Kuinka piilottaa tietokoneen ja television kaapelit

Vinkkejä tietokonekaapeleiden, kaapelinsuojusten ja ratkaisujen piilottamiseen, jotta vältytään sotkeutuneiden johtojen aiheuttamalta sotkulta

Huolimatta vuosikymmenten teknologisesta kehityksestä jokaisessa kodissa on a tietokoneiden, televisioiden ja muiden elektronisten laitteiden aiheuttama suuri ongelma: kaapelit.

Tyypillisessä tilanteessa meillä voi olla makuuhuoneessa tai olohuoneessa sähkökaapelit, jotka yhdistävät seuraavat tarvikkeet: näyttö, modeemi, tietokone, TV, tulostin, matkapuhelimen laturi, kaiuttimet ja kaiuttimet.

Näiden lisäksi voi olla kaapeleita, jotka yhdistävät tietokoneen tulostimeen, näyttöön, hiireen, näppäimistöön ja kaiuttimiin, modeemiin. Televisio itsessään voi tuottaa suuren määrän kaapeleita, kun siihen on liitetty DVD-soitin tai Blu-Ray-soitin, pelikonsoli (PlayStation tai Xbox), digiboksi tai muita laitteita.

Kaikki tämä synnyttää erottamaton kaapelisovitus, kenenkään vaikea hallita ja ennen kaikkea todella ruma nähdä huonekalujen lähellä tai olohuoneessa; tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka piilottaa tietokoneen tai television kaapelitjotta minimoidaan kaapeleiden visuaalinen vaikutus ja saadaan enemmän järjestystä ja muotoilu, joka on selvästi miellyttävämpi katsella.

1) Käytä langattomia yhteyksiä

Ainoat kiinteät kaapelit, jotka säilyvät televisiossa ja PC:ssä, ovat sähkövirtakaapeli, antennikaapeli (jotka voimme kuitenkin vaihtaa, kuten tulemme näkemään myöhemmin) ja videosignaalikaapeli; kaikkia muita käyttämiämme kaapeleita ei voi enää korvata langattomilla laitteilla tai oheislaitteillajotka toimivat Wi-Fi- tai Bluetooth-tekniikalla.

Televisioissa voimme vähentää kaapeleiden sotkua minimiin käyttämällä Bluetooth-yhteyttä äänentoistoon: voimme itse asiassa yhdistää Bluetooth sound bar tai a Kaiutinsarja langattomalla yhteydellä.

Pöytätietokoneissa voimme vähentää kaapelien määrää käyttämällä a langaton näppäimistö ja hiirisarjaalkaen PC-kaiuttimet Bluetoothilla ja yhdistäminen a Wi-Fi-tulostin; jos käytössä olevassa tietokoneessa ei ole Bluetooth-yhteyttä, voimme helposti integroida sen käyttämällä a USB Bluetooth sovitin.
Näiden laitteiden käyttäminen vähennämme rajusti kaapeleiden määrää tietokoneen takana. Jos tarvitsemme älypuhelimen yhdistämistä, voimme käyttää suoraan tietokoneen Bluetoothia minimoidaksemme hankalia kaapeleita.

TV:ssä ja Smart TV:ssä Kaapeleiden määrä on kuitenkin jo minimaalinen (periaatteessa vain sähkökaapeli ja antennikaapeli) ja ainoat laitteet, jotka välttämättä tarvitsevat kaapeliliitännän, ovat yleensä dekooderit (Sky tai Tivusat), kotiteatterijärjestelmät ja konsolit (PlayStation ja Xbox) .

2) Suoratoista sisältöä langattomasti

Toinen tehokas tapa poistaa kaapelit televisiosta on multimediasisällön lähettäminen älypuhelimesta televisioon ilman kaapelia tekniikan avulla. Miracast, Apple AirPlay tai Google Cast sisällön siirtoa varten.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka suoratoistaa älypuhelimen näyttö televisioon Älä viitsi kuinka lähettää videota älypuhelimesta televisioon wifin kautta.

Jos sen sijaan halusimme käyttää televisiota langaton toissijainen tietokoneen näyttönoudata oppaassamme kuvattuja ohjeita käytä televisiota tietokoneen langattomana toissijaisena näyttönä.

3) Irrota television antennikaapeli

Kun TV-antenni on kytketty, voimme katsella maanpäällisiä digitaalisia kanavia, mutta voimme myös helposti poistaa antennikaapelin Fire TV Stick tai Chromecast toistolaitteina suoratoistona lähetettäville maanpäällisille digitaalisille kanaville.

Valitusta laitteesta riippumatta voimme katsoa digitaalisia maanpäällisiä kanavia asentamalla sovellukset RaiPlay Ja Mediaset Infinity, jolloin pääset katsotuimmille TV-kanaville. Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa TV-kanavien katsominen Chromecastilla (ilman antennia).

4) Käytä vaippoja ja kaapelikanavia

Jos kaapeleita on useita tai haluamme piilottaa myös sähkökaapelit ja videosignaalikaapelit, meidän on käytettävä niitä tähän tarkoitukseen vaipat tai kaapelikanavatjotta kaapelit pysyvät lähellä toisiaan ja järjestys paranee (näkyviin tulee vain paksu "putki", joka sisältää kaikki kaapelit).

Paras kaapelin vaipat Ja kaapelikanavat ne löytyvät Amazonista kaikkien saatavilla hinnoilla.

Oston jälkeen meidän tarvitsee vain kerätä kaikki kaapelit ja kääriä ne vaipan sisään; kaapelikanavia varten meidän on ensin kiinnitettävä ne seinään ja sitten johdettava kaapelit niiden sisällä antamalla etuosan liukua.

5) Käytä kaapelinkeräysputkia

Kaapelikeräin on putki, jonka läpi johdat kaapelit piilottaaksesi ne; Se ei ole esteettisesti miellyttävin, mutta se on parempi kuin pitää kaikki kaapelit erillään ja näkyvissä. THE parhaat kaapeliputket niitä voi katsella Amazonissa edulliseen hintaan.

Kaapelinpitimen käyttämisen vaikeus on saada ne kaikki samanpituisiksi, jotta ne pääsevät putkeen ja saavat ne ulos oikean pituisina. Vältän kiinteitä kaapelinpitimiä, mieluummin pehmeitä kaapeliholkkeja, jotka on valmistettu verkosta tai jousivaikutteisesti.

6) Käytä TV-telineitä (VESA ja jalustat)

Toinen tapa piilottaa kaapeleita hyvin sisältää käytön TV:n seinätelineetjota kutsutaan myös VESAksi.

Kiinnittämällä tämän tuen telineeseen ja kiinnittämällä se television takaosaan, pystymme piilottamaan kaikki kaapelit paremmin, varsinkin jos sähköpistoke ja antennipistorasia ovat sen välittömässä läheisyydessä (itse asiassa siitä tulee kuin roikkuu kuva, ilman näkyvää lankaa).

Auttaa meitä piilottamaan VESA-tukeen ripustetun television johdotvoimme käyttää yksinkertaisia nippusiteet tai käytä hyvin pieniä kaapeleita.

Johdinsiteet ovat jokaisen kaapelinhallintaratkaisun perusta. Nippuside on halvin tapa koota eri kaapelit yhteen ja käsitellä niitä ikään kuin ne olisivat yhtä, jotta ne eivät ainakaan tunnu sotkuisilta. Nippusiteissä on ongelmana se, että kun kaapelit on sidottu yhteen, yhden niistä erottamiseksi sinun on irrotettava kaikki kerätyt.

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää a tv tasojoka toimii pienenä TV-kaapina, mutta tarjoaa esiasetetut kanavat piilottaakseen kaikki kaapelit.

Johtopäätökset

Niille, joilla on tilaongelmia ja se ei kestä kaikkia kaapeleita näkyvissä (pöydällä tai television takana) sinun tarvitsee vain lukea kaikki tämän oppaan neuvot, jotta pysty piilottamaan kaapelit tietokoneen tai television taakseminimoimalla kaapelien vaikutuksen pöytämme suunnitteluun tai sen huoneen tai seinän suunnitteluun, jossa televisio on.

Jos olemme päättäneet pitää tietokoneen lattialla kosketuksissa lattiaan, suosittelemme, että luet perusteellisen analyysimme voimmeko pitää tietokoneen lattialla?

Jos kuitenkin haluamme vähentää Smart TV:n johdot minimiin, mutta emme halua luopua multimediasovelluksista, suosittelemme, että luet oppaamme Parhaat sovellukset Samsung-, LG- ja Android-älytelevisioillejotta voimme saada mitä haluamme ilman, että meidän tarvitsee liittää TV-vastaanotinta tai multimediadekooderia.

Indeksi
  1. 1) Käytä langattomia yhteyksiä
  2. 2) Suoratoista sisältöä langattomasti
  3. 3) Irrota television antennikaapeli
  4. 4) Käytä vaippoja ja kaapelikanavia
  5. 5) Käytä kaapelinkeräysputkia
  6. 6) Käytä TV-telineitä (VESA ja jalustat)
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up