Kuinka poistaa "USB-laitetta ei tunnisteta" -virhe - Windows 11 -ratkaisu

Jos olet yrittänyt jakaa tiedostoja mobiililaitteeltasi tietokoneellesi, mutta se ei tunnista ohjaimia, jotka sallivat pääsyn siirtoihin Windows 11:ssä, sinun on ymmärrettävä, että tämä ongelma ei johdu vain USB-kaapelin vaurioista. , mutta yhdelle huono ajurin asennus, automaattisen päivityksen tai vanhan tai vaihdetun ohjelmiston avulla. Pysy paikalla, koska aion näyttää sinulle parhaan tavan korjata tämä ärsyttävä ongelma.

Indeksi

  Miksi saan virheilmoituksen 43 "Windows ei tunnista viimeksi kytkettyä USB-laitetta"?

  Yleisin ongelma tiedonsiirrossa USB:n kautta johtuu asennusprosessin keskeytyksestä, minkä vuoksi näyttöön tulee seuraava virheilmoitus 'Windows on pysäyttänyt tämän laitteen, koska se ilmoitti ongelmista' (Koodi 43)' Minulla on toinen tapaus ongelma voi johtua virtajohdon vaurioista USB:stä, viallisesta ohjelmistosta tai virheellisistä automaattiasennuksista.

  On monia tapoja ja erilaisia ​​vaiheita, joiden avulla voit korjata ja palauttaa tietokoneesi normaalitilaan tunnistamista varten ja siirtää sen normaaliin ja aktiiviseen tilaan. Ei ole syytä huoleen, koska Windows tarjoaa laajan valikoiman temppuja tai vinkkejäjoiden avulla voit parantaa käyttäjien vaatimia vaihtoehtoja automaattisesta korjausavusta USB-tunnistusjärjestelmän ohjaimen manuaalisiin määrityksiin.

  Mitä tehdä, jos tietokoneessani ei tunnisteta USB-laitetta?

  Tämä ongelma voidaan korjata käyttämällä cmd-komentokonsolia, ohjattua toimintoa tai vianmääritystoimintoa tai kääntämällä ohjainpäivityksen asennusprosessi takaisin laitehallinnan avulla. On välttämätöntä tunnistaa ja tarkista käyttämällä toista USB-kaapelia havaita, jos se ei johdu tästä viasta, koska ongelma voi johtua USB-kaapelin vauriosta.

  Kuinka käyttää Diskpartia sen korjaamiseen?

  Aloittaaksesi tällä tavalla, meidän on kirjoitettava "Diskpart" Windowsin hakukoneeseen tai avattava komentokonsoli järjestelmänvalvojana ja kirjoitettava diskpart-komento. Siksi jatkamme komentokonsoliin saamassamme levyosassa 'list disk' -kirjoitusta, valitsemme levyn numeron kohdassa 'select disk n', ottaen huomioon, että N on yksikköä vastaava numero.

  Muistimme alustamiseksi kirjoitamme komennon 'clean', 'create osio ensisijainen', 'format fs=fat32 quick', tätä viimeistä komentoa käytetään muistiin, jotka mahdollistavat nopean alustamisen, ja muistimme näyttämiseksi jatkamme kirjoita 'assign'-komento. Se on välttämätöntä kirjoita komento oikein jotta säädöt tehdään ilman ongelmia.

  ulkoiset sd-muistit

  Korjaa CMD:llä

  cmd-komentokonsoli on tehokas työkalu USB-aseman automaattiseen korjaamiseen ja sen näyttämiseen oikein, tätä varten käynnistämme komentokonsolin kirjoittamalla sanat Cmd Windowsin hakukoneeseen tai painamalla Windows + r -näppäimiä ja siinä tulee näyttää laatikon nimeltä executor ja kirjoitamme sanat cmd. Se on välttämätöntä ja se on otettava huomioon aloita cmd järjestelmänvalvojana jotta prosessimme suoritetaan oikein.

  Kun olet mennyt cmd- tai komentokonsoliimme, kirjoitamme seuraavat sanat ottamatta huomioon lainausmerkkejä ja painamalla Enter-näppäintä jokaisessa kirjoittamassamme lauseessa. Alkaen "Diskpart", kirjoitamme sitten levyluetteloon "list volume" -komennolla, jolloin valitsemme USB-tikkumme "N" pitäen mielessä, että N on numero, joka riippuu asemastamme. ja siihen valitse vastaava numero jatkamme 'format'-komennon kirjoittamista.

  Voit tunnistaa USB-levymme, joka vastaa levyosiota, voimme määrittää sen asemamme koon perusteella. On tärkeää tunnista USB-tikkumme vastaava, koska muuten voimme alustaa muita ei-toivottuja levyjä tai jopa vahingoittaa käyttämäämme käyttöjärjestelmäämme, kun tunnistaudumme oikein, jatkamme asetusten tekemistä.

  Korjaus levynhallinnasta

  Toinen tapa oikein korjata USB-asemamme Se tapahtuu "levyhallinnan" kautta, ja päästäksemme sisään meidän on vain siirryttävä tietokoneen kuvakkeisiin painamalla sitä hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla "hallinta" ja sitten levynhallinta, tai komentokonsolin kautta käyttämällä näppäinyhdistelmää "Windows". + r', ja kun avaat Windows-suorittimen, kirjoitamme seuraavat sanat 'diskmgmt.msc'.

  Kun olet levyhallinnassa, jatkamme USB-muistin valitsemista napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja Etsimme muotoiluvaihtoehtoa, ennen kuin aloitat, näkyviin tulee lyhyt informaatio määritetystä pikamuodosta, jota on noudatettava. On otettava huomioon, että kaikki tätä muistia vastaavat tiedot poistetaan väliaikaisesti, koska voit käyttää sovelluksia palauttaaksesi poistetut tiedostot muististamme.

  kovalevy tietokoneen ulkopuolella

  Joissakin tapauksissa monet käyttäjät haluavat käytä rufu-sovellustakoska sen avulla voimme tunnistaa USB-muistit, joita järjestelmämme ei tunnista ja muotoile se tunnistamista vartentämä prosessi on melkein samanlainen kuin levynhallinta, mutta se suorittaa eri toiminnon, koska sen avulla voimme alustaa muistimme, jota ei voida suorittaa oikein.

  Kuinka tarkastella USB-muistin sisältöä, jos PC-tuloni ei toimi?

  Tätä varten käytämme Windowsin hakukonetta ja kirjoitamme sanan "laitehallinta" tai voimme paikantaa sen myös käyttämällä Windows + x -kirjainyhdistelmiä ja koskettamalla laitehallintavaihtoehto. Järjestelmänvalvojalta etsimme vaihtoehtoa "universaalit sarjaväyläohjaimet" ja välilehdellä kosketamme "USB-juuriohjain", kosketamme Ajurit-välilehteä ja etsimme vaihtoehtoa päivittää ohjain automaattisesti Internetin kautta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up