Kuinka poimia ääntä videotiedostosta Pazera Audio Extractor -sovelluksella

Joskus haluat purkaa vain äänen videotiedostosta. Ehkä sinulla on kymmeniä musiikkivideoita tietokoneen kiintolevylle ja haluat muuntaa ne kaikki mp3-tiedostoiksi. Siksi kannattaa ehkä kopioida nämä mp3-tiedostot iPodiin tai MP3-soittimeen, jotta voit kuunnella musiikkia tien päällä.

Keskustelimme aiemmin miten Pura ääni YouTube-videosta käyttämällä uTubeRipperiä. Mutta jos haluat poimia ääntä tietokoneellesi tallennetusta videotiedostosta, tämä opetusohjelma auttaa sinua.

Vaikka on olemassa useita verkkosivustoja, työkaluja ja ohjelmistoja videotiedoston muuntamiseksi ääneksi, olen huomannut Ilmainen Pazera-äänierotin yksinkertaisin ja helpoin käyttää. En suosittele verkkopalveluiden käyttämistä videon muuntamiseksi ääneksi, koska sinun on ensin ladattava video heidän palvelimilleen ja odotettava sitten muutama tunti, kunnes muunnos tapahtuu. Kun muunnos on valmis, sinun on ladattava muunnettu äänitiedosto uudelleen. Tämä vie aikaa, ja joissakin tapauksissa tulokset eivät ole kovin tarkkoja.

Pura ääniä videoista

Parasta tässä audio-muuntimessa on, että se on kannettava sovellus. Sinun ei tarvitse asentaa mitään, ja voit käyttää sovellusta irrotettavasta asemasta missä tahansa tietokoneessa.

1. Pura paketti ja kaksoisnapsauta AudioExtractor.exe käynnistääksesi Pazera Audio Extractorin.

2. Napsauta "Lisää tiedostoja" sovellusikkunan vasemmassa yläkulmassa lisätäksesi videotiedostoja pääpaneeliin

.

Jos haluat muuntaa useita tiedostoja kerralla, pidä vain valintanappia painettuna ja valitse tiedostot yksitellen. Nämä tiedostot lisätään muunnosjonoon ja käsitellään yksitellen.

Kaksi. Määritä lähtöhakemisto: Määritä nyt ulostulohakemisto, johon äänitiedostot tallennetaan muuntamisen jälkeen.Valitse valintanappi aivan Tulostushakemisto-osan alapuolelta ja etsi lähtökansion sijainti.

3. Ääniprofiilin valitseminen: Nyt sinun on valittava ääniprofiili purettavaksi. Pazerassa on suuri määrä valmiiksi määritettyjä ääniprofiileja, joihin pääsee avattavasta profiilivalikosta alla olevan kuvan mukaisesti:

Voit valita videon mukana tulleen alkuperäisen äänivirran tai valita kooderin oletusasetukset. On myös profiileja, joiden avulla voit purkaa äänen ja muuntaa sen sitten tietyksi bittinopeudeksi, esimerkiksi 64 kbps, 128 kbps ja niin edelleen. Tästä on hyötyä, jos haluat muokata mediatiedostoja luotuun äänitiedostoon. Jos haluat vain kuunnella ääntä etkä halua ottaa näytteitä uudelleen, valitse "MP3 Stereo - paras laatu"

Neljä. Tulostusmuodon valitseminen: Voit valita äänen ulostulomuodon Pazera Audio -muuntimen Lähdön muoto -osiosta:

Saatavilla on joitain vaihtoehtoja, voit valita MP3-, AAC-, WMA-, FLAC- ja OGG-muodot. Tässä osassa voit myös säätää äänenvoimakkuutta: lisää tai vähennä äänenvoimakkuutta käyttämällä äänenvoimakkuuden liukusäädintä ja vetämällä sitä sivulta toiselle.

Tämä ominaisuus on hyödyllinen, koska joidenkin videoiden äänenvoimakkuus on hyvin pieni ja ääntä tuskin kuulet. Voit vahvistaa ääntä suoraan muuntimesta, eikä sinun tarvitse käyttää toista sovellusta kokonaan.

5. Aseta haluamasi siirtymä : Tämän toiminnon avulla voit asettaa äänen vieritysajan. Oletetaan, että haluat ohittaa videon tylsä ​​2 minuutin intro ja haluat vain osan äänestä. Määritä tätä varten videotiedoston alku- ja loppupoikkeama Lisäasetukset-kohdasta, kuten alla on esitetty:

Tämä on erittäin hyödyllistä, kun haluat leikata äänen tiettyihin osioihin etkä halua käyttää muuta ohjelmistoa äänitiedoston leikkaamiseen ja yhdistämiseen.

Kun olet säätänyt kaikki asetukset, paina "Muunna" -painiketta ja sovellus alkaa poimia ääntä kaikista videotiedostoista ja tallentaa ne valitsemaasi määritettyyn lähtökansioon.

Oletko koskaan käyttänyt äänenimuria? Ole hyvä ja jaa ideasi kommenttiosassa.

Kuvahyvitys: Tibby on vihdoin palannut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up