Kuinka poistaa kaikki iMessages MacO:sta ja MacBookista? - Täydellinen opas

Yksi hyödyllisimmistä sovelluksista, joita Apple tarjoaa meille laitteissaan, on iMessages, joka on ilmainen viestipalvelu, joka sisältyy kaikkiin tämän yrityksen luomiin laitteisiin, mukaan lukien Mac-tietokoneet. Jos olemme tämän sovelluksen käyttäjiä ja haluamme poistaa viestejä mutta emme tiedä, näin. Katsotaan nyt kuinka poistaa kaikki iMessages Macissa.

Indeksi

  Miten kaikki iMessages-sisältö poistetaan Macista?

  Tärkeä mainittava seikka on, että kun poistamme iMessages-sisällön Macissa, sitä ei poisteta muista laitteistamme, olipa kyse sitten iPhonesta tai iPadista. Tietäen, että tämä sisältö ei ole niin olennaista, on erittäin kätevää poistaa nämä viestit vapauttaaksemme tilaa Macissamme ja parantaaksemme suorituskykyä. Siksi tässä näemme kuinka poistaa kaikki iMessages Macissa seuraavilla vaiheilla:

  • Kirjoitamme iMessages-sovelluksen Macistamme valitsemalla viestipalkin yläosassa olevan keskustelun.
  • Tämän jälkeen painamme näppäinyhdistelmää 'Alt + cmd' ja sitten 'Delete'-näppäintä
  • Jos painamme 'Delete'-näppäintä kerran, vain yksi keskustelu poistetaan, mutta jotta voimme poistaa kaiken iMessagesin sisällön Macissamme, meidän on Paina tätä näppäintä pitkään poistaaksesi kaikki.

  Näiden vaiheiden noudattaminen poistaa nopeasti kaikki avoimet keskustelut, mikä vapauttaa paljon tilaa muille sovelluksille ja toiminnoille. On tärkeää mainita, että tämä toimii, jos käytämme iMessagea tietokoneellamme.

  Mitä toimenpiteitä sinun tulee tehdä poistaaksesi viestit ja keskustelut iMessagesista?

  Kaikki Mac-käyttäjät eivät halua poistaa kaikkea sisältöään, on olemassa yksilöllisempiä ratkaisuja, kuten yksittäisen viestin poistaminen tai yksinkertaisesti keskustelun poistaminen, jota emme enää halua nähdä. Seuraavaksi näytämme sinulle sarjan osoitteita, joilla voit suorittaa molemmat toiminnot, mutta sen saavuttaminen vaatii vain vähän aikaa.

  Yhden viestin poistaminen

  Jos haluamme vain poistaa viestin, meidän on käytettävä seuraavia vaiheita, kun olemme tämän lopussa ilman tätä ärsyttävää tai tarpeetonta viestiä keskusteluissamme, meidän on vain:

  • Avaamme iMessage-sovellus Macissamme siirtymällä keskusteluun, jossa tämä viesti sijaitsee, ja valitsemalla sen.
  • Kun olemme valinneet tämän viestin, painamme 'Poista' ja valitsemamme viesti poistetaan välittömästi.

  Toisaalta, jos haluamme poistaa kaikki keskustelun viestit, meidän on napsautettava 'Muokkaa' ja sitten 'Poista transkriptio'. Tämä poistaa jokaisen viestin tästä keskustelustamutta keskustelupalkin tila tälle keskustelulle säilyy ennallaan.

  Jos haluat poistaa koko keskustelun

  Jos haluamme poistaa koko keskustelun, voimme tehdä sen myös yksitellen. Jos haluat poistaa keskustelun iMessages-palvelustamme, meidän on asetettava kohdistin tämän keskustelun kohdalle käyttämällä näppäinyhdistelmää "Cmd + del", vahvistusikkuna tulee näkyviin myöhemmin, mutta tämän keskustelun ja kaiken sen sisällön poistaminen onnistui.

  pöytä mac

  Kuinka voit määrittää, kuinka kauan iMessage-sisältöäsi säilytetään?

  Koko iMessages-ongelma piilee niiden kestossa, jonka ne ovat Macissamme, mutta jos voisimme hylätä joitain viestejä tietyn ajan kuluttua, selvästi Se helpottaa poistoprosessia kyllästämättä tietokonettamme. Seuraavaksi näytämme, kuinka iMessage määritetään tietokoneellamme säätämällä viestien kestoaika näiden yksinkertaisten ohjeiden mukaisesti:

  • Siirrymme iMessages-sovellukseen ja kirjoitamme kohtaan "Asetukset", jossa siirrymme kaikkien vaihtoehtojen alaosaan, kunnes näemme "Viestit" ja napsautamme.
  • Kun tämä on tehty, meidän on mentävä kohtaan, jossa lukee "Viestihistoria", jossa näkyy vaihtoehto "Säilytä viestit".
  • Säilytä viestit -tilassa meillä on useita aikavaihtoehtoja, joista valitaan 1 kuukausi, 1 vuosi tai ikuisesti, jolloin voimme räätälöidä jokaisen vaihtoehdon mieleiseksemme.

  Kun kaikki nämä vaiheet on suoritettu, se jää vain valita meille parhaiten sopiva vaihtoehto viestimme säilyminen välttäen kyllästymistä ja helpottaen niiden poistamista myöhemmin. On huomattava, että jos haluamme toistaiseksi saada kaikki viestit ikuisesti, meidän on suoritettava kaikki nämä vaiheet uudelleen ja muutettava asetukset uudelleen 'Ikuisesti'.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up