Kuinka poistaa Balloon-ilmoitukset käytöstä Windowsissa

Jos käytät Windowsia, tiedät todennäköisesti, että käyttöjärjestelmä näyttää sinulle satunnaisia ​​ilmapalloilmoituksia tai vinkkejä. Jos ihmettelet, ilmapalloilmoitukset eivät ole samanlaisia ​​kuin järjestelmäilmoitukset, kuten päivitysilmoitukset, suojausilmoitukset, USB-laitteen ilmoitukset jne.

Niin hyödyllisiä kuin ne ovatkin, nämä ilmapalloilmoitukset ovat joskus ärsyttäviä tai häiritseviä ainakin työssä tai palvelinympäristössä. Joten jos joskus tarvitset, tässä on kuinka voit helposti poistaa ilmapalloilmoitukset käytöstä Windows-järjestelmässäsi.

Huomautus: Ennen kuin jatkat, varmista, että sinulla on hyvä varmuuskopio Windowsin rekisteristäsi varmuuden vuoksi.

Poista ilmapalloilmoitukset käytöstä

Ilmapalloilmoitusten poistaminen käytöstä Windowsissa on helppoa. Aloita painamalla Win + R, kirjoittamalla regedit ja painamalla Enter-painiketta avataksesi Windowsin rekisterin.

Kun Windowsin rekisteri on avattu, siirry seuraavaan avaimeen.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced

Tässä meidän on luotava uusi avain. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Windowsin rekisteriikkunan oikeaa ruutua ja valitse vaihtoehto "Uusi" ja "DWORD (32-bittinen) arvo".

Kirjoita nyt uuden arvon nimi "EnableBalloonTips" ja paina Enter-painiketta.

Kun olet luonut uuden arvon, kaksoisnapsauta sitä ja varmista, että arvotiedot on asetettu arvoon "0". Jos ei, syötä arvotiedot "0" ja napsauta "Ok"-painiketta tallentaaksesi muutokset.

Olet onnistuneesti poistanut käytöstä kaikki ilmapalloilmoitukset. Käynnistä järjestelmä uudelleen tai kirjaudu ulos, etkä näe enää ilmapalloilmoituksia.

Poista Feature Advertisement Balloon -ilmoitukset käytöstä

Jos luulet, että kaikkien ilmapallo-ilmoitusten poistaminen käytöstä on hieman liioittelua tai jos et vain halua poistaa kaikkia ilmapalloilmoituksia käytöstä, voit vain poistaa ominaisuuden mainosten ilmapalloilmoitukset käytöstä.

Jos ihmettelet, ominaisuusmainosten ilmapalloilmoitukset ovat vain ilmoituksia, kuten uusi laitteisto löydetty, "satunnainen tehtävä suoritettu" -ilmoitukset ohjelmista jne.

Voit tehdä tämän avaamalla Windowsin rekisterin käyttämällä regedit run -komentoa. Kun olet avannut, siirry seuraavaan näppäimeen.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Windows\

Jos haluat poistaa ominaisuuden mainosilmapalloilmoitukset käytöstä, meidän on luotava uusi avain. Voit tehdä tämän napsauttamalla oikeaa ruutua hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "Uusi" ja sitten "DWORD (32-bittinen) arvo".

Kirjoita nyt nimeksi "NoBalloonFeatureAdvertisements" ja vahvista arvon nimi painamalla Enter-painiketta.

Oletusarvoisesti arvotiedot on asetettu arvoon "0". Kaksoisnapsauta juuri luotua arvoa ja anna arvotiedot muodossa "1". Napsauta "Ok"-painiketta tallentaaksesi muutokset.

Käynnistä järjestelmä uudelleen tai kirjaudu ulos, etkä enää saa ärsyttäviä ominaisuusmainoksia koskevia ilmoituksia. Hyvä puoli tässä lähestymistavassa on, että saat silti kaikki järjestelmäilmoitukset, kuten päivitys- ja suojausilmoitukset.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevien menetelmien käytöstä ilmapalloilmoitusten poistamiseen Windows-järjestelmässäsi.

Indeksi
  1. Poista ilmapalloilmoitukset käytöstä
  2. Poista Feature Advertisement Balloon -ilmoitukset käytöstä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up