Kuinka poistaa toimintakeskus käytöstä Windows 10: ssä

Windows 10:ssä Action Center tai Notification Center on yksi uusista merkittävistä ominaisuuksista. Toisin kuin Windows 8:ssa, ilmoitukset pysyvät siellä, kunnes tyhjennät ne. Tämä on suuri parannus aiempiin Windows-versioihin verrattuna, ja yhtenäinen ilmoituskeskus, jota kaikki sovellukset voivat käyttää, on hyödyllistä.

Mutta jos olet joku, joka etsii tapaa poistaa Action Center käytöstä Windows 10:ssä, voit tehdä sen helposti kahdella eri tavalla seuraavasti.

Indeksi
  1. Poista Action Center käytöstä Windowsin rekisterin avulla
  2. Poista toimintakeskus käytöstä ryhmäkäytäntöeditorilla

Poista Action Center käytöstä Windowsin rekisterin avulla

Toimintokeskuksen poistaminen käytöstä Windows 10:ssä Windowsin rekisterin avulla on helppoa ja sovellettavissa sekä Pro- että kotikäyttäjille. Aloita painamalla "Win + R", kirjoittamalla regedit ja painamalla Enter-painiketta.

Yllä oleva toiminto avaa Windowsin rekisterin. Siirry seuraavaan näppäimeen:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Windows\

Kun olet siellä, meidän on luotava uusi avain. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella "Windows"-näppäintä ja valitsemalla "Uusi" ja sitten "Avain"-vaihtoehdot.

Nimeä nyt avain uudelleen nimellä "Explorer". Kun se on nimetty uudelleen, se näyttää tältä rekisterieditorissasi.

Kun olet luonut Explorer-avaimen, napsauta oikeaa ruutua hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Uusi" -vaihtoehto ja sitten "DWORD 32-bittinen arvo" luodaksesi uuden DWORD-arvon.

Nimeä avain uudelleen nimellä "DisableNotificationCenter". Oletusarvoisesti arvotiedot on asetettu arvoon "0", mikä tarkoittaa yksinkertaisesti, että Action Center on käytössä.

Voit muuttaa arvotietoja kaksoisnapsauttamalla äskettäin luotua arvoa ja syöttämällä arvodataksi "1". Napsauta "Ok"-painiketta tallentaaksesi muutokset.

Olet poistanut Action Centerin käytöstä Windows 10:ssä. Käynnistä järjestelmä uudelleen nähdäksesi muutokset.

Kuten näet, ilmoituskuvake on kadonnut kokonaan tehtäväpalkista, etkä voi enää käyttää sitä tai toimintakeskuksen eri vaihtoehtojen pikakuvakkeita.

Jos haluat, voit helposti palauttaa takaisin joko muuttamalla arvotiedot takaisin arvoon "0" tai yksinkertaisesti poistamalla äskettäin luodun arvon.

Poista toimintakeskus käytöstä ryhmäkäytäntöeditorilla

Voit myös poistaa toimintakeskuksen käytöstä Windowsin ryhmäkäytäntöeditorilla, mutta tämä lähestymistapa koskee vain Pro-käyttäjiä. Aloita painamalla "Win + R", kirjoita gpedit.msc ja paina Enter-painiketta.

Yllä oleva toiminto avaa ryhmäkäytäntöeditorin. Siirry seuraavaan ryhmään:

Käyttäjämääritykset > Hallintamallit > Käynnistä-valikko ja tehtäväpalkki

Kun olet siellä, vieritä alas oikeasta ruudusta ja etsi "Poista ilmoitukset ja toimintakeskus" -käytäntö.

Avaa Käytäntöasetukset-ikkuna kaksoisnapsauttamalla sitä. Valitse "Käytössä" -valintanappi ja napsauta "Ok" -painiketta poistaaksesi toimintakeskuksen käytöstä.

Action Centerin poistaminen käytöstä Windows 10:ssä on niin helppoa. Käynnistä vain järjestelmä uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Jos haluat palata takaisin, vaihda vaihtoehdoksi joko "Ei määritetty" tai "Ei käytössä".

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevien menetelmien käytöstä Action Centerin poistamiseen Windows 10:ssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up