tallennustiedostoille.
 • Grafiikka: vaatii Intel HD 4000 (Integrated Graphics) tai uudemman. Tukee Apple Metal -grafiikkakääntäjää. Tukee Apple Silicon Mac -tietokoneissa olevia integroituja GPU:ita.

Huolimatta ultragrafiikkatilan saatavuudesta, The Sims 4 tarjoaa alhaisemmat grafiikkavaihtoehdot, mikä tekee siitä pelin, joka ei yleensä ole grafiikkaintensiivinen. Jopa kuusi-seitsemän vuotta vanhat Macit voivat ajaa peliä sujuvasti. Kuitenkin, mitä uudempi MacBookisi ja mitä korkeammat sen tekniset tiedot, sitä parempaa suorituskykyä voit odottaa.

Hyvä tietää: voit analysoida Macin levytilaa siirtymällä tietokoneellasi kohtaan Levymuistin yhteenveto.

Kuinka pelata Sims 4:ää Macilla

Voit ladata The Sims 4:n kätevästi Originin kautta Mac-tietokoneellesi, mutta se vaatii ensin rekisteröitymisen EA Gamesiin. Onneksi Origin ei estä sinua lisäämästä suosikkilaajennuspakettejasi peliin, jolloin pääset helposti käsiksi pelin sisäisiin ominaisuuksiin, paikkoihin ja muun tyyppiseen sisältöön. Noudata alla olevia ohjeita:

 1. Vierailla EA:n verkkosivuillanapsauta yläreunassa olevaa Henkilö-kuvaketta ja napsauta sitten "Luo tili".
 1. Luo tili kirjautumalla sisään Googlella, kirjautumalla sisään Applella tai millä tahansa muulla ensisijaisella vaihtoehdolla.
 1. Vieraile EA:ssa MacOS-verkkosivun alkuperäja napsauta "Lataa alkuperä".
 1. Kun Origin-käynnistysohjelma on ladattu, avaa se ja kirjaudu sisään EA-tililläsi.
 1. Etsi "The Sims 4" ja lataa se.
 1. Kun latausprosessi on valmis, käynnistä The Sims 4 Macissasi napsauttamalla Toista. Jos pelin resoluutio ei toimi ensimmäisen kerran, anna sille aikaa sopeutua tai käynnistä peli tarvittaessa uudelleen.

Hyvä tietää: Jos The Sims 4 toimii hitaasti tai ei reagoi, noudata näitä vinkkejä nopeuttaaksesi Maciasi.

The Sims 4 -laajennuspakettien asentaminen Maciin

The Sims 4:n laajennuspaketit tarjoavat lisäsisältöä, ominaisuuksia ja kokemuksia pelattavuuden parantamiseksi. Vaikka ne ovat maksullisia, ne tarjoavat houkuttelevia ominaisuuksia, kuten uusia maailmoja, uraa, esineitä ja paljon muuta. Jos olet kiinnostunut laajentamaan Sims 4 -kokemustasi, toimi seuraavasti:

 1. Avaa Origin Macillasi ja kirjaudu sisään EA-tililläsi. Napsauta sivupalkissa "Store" ja valitse sitten "Selaa pelejä -> The Sims -> Expansion Packs".
 1. Vieritä alas nähdäksesi laajennuspaketit ja valitse ne, jotka haluat ostaa. Napsauta "Osta nyt" tai "Lisää ostoskoriin" -painiketta ja syötä maksutietosi ostaaksesi laajennuspaketin. Kun osto on valmis, laajennuspaketti lisätään Origin-kirjastoosi.

Kärki: Jos sinulla on jo Steam-versio The Sims 4:stä, mutta et enää tarvitse sitä, katso kuinka voit palauttaa pelin Steamissä.

The Sims 4:n asentaminen Maciin vain PC:lle tarkoitetulla levyllä

Jos sinulla on fyysinen kopio Sims 4:stä vain PC:lle, lunasta sen tuotekoodi alla olevien ohjeiden mukaisesti päästäksesi Mac-versioon:

 1. Jos sinulla on jo asennettuna Origin-asiakasohjelma Macille ja aktiivinen EA-tili, napsauta "Lisää peli" -painiketta Origin-ikkunassa ja valitse sitten "Lunasta tuotekoodi".
 1. Syötä joko pakkauksesta tai toimitetusta lisäosasta löytyvä tuotekoodi ja napsauta sitten "Seuraava". Kun koodi on lunastettu onnistuneesti, The Sims 4 alkaa latautua automaattisesti Origin-kirjastoosi.

Kuinka siirtää The Sims 4 -tallennustiedostoja PC:stä Maciin USB:n kautta

Koska The Sims 4 ei tallenna tiedostoja Origin-pilvitallennustilaan, tallennustiedostoja ei siirretä automaattisesti Maciin PC:ltäsi. Voit silti siirtää tallennetut tiedostot manuaalisesti käyttämällä toista pilvitallennuspalvelua tai USB-asemaa. Opi siirtämään The Sims 4 -pelin tallennuksia PC:stä Maciin USB-laitteen avulla:

 1. Siirry tietokoneellasi kohtaan Documents -> Electronic Arts -> Sims 4. Kopioi koko "tallennus"-kansio ja liitä se USB-muistiin.
 2. Aseta flash-asema Maciin ja siirry kohtaan Finder -> Documents -> Electronic Arts -> The Sims 4.
 1. Kopioi ja liitä "tallennus"-kansio flash-asemalta Macin The Sims 4 -kansioon. Jos olemassa oleva "tallennus"-kansio on olemassa, voit joko poistaa sen tai nimetä sen uudelleen myöhempää käyttöä varten.

Huomautus: Sims 4 -kansio näkyy asiakirjoissasi vasta, kun olet pelannut pelin Macillasi.

Kuinka siirtää The Sims 4 -tallennustiedostoja PC:stä Maciin Google Driven kautta

 1. Avaa Google Drive tietokoneellasi selaimessa tai Resurssienhallinnassa, napsauta "New -> Folder Upload" ja valitse "tallenna"-kansio. Odota, että se ladataan Drive-tilillesi.
 1. Avaa Google Drive Macissasi, napsauta kolmea pistettä "tallennus"-kansion vieressä ja valitse "Lataa".
 1. Kopioi ja liitä ladattu tiedosto Mac-tietokoneesi kohtaan Finder -> Documents -> Electronic Arts -> Sims 4. Jälleen voit poistaa tai nimetä uudelleen olemassa olevan "tallennus"-kansion.

Huomautus: sinun ei tarvitse avata Google Drivea selaimessa, jos sinulla on sen alkuperäinen sovellus.

Johtopäätös

Noudattamalla tässä oppaassa kuvattuja vaiheita voit lähteä jännittävälle virtuaaliselle matkalle The Sims 4:n kanssa Mac-tietokoneellasi ilmaiseksi. Kun olet varmistanut, että Macisi täyttää vaatimukset, lataa peli ja olet valmis aloittamaan virtuaaliset seikkailusi The Sims 4:n maailmassa. Olitpa uusi pelaaja tai palaatpa tauon jälkeen, The Sims 4 odottaa sinua, täynnä loputtomia mahdollisuuksia!

Indeksi
 1. Mac-järjestelmävaatimukset The Sims 4:lle
 2. Kuinka pelata Sims 4:ää Macilla
 3. The Sims 4 -laajennuspakettien asentaminen Maciin
 4. The Sims 4:n asentaminen Maciin vain PC:lle tarkoitetulla levyllä
 5. Kuinka siirtää The Sims 4 -tallennustiedostoja PC:stä Maciin USB:n kautta
 6. Kuinka siirtää The Sims 4 -tallennustiedostoja PC:stä Maciin Google Driven kautta
 7. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up