Kuinka poistaa Microsoft Defender Antivirus käytöstä Windows 11:ssä ja 10:ssä

Kuinka poistaa tai poistaa pysyvästi Windows 10 ja Windows 11 virustorjunta "Microsoft Defender"

Windows Defender se on Windows 10:een ja Windows 11:een integroitu virustorjunta, joka tarjoaa erinomaisen suojan kaikentyyppisiä uhkia vastaan, mikä tekee uuden erillisen virustorjunnan asentamisen tarpeettomaksi (vaikka ilmaisista ei varmasti ole pulaa).

Ainoa ongelma, kun käytämme Windows Defenderiä, on se, että sille ei ole virallista vaihtoehtoa poista virustorjunta pysyvästi käytöstäkoska se on sisäinen ominaisuus ja integroitu syvästi sekä Windows 10:n että Windows 11:n järjestelmään. Jos jostain syystä "joudumme sammuttamaan virustorjuntaohjelman", järjestelmä yrittää aina aktivoida sen uudelleen jokaisen käynnistyksen yhteydessä.

Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat temput poista Windows Defender käytöstäkäyttämällä tähän tarkoitukseen sekä käyttöjärjestelmään integroituja työkaluja että kolmannen osapuolen työkaluja, jotka on suunniteltu hallitsemaan paremmin Windowsiin integroitua virustorjuntaa.

1) Windowsin suojausasetukset

varten Poista Windows Defenderin reaaliaikainen valvonta väliaikaisesti käytöstä avaamme Käynnistä-valikon vasemmasta alakulmasta, etsi sovellus Windowsin suojausjatkamme Suojaus viruksilta ja uhiltanapsauta Hallinnoi asetuksia (osion alla Virus- ja uhkien suojausasetukset) ja deaktivoi kohteen alla oleva kytkin Reaaliaikainen suojaus.

Tehokkaamman deaktivoinnin aikaansaamiseksi voimme myös sammuttaa osioiden alla olevat kytkimet Pilven kautta toimitettu suojaus, Näytetiedostojen automaattinen lähettäminenJa Peukalointisuoja.

Tämä on ainoa tapa poistaa Windows 10 ja Windows 11 virustorjunta käytöstä tiettyjen tehtävien suorittamista, ei-sertifioitujen ohjelmien testaamista tai tiettyjen ohjelmistojen käyttämistä varten, jotka reaaliaikainen tarkistusjärjestelmä muuten estäisi.

Suurin ongelma on, että Windows aktivoituu uudelleen Reaaliaikainen suojaus muutaman minuutin kuluttua tai kun järjestelmä käynnistyy uudelleen, joten on parempi toimia nopeasti ongelmien välttämiseksi.

Lisätietoa varten voimme lukea myös omamme Windowsin suojausasetusten opas.

2) Defender Control

A erittäin tehokas tapa poistaa Windows Defender käytöstä Windows 10:ssä tai Windows 11:ssä edellyttää työkalun käyttöä Defender Controlsaatavilla ilmaiseksi.

Käyttääksemme sitä oikein poistamme äänet väliaikaisesti käytöstä Reaaliaikainen suojaus Ja Peukalointisuoja kuten edellisestä luvusta nähtiin, puramme salasanalla suojatun pakatun tiedoston (salasana on kuuro), käynnistämme työkalun, paina kohdetta Valikko ja jatkamme Lisää poissulkemisluetteloon estääksesi Windows Defenderiä estämästä työkalua (eräänlainen itsepuolustus tämän tyyppistä ohjausta vastaan).

Voimme nyt hallita tehokkaasti Windows Defenderin aktivointia ottamalla käyttöön vain puhe Reaaliaikainen suojaus (ääni Peukalointisuoja on pysyttävä deaktivoituna) ja painamalla -painiketta Poista Windows Defender käytöstä työkalusta integroidun virustorjunnan poistamiseksi kokonaan käytöstä.

Aina samasta työkalusta voimme käynnistää Windowsin virustorjunnan uudelleen painamalla painiketta Ota Windows Defender käyttöönjoka palauttaa nopeasti jokaisen merkinnän turvallisuuden vuoksi (saamalla kuitenkin poistumisesta Peukalointisuoja poistettu käytöstä).

3) Ryhmäkriteerit

Windows 10:ssä ja Windows 11 Prossa ja Enterprisessa voimme poistaa Windows Defenderin käytöstä pysyvästi avaamalla ryhmäkäytäntöeditorin, jotta estetään myös tämän viruksentorjuntaohjelman uudelleenaktivointi yritysympäristössä (jossa on usein erittäin tehokas päätepisteen virustorjunta).

Avaa ryhmäkäytäntöeditori painamalla näppäimiä yhdessä Windows+R näppäimistöllä ja kirjoita komento gpedit.msc. Avaamme polun oikealla olevista kansioista Tietokoneen asetukset > Hallintamallit > Windows-komponentit > Microsoft Defender Antivirus.

Tunnistamme vaihtoehdon oikealle avautuvasta ikkunasta Poista Windows Defender Antivirus käytöstäkaksoisnapsauta sitä ja muuta valittua vaihtoehtoa Ei määritetty to Aktivoitu; lopussa painamme eteenpäin Käytä ja käynnistä tietokone uudelleen.

Kun olet suorittanut vaiheet, Defenderin virustorjunta poistetaan pysyvästi käytöstä tietokoneessasi. Näet edelleen kilpikuvakkeen ilmoitusalueellakoska tämä on Windowsin suojaussovelluksen kuvake, eikä se liity virustorjuntaasi.

Jos muutamme mielemme, voimme aina aktivoida Windows Defenderin uudelleen noudattamalla samoja ohjeita ja asettamalla vaihtoehdoksi ei määritetty Poista Windows Defender Antivirus käytöstä ja käynnistä PC uudelleen.

Tämän tyyppinen ratkaisu Sitä ei kuitenkaan ole Windows 10:ssä ja 11 Homessa, jota Microsoft pitää käyttöjärjestelmänä ei-ammattimaisille käyttäjille, joiden ei tarvitse poistaa virustorjuntaa käytöstä; Jos haluamme käyttää ryhmäkäytäntöeditoria myös Home-versiossa, voimme lukea oppaan kuinka asenna ryhmäkäytäntöeditori (gpedit.msc) Windows Homeen.

Johtopäätökset

Meillä on monia vaihtoehtoja poista Windows Defender käytöstä Windows 10:ssä ja Windows 11:ssämutta suosittelemme tekemään niin vain, jos meillä on vakava syy, emmekä halua testata halkeamia tai laittomia aktivaattoreita: nämä ovat helpoimpia tapoja saada virus kiinni ja vaarantaa Windows lopullisesti.

Jos meillä on erityisen kiire ja etsimme nopeaa tapaa poistaa Windows Defender käytöstä tarvittaessa käytä vain Defender Controliajoka näyttää toimivan erittäin hyvin kaikissa Windows-versioissa ja sammuttaa virustentorjuntajärjestelmän tarvittaessa kokonaan ilman, että sitä voi aktivoida uudelleen (joudumme aina toimimaan samalla työkalulla).

Windows Defenderin korvaamiseksi voimme käyttää jotakin seuraavista parhaat ilmaiset virustorjuntavaihtoehdot Windows Defenderille Windows 10:lle ja 11:lle.

Saat lisätietoja Windowsiin integroidun virustorjuntaohjelman käytöstä lukemalla myös artikkelimme aiheesta kuinka "Windows Defender" -virustorjuntaa käytetään.

Indeksi
  1. 1) Windowsin suojausasetukset
  2. 2) Defender Control
  3. 3) Ryhmäkriteerit
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up