Kuinka poistaa Windows Defender Antivirus käytöstä Windows 10: ssä

Kuinka poistaa tai poistaa Windows 10 "Windows Defender" -virustentorjunta pysyvästi

Windows Defender on järjestelmään sisältyvän Windows 10 virustorjuntaohjelman nimi. Tämä on erittäin vahva suojaus Windows 10: lle, joka aktivoidaan heti järjestelmän asennuksen jälkeen, jotta tietokone ei pysy haavoittuvana ja alttiina haavoittuville viruksille ja haittaohjelmille heti Internetin avaamisen jälkeen. Vaikka tämä on hyvä haittaohjelmien torjuntaratkaisu ja se sopii useimmille käyttäjille, on erityistilanteita, joissa se on suositeltavaa poistaa käytöstä. Esimerkiksi, kun asennat Windows 10 -tietokoneen, joka ei voi muodostaa yhteyttä Internetiin, tai asentaa vaihtoehtoinen virustentorjuntaohjelma tai edes suorittaa toimintoja, jotka virustentorjuntaohjelmat ovat estäneet. Ainoa ongelma on, että siihen ei ole vaihtoehtoa Poista tai poista Windows Defender Antivirus pysyvästikoska se on sisäinen toiminto ja on integroitu syvälle Windows 10 -järjestelmään.

Tämä ei tarkoita sitä, ettemme voi sammuttaa sitä edes väliaikaisesti! Katsotaan miten Sammuta Windows Defender joidenkin vaihtoehtoisten menetelmien avulla, jotka ovat käytettävissä Windows-käyttöliittymässä, järjestelmäasetuksissa ja joissakin lisäominaisuuksissa.

Sammuta Windows Defender

Seuraavissa luvuissa kuvataan vaiheet, joilla Windows Defender Antivirus poistetaan käytöstä pysyvästi (tai jopa väliaikaisesti) Windows 10 -käyttöjärjestelmällä varustetussa tietokoneessa. Jotkut ovat todella yksinkertaisia ​​ja edullisia kaikille, kun taas toiset ovat hieman monimutkaisempia tai varattu edistyneille käyttäjille.

Windowsin suojausasetukset

Kohteeseen Poista reaaliaikainen virustentorjunta käytöstä Windows 10 avaa Käynnistä-valikon vasemmassa alakulmassa ja avaa sovelluksen asetuksetAvaa valikko Päivitys ja suojaus ja napsauta Windowsin suojaus. Avaamastamme uudesta valikosta Suojaus viruksia ja uhkia vastaan Napsauta linkkiä avataksesi Windowsin tietoturvakeskuksen Hallitse asetuksia Matala Virus- ja uhkasuojausasetukset.

Tätä näyttöä voidaan nyt käyttää poistamaan kaikki asetukset, jotka todella ottavat käyttöön Windows Defender Protection: Poista kohde käytöstä Reaaliaikainen suojaus, Suojaus pilven kautta, Automaattinen näytetiedostojen lähettäminenOn Henkilökohtainen suojaus. Vaikka tämä ei ole pysyvä ratkaisu, sinun on silti poistettava Windows 10 Antivirus käytöstä tiettyjen tehtävien suorittamiseksi, sertifioimattomien ohjelmien testaamiseksi tai tiettyjen ohjelmistojen estämiseksi, jotka reaaliaikainen skannausjärjestelmä muuten estäisi. Windows 10 aktivoidaan uudelleen Reaaliaikainen suojaus Muutaman minuutin kuluttua tai kun järjestelmä käynnistetään uudelleen, on parempi toimia nopeasti.

Voimme myös lukea omamme oppiaksemme lisää. Windows 10: n suojausasetusten opas.

Ryhmästrategia

Windows 10 Professional ja Windows 10 Enterprise on mahdollista Poista Windows Defender -suojaus pysyvästi Avaa ryhmäkäytäntöeditori ja estä myös uudelleenaktivointi, jonka Windows toteuttaa automaattisesti (katso yllä).
Avaa ryhmäkäytäntöeditori painamalla näppäimiä samanaikaisesti Windows + R. näppäimistöllä ja kirjoita komento gpedit.msc. Avaa polku oikealla olevista kansioista Tietokoneen kokoonpano> Hallintamallit> Windows-komponentit> Microsoft Defender Antivirus.

Oikealla avautuvasta ikkunasta tunnistamme vaihtoehdon Sammuta Microsoft Defender AntivirusKaksoisnapsauta sitä ja muuta valittu vaihtoehto Ei määritetty että Aktivoitu;; Lopulta painamme Käytä ja käynnistä tietokone uudelleen.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, Antivirus Defender for Windows 10 poistetaan pysyvästi käytöstä tietokoneellasi. Suojakuvake näkyy edelleen ilmoitusalueella, koska se on Windowsin tietoturvasovelluskuvake eikä virustentorjunta. Jos muutamme mielemme, voimme aina aktivoida Windows Defenderin uudelleen samojen ohjeiden mukaisesti ja asettaa vaihtoehdon määrittämättömäksi. Sammuta Windows Defender Antivirus ja käynnistä tietokone uudelleen.
Tällainen ratkaisu Sitä ei kuitenkaan ole Windows 10 Home -käyttöjärjestelmässä, Microsoft pitää käyttöjärjestelmänä ei-ammattimaisille käyttäjille, joiden ei tarvitse poistaa virustentorjuntaa käytöstä.

Sammuta Defender yhdellä napsautuksella

Toinen erittäin tehokas tapa poistaa Windows Defender Antivirus käytöstä Windows 10: ssä yhdellä napsautuksella on ilmainen työkalu Puolustajan hallinta, ladattavissa osoitteesta virallinen sivu.

Käytä sitä purkamalla pakattu tiedosto, käynnistämällä mukana toimitettava suoritettava tiedosto ja napsauttamalla painiketta Sammuta Windows Defender;; Windowsiin integroitu virustorjuntaohjelma on kokonaan deaktivoitu eikä enää häiritse. Ota se uudelleen käyttöön avaamalla työkalu uudelleen ja painamalla Aktivoi Windows Defender, jotta kaikki suojauskomponentit toimisivat uudelleen.

Johtopäätös

Sen lisäksi, mitä erilaisia ​​menetelmiä voit poistaa Windows Defender Antivirus Windows 10: ssä, on aina suositeltavaa, että teet niin ja pysyt haittaohjelmien vapaana. On myös tärkeää huomata se jos asennat toisen virustentorjuntaohjelmansinun ei tarvitse poistaa Windows Defender Antivirus -ohjelmaa manuaalisesti, koska deaktivoidaan automaattisesti asennuksen aikana. Jos olemme tietyssä kiireessä ja etsimme nopeaa tapaa sammuttaa Windows Defender tarvittaessa, käytä vain Defender Controlia, joka näyttää toimivan erinomaisesti kaikissa Windows 10 -versioissa ja sammuttaa virustentorjuntajärjestelmän tarvittaessa. Tapahtuma. pystyy aktivoimaan uudelleen (ellei komentomme takana).

Windows Defenderin korvaamiseksi voimme käyttää yhtä ratkaisuista, jotka on lueteltu Paras ilmainen virustorjuntavaihtoehto Windows Defenderille Windows 10: lle.
Lisätietoja Windows 10: n sisäisen virustentorjunnan käytöstä on artikkelissamme. Windows Defender -virustorjuntaohjelman käyttäminen.

Indeksi
  1. Sammuta Windows Defender
    1. Windowsin suojausasetukset
    2. Ryhmästrategia
    3. Sammuta Defender yhdellä napsautuksella
    4. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up