Kuinka poistaa "salattujen tiedostojen" indeksointi käytöstä Windows-tietokoneessani?

Meidän tietokoneellamme kanssa Windows-käyttöjärjestelmä, voimme helposti ja yksinkertaisesti etsiä kiireellisesti tarvitsemiamme tiedostoja hakemistojen avulla, Tämä antaa meille mahdollisuuden tallentaa ne koon mukaan, tyyppi, ominaisuus ja sisältö. Pidämme tämän työkalun aktiivisena "Searxhinderxee exe" -nimisen prosessin ansiosta.

Kun käytät tietokonetta ja päivität tai muutat tiedostoa, hakemisto synkronoidaan tietojen päivittämiseksi. Jossain vaiheessa saatamme kuitenkin haluta poistaa tämän ominaisuuden käytöstä. Katso, miten se tehdään! Aiomme opettaa sinulle tämän toiminnon suorittamisen.

Indeksi

  Mitä vaikutuksia tietokoneellasi on, jos poistat salattujen tiedostojen indeksoinnin käytöstä?

  Vaikka indeksoitu pääsy tuo mukanaan tiettyjä etuja, kuten eniten käytettyjen tiedostojen pitämisen järjestyksessä, jotta niihin pääsee helposti käsiksi, automaattisen synkronoinnin ja tiedostojen päivityksen ylläpitäminen. Samalla tavalla se tuo mukanaan tiettyjä haittoja, kuten vie paljon levytilaa ja vaatii korkeita kustannuksia suojausohjelmiston ja yhteensopivan laitteiston osalta. Indeksointivaikutuksen poistaminen käytöstä laitteessasi tuo myönteisiä vaikutuksia.

  Parantaa suorituskykyäsi tietyissä toimissa

  Tämän ominaisuuden poistaminen käytöstä tietokoneeltasi on yksi tapa parantaa tietokoneen suorituskykyä. Voit kuitenkin harkitse joitain faktoja laitteistosta jonka aiomme antaa sinulle seuraavaksi. Jos sinulla on esimerkiksi erittäin nopea suoritin ja kiintolevysi on normaali, voit pitää tietokoneesi indeksoituna.

  Mutta jos prosessoriyksikkösi on hidas ja kiintolevysi on yleinen, sen indeksointia ei suositella, koska tämä saattaa aiheuttaa tietokoneen hitaamman tai jopa vaurioitumisen. Samalla tavalla tietokoneen suorituskyvylle annettava käyttö voi olla hyödyllisempää kuin indeksointi, tästä syystä indeksin deaktivointi.

  Nosta turvatasoasi

  Koska nykyään tietokoneet auttavat meitä automatisoimaan lähes kaikki tehtävämme, elämästämme on tullut helpompaa kantaa ja täyttää samanaikaisesti kaikki työtehtävämme, Windowsin avulla voimme jopa aktivoida palvelimen etähallinnan ja käyttää matkapuhelintamme joissain tilanteissa.

  Windows 11 -kansiot tietokoneessa

  Samalla tavalla siinä on vaihtoehto, joka hallitsee pääsyä kansioihin ja estää siten haittaohjelmia tunkeutumasta ja vahingoittamasta tiedostoja tai kansioita. Kun poistat indeksoinnin käytöstä, tiedostojen päivitys ei ole enää automatisoitu, pääset eroon näistä ongelmista ja lisää käyttöjärjestelmäsi turvallisuutta.

  Kuinka voit poistaa salattujen tiedostojen indeksoinnin käytöstä?

  Windowsia on pitkään luonnehdittu ohjelmistoksi, joka tarjoaa sen käyttäjät parantavat käyttöliittymää. Se tarjoaa meille mahdollisuuden hallita ja näyttää kuvakkeita ilmaisinalueella. Joskus haluamme kuitenkin poistaa käytöstä tietyt järjestelmätoiminnot, vaikka ne helpottaisivatkin tiettyjä tehtäviä.

  Puhumme tällä kertaa aiheesta salattujen tiedostojen indeksointi. Tämän Windowsin sisäänrakennetun ominaisuuden ansiosta tiedostojen ja kansioiden löytäminen on helppoa. Mutta kuten olemme jo puhuneet siitä, se aiheuttaa joitain suoritusongelmia tietokoneessa. Katsotaanpa, kuinka tämä ominaisuus poistetaan käytöstä.

  Komentoriviltäsi

  Windows CDM -linjalla voimme käyttää mitä tahansa järjestelmän toimintoja, ne auttavat meitä käynnistämään järjestelmän uudelleen, poistamaan minkä tahansa tiedoston ja poistamaan minkä tahansa toiminnon käytöstä. Voimme jopa saada Windows 11 -tietokoneemme käynnistymään vikasietotilassa. Samalla tavalla voimme käyttää tätä hyödyllistä työkalua poista ikkunoiden indeksointi käytöstäKatsotaan kuinka sitä käytetään.

  Ensin yhdistämme Windows + R -näppäimet aktivoidaksemme CMD-komennon. Nyt aiomme kirjoittaa seuraavan komennon "services.mcs" ja painaa Enter-näppäintä. Useita vaihtoehtoja tulee näkyviin, painamme hiiren kakkospainikkeella "Windows Search" ja lopetamme indeksoinnin.

  windows cmd

  hakupalkin kanssa

  Nyt käytetään Windows 10 hakupalkki poistaaksesi tämän ominaisuuden käytöstä. Suoritetaan seuraava suositeltu toimenpide.

  1. Annamme järjestelmämme käynnistyslaitteen ja valitsemme vaihtoehdon "Ohjauspaneeli" tai käytämme hakupalkkia päästäksesi nopeammin sisään kirjoittamalla seuraava "indeksointivaihtoehdot' ja aloita haku painamalla .
  2. Valitsemme vaihtoehdon, joka on merkitty suurennuslasikuvakkeella nimeltä "Indeksointiasetukset", Kun syötät funktion ominaisuuksia, napsautamme 'Muokkaa'-painiketta, joka sijaitsee vasemmassa alakulmassa.
  3. Siellä meille näytetään valintaikkuna, jossa meille näytetään vaihtoehto "Indeksoidut sijainnit" lisätäksesi kansioita ja tiedostoja jonka haluat lisätä indeksoinnin poistamiseen. Ja sitten paina Enter.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up